שאלה מפגרת, איי נואו..

לא זה לא

זאת הדרך המושלמת טו מייק א מוב - אבל פאסיבי ועדין. את כאילו משדרת לו- אוקיי, אתה מספיק מעניין כדי שאברר את השם שלך ואוסיף אותך בפייסבוק עכשיו הכדור במגרש שלך. :)

קריסטה

New member
יפתי

את מכירה את זה שאנחנו במחזור ואנחנו בטוחות שכל העולם בוהה לנו בתחת כי הוא אדום כמו תחת של בבון כשבעצם זה בגלל שהוא יצירת מופת של הטבע? אז עכשיו זה אותו הדבר רק בקשר לרגשות שלך - את בטוחה שכל מחווה שלך כלפיו תהיה כמו שלט ניאון זוהר שמודיע "אני שרופה לך על התחת היפה שלך!!!!1111" כשבעצם, את סתם being freindly. אז יאללה, לכי תציגי את התחת שלך לראווה.

אז הכי הרבה הצעת לו חברות בפייסבוק!

את יודעת כמה אנשים שולחים לי חברות בפייסבוק? כמה בנות שולחות לי חברות בפייסבוק?! זה הכי לייט בעולם. ואפשר לפרש את זה כסתם מעשה ידידותי. בקיצור, אני עם קריסטה

Megie

New member
אההההמ...

הלוואי והייתה לי עיצה-כל לא משנה מה אעלה, אני בעצמי לא הייתי עומדת בזה.. מודה-לעלום לא התחלתי עם בחור-עינייני אגו שכאלה+ביישנית טיפ-טיפונת.. אבל אני?! פספסתי ככה הרבה כאלו-שבאו לי בטוב בזווית העין.. ואחר"כ מזה התבאסתי על עצמי
את?! נראה לי קצת יותר קשוחה.. יבוא לך בקלי-קלות
פשוט פעם הבאה כשהוא מתיישב תעלי נושא לשיחה.. לא עם החבר שנדחף מאיפשהו-אלא איתו..כלומר- כשאת מדברת אליו-אל תסתכלי על החבר
(סתם כדי שלא יהיו אי הבנות אחר"כ
) חוץ מזה-החבר מהווה צעד אחד ליעד, פשוט תפני את נושאי השיעור הכ"כ "מעניינים" אליו.."הבנת מה הולך פה בכלל?! מזמן איבדתי אותו.." יאללה, מי שמתבייש-מתייבש (תראו מי מדברת
)

Nessa12

New member
חחח כן.. הקטע שזה גם

מה שאדיקטיב, ענבלית ופרי אמרו. ארבעתיכן צודקות. רק מה... אני אצטרך לחכות שוב להזדמנות שהוא יתיישב לידי. בקיצור לחכות למשיח. בשיעור היחידי אז שזה קרה, לצערי פשוט היה מדובר בשיעור מאוד נאצי שהמרצה שלו לא מרשה לנו לנשום. אני כ"כ שונאת אותה. אז באמת שלא יצא לי יותר מידי לנשום על ידו. אבל ניתן היה לחוש באווירה מוזרה, לפחות מצידי. לא יודעת מה מצידו - אני לא סייקיק. עדיין. אולי יום אחד. תאמיני לי, אני ביישנית ואני ממש אבל ממש לא יוזמת. בכדי שאזום, אני צריכה איזושהי "תעודת ביטוח" לזה שהבחור גם בעניין.... נניח..סתם דוגמא - ששולחים חברה לבדוק. אבל זה דבילי, זה כיתה ד' - אני לא אעשה את זה

h a j b i

New member
מה, את ילדה בת שתיים?

פתחי איתו שיחה, מה יש לך? אם לא בא לך לעשות את הצעד ולזמין אותו לשבת על איזו בירה או בבית קפה, תחכי פשוט שהוא יעשה את זה (אחרי שיזמת שיחה). אם הוא לא עושה את זה, הוא פשוט לא מעוניין ואז תעברי הלאה...

Nessa12

New member
טוב תודה לכולם!

החלטתי שבינתיים אני לא עושה כלום. אם ירצה - יעשה, אם לא יעשה=לא רוצה. דגש על בינתיים!

Nessa12

New member
נו אני באמת נקבה!

1. ראה דיון שלי עם פבארוטי, פה באותו שרשור. 2. גם ככה אני מתקדמת מה זה יפה בהתזרות שלי - אז למה להרוס?

Nessa12

New member
נו בסדר זה ברור

שאם יבוא אחד מה זה חמוד ששווה להפר בשבילו את ההתנזרות אני אפרק לו את הצורה... ה' יתברך מה שהבחור המסכן הזה יעבור. קריסטה אמרה לגרור לשירותים, שירותים זה קצת פחות הסטייל שלי.... אבל הקונספט טוב!
אבל אתה תראה, שמיוזמתי - ואם זה תלוי בי - אני אחזיק!!!

פחדנית

יאללה לכי תתחילי איתו, מה הבעיה? תאמיני לי שזה לא כזה קשה ואני מדברת מניסיון. וגם נתנו לך מלא רעיונות טובים. ד"א זה לא קשור למזל שלך כי גם אני סרטן ואני התחלתי עם 3 בחורים בחיי הקצרים. אולי הרשימה תתארך מתישהו, בנתיים קצת נמאס לי מהם.

Nessa12

New member
התחלתי בעבר,

עם יותר מאחד. זה פשוט סתם מיותר. ואני סתם מבואסת עכשיו שאולי אני פשוט מבינה דברים לא נכון

ArrowNY

New member
נו כאילו שאת לא יודעת לעשות את זה-

- יש לכם אחלה שיטות הנה דוגמאות מימה שאני זוכר שעברתי(אפילו שאת מכירה את כל זה) שבי קצת "יותר מידי קרוב" אליו " בשיעור ותגעי בו קלות ( כאילו עלק במיקרה- אפשר גם עם הציצי קצת כמו שאתן עשות לפעמים) כשהמבטים שלכם נפגשים- LOCK IN TO IT-ותשארי שם-בלי לברוח- ובלי זויות- כמו הבארמנית) תבואי עם שמלה עם ריץ' רץ' מאחורה ותבקשי(תשאלי) אותו עם הוא יכו לעזור לך עם הריץ' רץ' או משהו ותוך כדי שהיא קצת מגע או שיסגור לך איזה שרשרת בטענה שאת לא מצליחה תשחקי אותה לא מבינה את החומר ואם הוא יסכים לעזור לך בקפיטריה תוך כדי "הלימודים" תפתחו שיחה ( בטח אמרו לך כבר) תשוויצי בסומק החדש ויום אחרי תשאלי אותו איך הסתפרת (אפילו שלא הסתפרת) - הוא בטח יגע לך בשיער קצת וכו' וכו' אני יכול להמשיך ולהמשיך...

למעלה