שאלה סטטיסטית

לורליין

New member
../images/Emo35.gif

מי בדיוק לא שווה את הטרחה? מי מחליט על זה? לבני אדם אין זכות להחליט מי מילדיה של האלה לא שווה את הטרחה. ההגיון שלך עובד אם מתעלמים מהמציאות שיצרנו לעצמנו. סה"כ כולנו בני אדם, אבל אתה שוכח שהיהדות עוד מתקופת המקרא מטיפה להיררכיה ושנאת שווא. אהבת הזולת שעליה אתה מדבר אולי כתובה בכמה משפטים שלא תופסים במציאות של היום. ברור שמנהיגי הדת מחפשים כוח ולא קרבה לאלוהות, אבל מה לעשות שיש להם עדר שהולך בעקבותיהם בצורה עיוורת - אולי עם נטרח לעמוד על שלנו ונטרח גם בשביל אלה ש"ראויים" להמתת חסד, אולי דווקא זה יכול לשנות את המצב.

gwizard

New member
...

מי בדיוק לא שווה את הטרחה? כל אלו אשר אני מחליט לגביהם. האמת שזה נאמר בחצי רצינות חצי אירוניה. אלו מהיהודים (ולא רק יהודים, אלא בני שאר הדתות כולל פאגאניות) אשר בוחרים להתייחס לכתוב כלשונו או לשמוע פירושים של אנשים אחרים ללא חשיבה עצמאית - לדעתי הם לא יהודים אמיתיים. יהודי אמיתי זה מישהו שחוקר את דתו לבדו לפי אמות המוסר שלו. זה מישהו שיש לו קשר אישי לה' ולא דרך הרב. אגב, לא כל מנהיג/מורה דתי/רוחני מחפש כוח. רק אלו אשר עניין האגו חשוב להם. אני חושב שהיכן שהוא בדרך הבן אדם מתקלקל מכל העוצמה המשכרת שהוא מקבל. הרי תשומת לבם של אנשים זה אנרגיה אשר מושא התשומת לב מקבל. תחשבי איזה BOOST לא נורמלי מקבל מישהו כמו הרב עובדיה יוסף! לא פלא שהוא יוצא אחר כך בהצהרות מטופשות כגון חיטוט באף בשבת, הוא הרי שיכור מכוח. אני מאחל לך הצלחה שניסיון לשנות את המצב. מי יודע, אולי בעוד 10 שנים תהיה מפלגה פאגאנית שתעבור את אחוז החסימה. או לא.

gwizard

New member
...

מי בדיוק לא שווה את הטרחה? כל אלו אשר אני מחליט לגביהם. האמת שזה נאמר בחצי רצינות חצי אירוניה. אלו מהיהודים (ולא רק יהודים, אלא בני שאר הדתות כולל פאגאניות) אשר בוחרים להתייחס לכתוב כלשונו או לשמוע פירושים של אנשים אחרים ללא חשיבה עצמאית - לדעתי הם לא יהודים אמיתיים. יהודי אמיתי זה מישהו שחוקר את דתו לבדו לפי אמות המוסר שלו. זה מישהו שיש לו קשר אישי לה' ולא דרך הרב. אגב, לא כל מנהיג/מורה דתי/רוחני מחפש כוח. רק אלו אשר עניין האגו חשוב להם. אני חושב שהיכן שהוא בדרך הבן אדם מתקלקל מכל העוצמה המשכרת שהוא מקבל. הרי תשומת לבם של אנשים זה אנרגיה אשר מושא התשומת לב מקבל. תחשבי איזה BOOST לא נורמלי מקבל מישהו כמו הרב עובדיה יוסף! לא פלא שהוא יוצא אחר כך בהצהרות מטופשות כגון חיטוט באף בשבת, הוא הרי שיכור מכוח. אני מאחל לך הצלחה שניסיון לשנות את המצב. מי יודע, אולי בעוד 10 שנים תהיה מפלגה פאגאנית שתעבור את אחוז החסימה. או לא.

לורליין

New member
לורליין לראשות הממשלה

קודם כל יש הבדל בין מורה למנהיג. מורה נותן לך ידע, כלים להמשך הדרך וחופש פעולה. מנהיג בדרך כלל מחליט והשאר מבצעים את ההחלטה. לכל אדם האגו חשוב ויש לו משיכה לכוח, השאלה עד כמה אתה מצליח להדחיק את זה (על זה תתוכח עם פרויד). בקשר לעובדיה יוסף - הוא גם מטיף נגד הומואים וטרנסג'נדרים וזה כשהוא עצמו לובש שמלה (בקשר ללסביות, הוא בהכחשה שיש דבר כזה). בקיצור הוא לא דוגמא טובה. אני מקבלת את האיחולים שלך בברכה ותודה ומקווה שכשאקים את המפלגה לא רק שתבחר בנו אלא תהיה פעיל מטה אם לא חבר מפלגה.

Wing Chan

New member
הכי הרג אותי זה זה:

"אישה לא יודעת לבשל אז יש לה מום."

gwizard

New member
אישה כראש ממשלה ?

OK, אז בעוד 50 שנה.....
אם יש משהו יותר גרוע ממפלגה פאגאנית זו אישה ראש ממשלה. בעיני החרדים, כמובן.

Wing Chan

New member
גולדה?

מצטער, אבל הטעות "הקטנה" במהלך הקדנציה עלתה לכולנו במלחמת יום כיפור. גולדה מאיר, האמת, היא אחד (אחת) מראשי הממשלות של ישראל שאני הכי פחות מעריך. רק צרות הנשים האלה גורמות!

למעלה