שאלה על פרק 9

Lady in red2

New member
שאלה על פרק 9

איך עוץ לי ידע שאמה תגיע לעולם האגדות ותצטרך להשתמש בדיו מהתא שלו? הרי לפי מה שהבנתי הוא השאיר אותו בכוונה שם, ולא יצא מהתא?

רמפל הוא "המושך בחוטים" , קשה לי להגיד שהוא יודע בדיוק מה יהיה כי הבחירות הם בידי האנשים, אבל הוא כאילו יודע מה יהיה הלאה ומה יקרה שיזדקקו והכל.. זה ממש קשה להסביר את הדמות שלו

מצד אחד יש לו מגבלות הוא לא יודע דברים
מצד שני הוא כן יודע.

בנוגע להשארות בתא... הוא יכל לצאת מתי שרצה, אבל לטענתו הוא בדיוק היה במקום שהיה צריך להיות, מבחירה נשאר בתא

לדעתי הוא נשאר שם כי ידע שיכול לצאת מתי שירצה פשוט לא התשלם לו לצאת משם באותו הרגע.... מה גם הוא היה יחסית מוגן מהשאר בכל הנוגע לקללה כי הוא ורג'ינה כן זכרו את זהותם האמיתית בשונה מהאחרים... מה גם אסור לשכוח שהוא זה שהגה את הקללה מלכתחילה כדי לאתר את הבן שלו... הוא יודע הרבה מעבר לכולם שם כי הוא זה שיצר את המצב מלכתחילה.....

לדעתי יש לו יכולת חיזוי כלשהי, כי הוא גם אמר לרג'ינה שיש להם קשר משפחתי גם בעבר ויהיה להם בעתיד (בפרק השני עונה 2 אאל"ט)
לא הבנתי בדיוק אך עובד עובד חיזוי העתיד שלו, כי הוא לא יודע איפה באיי (הוא כן יודע באיזה עולם אבל לא יודע ספציפית), הוא לא ידע על אפקט הקללה (שאי אפשר לצאת מSB כי מאבדים את הזכרון) והוא היה מופתע שאמה סיפרה לו על הקסם שיש בתוכה (קורה לא יכלה לקחת לה את הלב)

חוץ מזה הבנו כבר שידו בכל ויד כל בו..... האמת שזה מתחיל קצת להרגיז

Macphista

New member
נכון

אני אשמח לראות את רמפל מאבד את הכוחות שלו ונאלץ להתמודד עם העולם, ועם הוק, בעזרת אנשים שהוא יכול להקיף סביבו- בל, אמה, רג'ינה, סנואו וצ'רמינג.
אני לא זוכרת מתי ואיפה הוא אמר שיהיה לו ולרג'ינה קשר משפחתי בעתיד (האם זה היה כשהוא עודד אותה לדחוף את קורה למראה?) אבל אם זה מדויק זה אומר שהוא ברגע זה יודע שביי הוא האבא של הנרי.
זאת אומרת שהוא העביר עונה שלמה כשהוא יודע שאמה מכירה את הבן שלו ולא שאל עליו מילה.
זה נראה לי מוגזם שהורה שלא ראה את בנו שנים ונמצא בקרבת אדם שיודע עליו מידע לא ישאל אותו כלום או יבקש לראות תמונה או יחטט בדברים שלה בחיפוש אחר תמונה או משהו.

shirush3

New member
אלא אם כן

ביי הוא לא ניל קאסידי ואבא של הנרי, הרי הכל עדיין בגדר תאוריה.

נכון, הכל תיאוריות

אולי כמו שהסתדר עם קורה מלכת הלבבות, יתברר שניל קאסידי
הוא באיי. אולי ניל בכלל מכיר את באיי והוא לא באיי..........
יש כמה דמויות חדשות שיגיעו אחרי הפגרה, אחת מהן היא אח של הרופא הטוב. דמות שנייה שתגולם ע"י איתן אמברי (המקסים) לא ידועה. ויש את ניל קאסידי המסתורי

בסניק פיק לפרק אחרי השגרה (או לאחד מהפרקים הבאים) רמפל חושף שיש לו בן. אחד מהפרקים גם נקרא הזר, ועוד אין עליו שום פרטים (ואת כל זה אני יודעת מלפני שהחלטתי שאני לא קוראת יותר ספיילרים)

תמידכאן

New member
תכתבי בבקשה בכותרת ספוילר - מש"ש.

זה די מעצבן לחשוב שאת הולכת לקרוא על הפרק שהיה ויש ספויילרים להמשך..

מה הבעיה? זה מסומן כספוילר.. וגם כאן

אבל בשיחה עם אוגוסט די נתנו לנו להבין שניל מודע לקסם... איך הוא יהיה מודע לקסם אם הוא לא בא מאיזשהו עולם??? וידוע שביי היה היחיד שנזרק "לעולם האמיתי" כי הוא רצה להגיע לעולם ללא קסם.....

Shiri from the block

Active member
אני לא הבנתי את זה..
לא היה שום רמז בעיניי שניל מודע לכך שיש קסם.
אנחנו עדיין לא יודעים מה אוגוסט הראה לו בקופסא, זה יכול להיות מיליון דברים.

אני חושבת שכולם מודעים להשפעה של קסמים ואגדות עלינו. זה כבר חלק מהתרבות וההיסטוריה של העולם.
השאלה היא האם אתם (או ניל קאסידי
) מאמינים שקסם באמת קיים והוא לא סתם עוד אגדה.
זו בעצם התשובה שכולם מחכים לה.....

סימנתי ספויילר בכותרת בהתאם לכלי הפורום

את הולכת לקרוא שירשור עם הסמל האדום וS גדולה בפנים תהיי מוכנה לקרוא בהודעה דברים שעוד לא ראית על המסך ואת כל התיאוריות / השערות / מסקנות הנלוות......

תמידכאן

New member
יש הבדל בין לקרוא על מה שהיה בפרק, אותו ראיתי

לבין לקרוא על דברים עתידיים (כמו סניק פיקים שלא שודרו).

זה שני דברים שונים לגמרי.

אני קוראת שרשור בו כתוב שיש ספויילרים לפרק 9, ולא יודעת שמסתתרים בו גם ספויילרים עתידים לפרקים 10-11-12. זה קצת מעצבן.
אפשר לפחות לכתוב באמצע ההודעה - ספויילר לפרקים הבאים ולעשות כמה אנטרים, שזה לא יקפוץ לקורא מול העיניים. או לכתוב בכותרת - מש"ש (משהו שלא שודר), יש את זה בפורומים נוספים בפרדס.

אני אשמה, אני באמת צריכה להבהיר את הנושא הזה

יותר.
אז הבהרה

יש הבדל בין
לבין מש"ש (משהו שלא שודר), יש אנשים
שצופים בקצב ארה"ב, אבל לא רוצים לדעת מה יהיה בהמשך (מעדיפים להיות מופתעים בזמן השידור.)
אז בבקשה, אם אלו פרקים שכבר שודרו - זהו ספוילר

אם אלו תקצירים, סניקים, רמזים, השערות לגבי פרקים שעדיין לא שודרו - זה מש"ש.

זה טרחני מידי בעיניי

ספויילר מכסה הכל, ולא רואה את הצורך בהמצאת ראשי תיבות לכל מיני תתי ספויילרים. מי שרואה את הסימן האדום או שכתוב ספויילר, ולא רוצה לדעת מה יקרה או מה משהו חושב או משער, לא צריך להכנס להודעה או שרשור, ואם הוא נכנס, אין לו את מי להאשים אלא את עצמו. אנטיבס, אני ממש לא חושבת שאת אשמה כאן במשהו.

אני מבינה את הסירבול

אבל אני מבינה גם כאלה שלא רוצים לדעת מה יהיה בהמשך, ואני חייבת לכבד את "חוקי הפורומים".
אני, לדוגמא לא הייתי רוצה לקרוא שאוגוסט הוא פינוקיו לא שראיתי את הפרק, זה היה הורס לי, אני זוכרת שממש הייתי מופתעת שהבנו מי הוא במהלך הפרק וזה נורא כיף להיות מופתעים ככה (זה לא קורה הרבה).

למעלה