שאלה ממש דחופה!!!

אוקיי../images/Emo6.gif

אז אקנה שלווים. למרות שזה לא נכון מה שאתה אומר- שלווים כן גודלים. חיפשתי עליהם קצת מידע ברשת, והם מגיעים לגודל של ברווז בוגר בערך. או ש.. כל גוגל-תמונות טועה? פירסמתי מודעה ביד2 לגבי שלווים ואפרוחים. אני מקווה שיענו מהר, ואני שוב מבררת אצלכם- מישהו יכול להמליץ על מוכר שלווים? אנא מכם?>< אתם אנשים שמכירים מגדלים וזה.. תשאלו בשבילי איזה חבר? אני ממש כבר רוצה להתחיל לגדל אותם! ואם אפשר לשאול- בן כמה אתה?

שלום לך

מה פתאום ברווז ........... קצת יותר גדול מתוכי ישנו מוכר שלוים אך הוא גר רחוק בצפון אצלנו אבל אני מאוד בטוח שיפנו אליך בקרוב מיד 2

orelmor

New member
ברווז?!ממש לא אולי ראש של ברווז...

טוב שלא בת יענה... ותאופיק אולי התכוונתה לתוכון??? לי בעצמי היה שלווים יפנים.. הם היו יותר קטנים מכף היד שלי ואני ילד... התרנגולות שלי היו מרביציות להם אז בגודל של ברווז השלווים היו הוקגים את התרנגולות שלי... ותסתכלי אל גודל הבייצים זה לא ניראה לי מברווז... אני מביא בסוף אפרוחי ברווז וגם אפרוחי תרנגולות בשבוע הבא כי ששאלתי לפני שבוא הוא אמר שיהיו לו כל סוגי האפרוחים שהיוא מביא בדרך כלל בנפרד ובתקופות שונות וזה אומר אפרוחי ברווז בית לבן אפרוחי תרנגולות שחורות ורפרוחי תרנגולות לולים וזה .צהוב....... אני משפץ את הלול הישן שהיה פיצי לתרנגולות והיה מתאים ליונים אז הפכתי אותו על הצד ועכשיו אני סם גג אלכסוני כמו הלול הגדול והגג יהיה מפך ואת הלת של פעם אני משאיר... אני בונה את כל הלולים מקרשים אז לי כל הזמן יש בעיות אני ממליץ לך לעשות מעץ אבל עם הרבה חיזוקים אחרי שאני בונה לול אפרוחים אני גם משפץ את הלול הגדול והכוונה עוטם חורים ואז מי שמהאפרוחים יוצא זכר אני מכניס את הזכרים לעשות את עבודתם ואז מוסר,מוכר או מחליף אותם... סתם עדכון גם אני מגזים (בדרך כלל)....

orelmor

New member
אולי זה יוכיך את גודלם של השלווים...

מה שבתמונה יכול להגיע לגודל של ברווז וזה מגודל... הוא פחות מסנטימטר ברווז עולה מה שתיים שלום סנטימטר... התמונה בקישור: http://lancaster.unl.edu/4h/Images/Embryology/Photos/quail_pheasant/quail_ruler1.jpg

למעלה