יש לי מה לחדש לך
אהבה, משיכה מינית היא חלק מצורך קיומי בסיסי שלנו כזן של חיות - צורך ביולוגי, ואני מאמינה שאת זה אני לא צריכה להוכיח. הצורך הזה מספק לזן האנושי את האפשרות להתרבות ולהמשיל להתקיים. אבל מוכח מדעית - שאותו אנדרופין והורמון הפורמון - המיני יותר, מפסיק להווצר בגופנו אחרי 4 שנים. ואז האהבה הופכת למערכת יחסים, "לאהבה מסוג שונה" ובלה בלה בלה... אני הולכת להציע משהו רדיקלי שסכסך אותי עם הרבה אנשים, ויכול להיות כי דיברתי אתם פנים מול פנים - וזה ענין שיכול להביך כל אחד, ברם, לי זה עזר ועוזר להמשיך להבעיר זיקוקין בין הסדינים. התחתנתי עם בעלי אחרי שנתיים של סקס בלתי נפסק, כל מה שאני זוכרת מהשנתיים האלו קשור לסקס, התגרשתי ממנו בגלל משברים טרנס גלקטיים וחזרתי והתחתנתי איתו שוב בגלל הסקס. ואנחנו ביחד בסך הכל כבר 15 שנה. חיים בשלום עם עצמנו בגל הסקס. אז איך? כשגמר החשק בבית - מחפשים בחוץ, ולא חשוב מה התוצאה, זה מבעיר את המיניות בבית. כלומר - אם הצלחת למצוא מישהו מתאים לסקס סוער וחשאי - את חוזרת הביתה בכוחות מחודשים, נחשקת וסקסית - מה יותר כיף מלעשות את זה שוב, אבל הפעם עם מי שמכיר אותך, נגיש, מותר נוח ומספק כמו זה שכבר יש לך בבית? וגם אם ראית אנשים, שלא התאים לך או לא שווה את הבן זוג, הוא והסקס שלכם זוכה להערכה מחודשת. אז אני ממליצה על קריצה הצידה פה ושם, בלי לפרק מערכות יחסים, בלי רעידות אדמה, סקס לצורכי סקס, ולהזהר לא להפוך את ה"סקס" למערכת יחסים ככה, כי ככה זה טוב...