שאלה מקצועית - אפשר ?

gin11

New member
זה בסדר ...

אני ממש לא מתכוונת להתנצח כאן מעלי דפי הרשת ... מי טוב יותר או פחות . זה ממש לא הקטע שלי . ויותר מזה ... מן הסתם יכולים לנהל פה מלחמת מילים בקלות רבה ולהשתלח זה בזה ולראות מי עוקץ יותר . יכולה לומר לך - שפספסת לקרא אותי נכון בגדול . " לא אני הוא האיש הנכון למלחמת מילים ." קטונתי . וייעידו כאן כל מכיריי . רק סתם בשביל הענין ... איך ניתן לפרש מילים כמו: "אני ממליץ לקחת מאמן\ת טוב\ה שיכול ללמד אתכם אישית מה זה לדווש טוב,יעיל,בטוח" ... אבל טריאטלט יקר , לא חלקתי על דעתך וידיעותייך ...... ואם היית קורא נכון - אמרתי שאני שמחה ללמוד .." אבל מהתגובה הזו - " חששתי" וחבל . תחום אחד שאני מצטיינת בו לבטח הוא יחסי אנוש . ואןתה מתאמנת , שמדוושת כל כך לא נכון , לא מעצבנת אותי , כי למענה אני שם ... שיהיה גם לך הרבה טוב בעולם יפי

יפייייייייייי

מוטי הוא נשמה טהורה. אין אצלו זלזול ולא יהירות. סתם אי הבנה או קצר גדול בתקשורת.

gin11

New member
יאיר ... זה באמת לא חשוב

ואתה מכיר אותו טוב ממני . ולא ממש משנה לי . באמת . אני אמשיך לשאול אותך כשצריך ...וכשאראה דברים חדשים ארצה להבין . רק שלא תעז להגיד לי שוב ושוב ... תשאלי כאן .. תגיכאן בי ... תגידי משהו ... תשתתפי בדיונים .. את מדריכה ויכולה לתרום . לא רוצה לא יוצא מזה כלום . ההבדל הוא , שהפעם באמת אני לא נפגעת . התבגרתי . וזו רק מילה כתובה . בכל מצב .. כשאראה את אותו מדריך - גם אשאל אותו ..

יש לי שאלה

כל כך הרבה אנשים עונים לך ומנסים להסביר לך ובסוף אנחנו לא בסדר? "רק שלא תעז להגיד לי שוב ושוב ... תשאלי כאן .. תגיכאן בי ... תגידי משהו ... תשתתפי בדיונים .. את מדריכה ויכולה לתרום . לא רוצה לא יוצא מזה כלום . " לא יאומן.

gin11

New member
גיא- יש לי תשובה

אתם אחלה . ולצערי הרב .. משהו התפספס .וקילקל ... ואם תקרא אותי טוב-הערכתי והודיתי . עזוב . בבקשה .

gin11

New member
גיא- ואסביר יותר טוב

רובכם הגבתם ברצינות מלאה ובכבוד .....ובהחלט חושבת שיש לי הרבה מה ללמוד מרובכם . ( בתחום המקצועי ) לא רציתי שבסופו של דבר יגיעו הדברים למקום שהגיעו . ולא .. לא .. לא .. אתה הוא האיש שעורר את הבלגן . גיא- אנחנו מכירים לא מעט שנים , ויודע אתה היטב , שלא איש ריב ומדון אנוכי ולא רציתי שהדברים יגיעו לשם . יכולה רק להתנצל - שבעקבותיי . קרה כאן מה שקרה ... ויתרה מכך , אולי הופר השקט ושלום הבית ששרר בשבוע האחרון . יפי

20 שנות נסיון...

שיעורי חנ"ג בביה"ס לא נחשבים, אתה יודע
ואם נסכם את מה שכתבת (ולא ניקדת), גם לא נסיק יותר מידי.

../images/Emo151.gif #2

1. מישהו פה ממש לא מבין מה הוא עושה, אם היא מפסיקה לרקוד על האופניים וברגע שאתה מסתובב ממשיכה. 2. מישהו פה ממש לא מבין מה הוא עושה, אם הוא מסדר לאותו מתאמן את האופניים מחדש, לפני כל שיעור, אלא אם המתאמן גובה בכמה ס"מ בין השיעורים. 3. ריצה בעמידה, standing run - גש ליוטיוב ותראה רוכבי אופניים לפני קו הסיום, או במהלך רכיבה מבצעים שחרור לאזור ההוא (אתה יודע, זה הקטן...)

gin11

New member
גיא ...

תודה על התמיכה .
בכל מצב בוא נניח לזה . לא רוצה לפגוע . אם רן יענה ... נהנה מתשובה .

k r a u s

New member
עצה לא נכונה

אין צורך להביא את הגוף קדימה ברכיבה במצב שלוש.... תנוחה טבעית של הגוף,זו העבודה הכי נכונה שיש בספינינג...אין צורך לאמץ את הגוף בתונעות שאינם קשורות לספינינג. מציע לך לא לקחת את הגוף קדימה במצב רכיבה שלוש צחי קראוס מדריך ספינינג

triathlete

New member
אם אתה כזה חכם

ונותן דוגמאות מעולם הרכיבה ,ריצה בעמידה וכל מיני בולשייט שאתה מכיר אני לא מכיר ריצה בישיבה אולי אתה כן אני מזמין אותך לשיעור שלי ואני מוכן לבוא לשיעור שלך ולראות מה אתה מעביר למתאמנים שלך [אני לא יודע אם אתה מדריך בכלל] בשונה ממך אני מגיל 16 ספורטאי פעיל כולל שירות צבאי ועד היום אם יש לך הארות חכמות תגיד אותם ואם לא עדיף שלא תעביר ביקורת על מה שאתה לא יודע ושלומד אותם ביוטויב

בדיוק כפי שחשבתי

דור ישן. אני מבין שלא הצלחת להיכנס ליוטיוב ולבדוק. הייתי אומר לך לקרוא שוב את חוברות ההסמכה, או קצת ספרות מקצועית, כך היית מבין מהי ריצה בישיבה/ עמידה. אולם, מכיוון שאני מאחל לך את הטוב ביותר וכידוע, הטוב ביותר הוא בד"כ הדברים הבסיסיים בחיים, מוטב היה לו היית חוזר לגיל 16, ובמקום לצפות ביוטיוב, או להיות "ספורטאי מקצועי" שמחשיב את התקופה ההיא ברזומה שלו, היית מתרגל ריצה בלמידה ומשלים את הבגרות בלשון. אז אני יודע, נכון, אין דבר כזה ריצה בלמידה. אולם, האמן לי ידידי, גם אין דברים כמוך* * יש, והם אוהבים להבליח בפורום הזה מידי פעם.

triathlete

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אתה מצחיק

הבנתי אותך תקרא את זה טוב ברחתי משיעורי לשון ,השארתי את זה לאנשי לשון כמוך מה קשר בין לשון לריצה בעמידה? אח שלו עזוב אותי מבולשייט אתה תמיד מוזמן לרכיבה או לשיעור תביא תעודת בגרות איתך שבזמן שאתה רץ בעמידה על אופניים תוכל להראות את התעודה לכולם ביי

הגדרות

יש הנוהגים לקרוא לדיווש בעמידה במישור - ריצה בעמידה. אז אני מבין שבמוח הקודח שלך אי אפשר לרוץ, כי אנחנו על אופניים ולא על מסלול ריצה. אופס... אותם אנשים כניראה יקראו לדיווש בעמידה בשיפוע חיובי - טיפוס בעמידה. אז אני מבין שבמוח הקודח שלך אי אפשר לטפס, כי אנחנו על אופניים ולא על קיר טיפוס.... תעשה את המתמטיקה (מקווה שלא ברחת גם מזה). יותר מזה אני כבר לא יכול להסביר. עייפת אותי. נ.ב. תודה על ההזמנה, אבל אני לא אבוא. פניני החוכמה שלך כאן, הן די והותר.

z116

New member
טוב ילדים אולי תרגעו...

ראשית דברים יפי שאלתך במקום ועדיף לשאול מלגרור טעויות למתאמנים. א. אז המנח קיים ואני גם משתמש בו..אממה רצוי להקדיש כמה דקות לפני תחילת השיעור על מנת לתת את הדגשים וזה נכון מדיי פעם לערוך סשן הסבר גם לותיקים על מנת לרענן מנחים ותחושות רכיבה. לכל פוזיצייה יש ניואנסינים שמשדרגים נקודתית..כמו מעבר משקל בישיבה מעט קדימה בהגברה במישור העברת ישבן לאחור בטיפוס לחבר יותר את האמסטרינגס וכולי.. מנחי היסוד קיימים לאורך כל השיעור ובדר"כ השינויים הם קצרים ותחושתיים. כשאני משתמש במעבר משקל קדימה בעמידה ...לרוב העומס גבוה מאוד ( ואצלי הקצב לא יורד מ75...רוכב כביש מה לעשות) ומדובר בפיק קטן עד ל20 ש כשהמטרה כמו שציין טל מקודם היא לגייס את ה 4 ראשי בכל הכוח לסיום. עדיין לא מדובר בהישענות על הכידון אלה בהטייה קלה ולמעשה כמעט ולא מבחינים בשינוי מהצד. וכן מוטי חברי היקר לחיים ולרכיבות יש מה שנקרא להגביר בעמידה מ75 ל85 עדיין אפשרי ואנחנו מיישמים זאת בכל עלייה בחוץ. נכון שאנחנו צריכים להתאים זאת לקהל מגוון אך עם הנחיות נכונות ודגשי בטיחות ואתה כמובן יותר מוזמן מלראות זאת אצלי בקבוצות..מן הסתם מתחילים לא נכנסים לקטגוריה ולהם יש את הקצב שלהם, קודם כל להבין עמידה בכלל. לגביי "ריצה".."ספרינט" גם כן אילו מושגי עידוד בלבד ומדובר בהגברת הקצב מ90-100 סל"ד ל120 בקטעי מישור עצימים גם כן כקטע קצר ומאתגר.. אף אחד מאיתנו לא קנצ'לרה על סל"ד 140 אך בהחלט ניתן להגביר וכל זאת תוך שמירה על איכות דיווש core מקבע למושב ועבודה עגולה. כשאני מגביר יש העברת משקל קדימה ושוב לגיוס כוח ה4 ראשי ...כשאני מטפס ישבן קצת לאחור לגייס את האמסטרינגס לעזרה הכל נכון השאלה האם ההנחיות שמעבירים למתאמן הן נכונות????? אני מכיר 9 מצבי רכיבה ובנייהם לא מוצא שום תועלת למצב 2 בעמידה המגוכך ...עדיין לא יוצא כנגד המבצעים!! טפו טפו בכל שנותיי כמדריך לא נתקלתי ולו בפציעה אחת ודווקא מתאמנים עם פחדים וכאבים משיעורים מהעבר, חוזרים, ע"י תיקון צורת הישיבה והדיווש ניתן לשפר ולאתגר.. ומוטי יש לי פיתרון לנענועי ישבן דבר איתי..... בזמן האחרון יש פה יותר מידיי מלחמות של מי יותר גדול...אז חברים כולכם גדולים. בחרתם מקצוע מאתגר עם קהל מגוון חלק אוהב ככה וחלק אחרת תזרמו עם האמת שלכם תהיו פתוחים לקבל שינויים אלף תעודות לא עושות מדריך טוב..תבואו להנות ולהשריש במתאמנים שלכם דרך של חיים בריאים.

gin11

New member
איפה היית ? ? לקח לך יותר מידי זמן להגיב ../images/Emo13.gif

אם היית מגיע בזמן- אני מניחה , שהיו נמנעים חילופי המילים -רק משום שבעצם שאלה זו נולדה כי ראיתי זאת בבת ים
אז את ה"ריצה" בעומס עכשיו מבינה למה , כמה ואיך ... ועכשו אוסיף שאל ברשותך - "כמו מעבר משקל בישיבה מעט קדימה בהגברה במישור "- ראיתי זאת אצל מדריכים רוכבי אופניים מוכן להרחיב טיפה ? ולגבי 2 השורות האחרונות שכתבת
אהבתי .

z116

New member
היי כנסי

שוב על מנת שלא נתעסק בסמנטיקה של הדברים המושג ריצה מתכוון בלהגביר את הקצב ומי שבאמת נמצא בעומס גבוה ירגיש מיד את השינוי בתחושות.. כמובן שללא עומס דבר זה מסוכן !!!! המעבר קדימה שוב קשור להקשבה לגוף והרעיון הוא בלהרגיש את עומס העבודה יותר ב4 ראשי השריר החזק ברכיבה. כמובן שזה עניין של נסיון ותהייה. באופני נג״ש התנועה הטבעית על האיירובר כשהכיפוף במרפק 90 מעלות. בקצרה לא תמיד ניתן לכוון אופני ספינינג למנח באופניים ולכן עיקרי הדגשים הם בבטיחות בראשונה ואז לנסות לחבר לתחושות שאמורים להרגיש

Tami661

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo47.gifהתגעגעתייייי ../images/Emo10.gif

ורק שתדע... שלי... הכי גדול

למעלה