שאלה על פרק 9

אני הבנתי

אני פשוט לא מסכימה איתם, וחושבת שזה מסרבל את הכתיבה.

ויש מלא דוגמאות. היו מלא תיאוריות מי זה אוגוסט. אחת מהן התברר כנכונה. האם זה ספויילר לדבר תיאוריה שמתבררת כנכונה אם זה מתברר כנכון? מלא לגבי התיאוריה על רד? מה לגבי הדמויות שאנחנו רוצים לראות? בתולת הים הקטנה, אלאדין, רפונזל, קפטן הוק. הן דמויות שיכול להיות שיפיעו על המסך ויכול להיות שלא. אז אסור לדבר עליהן, ואך בדיוק אני אמורה לסמן את הדיון?! יש מלא תיאוריות מי זה ניל קאסידי |
ואם אחת מהן תברר כנכונה, האם זה ספויילר, או שדיברנו על משהו שלא שודר? האם הרסתי למישהו את חווית הצפיה?
אני כתבתי שיש דמות חדשה שמגיעה, ואת שם השחקן. האם הרסתי למשהו את חווית הצפייה? כתבתי שם של פרק? האם זה משהו שלא שודר או ספויילר? ומה לגבי כל הסניק פיק שמעלים פה, זה במהות שלו משהו שלא שודר, והאייקון הנלווה אליו הוא תמיד
...... אני פשוט לא מווצאת את הטעם בזה.....

הכל ספויילרים, תיאוריה, שם של שחקן, סניק פיק, זהות שחושדים בה. הכל ספויילר בלי שום הבחנה. כולנו מבוגרים, ויכולים להחליט אם להכנס לתוכן של הודעה שמוסמנת באייקון יעודי כדי לא להרוס
. אתם לא רוצים לדעת מה יקרה, אל תכנסו לתוכן של הודעה.

תראי, כל מה שכבר שודר בארה"ב נסמן ב

וכל מה שקשור לתיאוריות, סניק פיק וכו' (דברים שעדיין לא שודרו)
נסמן ב
מש"ש.
אני לדוגמא מאוד אוהבת לקרוא את ההודעות שלך, הן מפוקחות, מעניינות, ובוגרות. אבל מצד שני מנסה להמנע ממש"שים למיניהם (כל עוד אני יכולה), אז כן, יצא שקראתי הודעות עם תיאוריות, אבל בשרשור המושקע ששירי פתחה לא נכנסתי לכל ההודעות כי היו שם פרטים על הפרקים הבאים שעדיין לא רציתי להחשף אליהם. אבל בגלל שהיא סימנה מראש ידעתי לאן אני נכנסת וממה אני נמנעת.
שבת שלום

הייייי
אל תתרגלי

עוד מעט המצב יחזור לקדמותו (שהעונה תחזור פה ושם) ואני אסכים איתך

כאן נמחקה הודעה

לא יהיו בפורום הודעות לא מכבדות ומעליבות.
אני מבינה שהנושא שנוי במחלוקת, אבל יש דרך וצורה לומר כל דבר

בואו בבקשה נשמור על פורום נעים וחברותי.

shirush3

New member
כן

זה כאילו כל הדרכים מובילים או מתחילות מרמפל.

כנראה שהדברים שהוא לא ידע באים לרמוז לנו שיש דברים קצת יותר גדולים ממנו

Lady in red2

New member
אוקיי, תודה לכם

אגב, אנחנו עדיין לא יודעים מה הרקע ליריבות בין עוץ לי וקורה, לא? כנראה שזה קשור לכך שהיא בת הטוחן מהסיפור שלו...?

אגב2, הם צריכים שיהיה רומן, לפחות זמני, בין הוק ואמה. יש להם כימיה הרבה יותר חזקה מאשר אמה וניל.

Shiri from the block

Active member
אמה רק עם רג'ינה
שם הכימיה האמיתית!
וכשאני אפתח את השירשור רג'ינה שלי בהמשך השבוע אתם תראו את זה בעצמכם

למעלה