שאלה קטנה לסטטיסטיקה :)

שאלה קטנה לסטטיסטיקה :)

כמה מכם מאמינים באהבה אמיתית? (חח..סופסוף פתחתי הודעה..תענו כדי שאני אקבל מוטיבציה לעוד..(;..)

גברברת

New member
ולו רק בשביל המוטיבציה ../images/Emo6.gif

"אהבה אמיתית" עם ההתרגשות והפרפרים ואולי בעיקר עם העיוורון הככ נוח הזה שהיא מביאה איתה, הרגשתי לאחרונה כשהייתי בת 17. היום ממרום גילי המופלג וכאשר אני חדורת ציניות כפי שאני, אני חייבת לצערי להודות שאני לא מאמינה במושג הזה..... האמת? חבל. ועוד משהו קטן, חיפשתי (סתם בשביל הסקרנות) באינציקלופדיה החדשה (והדיי מופלאה לטעמי) שYNET העלו לא מזמן את הערך "אהבה אמיתית" ומה שיש שם אלו שני ערכים קשורים, (דליה רביקוביץ והביטלס :) ) ואני לתומי חשבתי ששם תמצא התשובה

גברברת

New member
וסתם בשביל הקוריוז...

קישור למילון המונחים של האקדמיה ללשון העברית ... זה סתם מקרה שבמילון במונחים "אהבה אמיתית" כלל איננה נמצאת ו"אהבה" מופיעה בלשון עבר מהשורש אהב ואין לה כלל משמעות?? ערך אהבה ערך משמעות שורש ערך אַהֲבָה אהב כל הזכויות שמורות © 2002, האקדמיה ללשון העברית

Sefy

New member
אני מאמין באהבה אמיתית מכל הלב

ומוכן לעשות למען האהבה כמעט כל דבר אפשרי! (טסתי לאוסטרליה בשבילה!)

כן, ויותר מאחת!

מפחדת לא להאמין.... אבל אני מאמינה בכמה אהבות במהלך החיים, לא באחת יחידה.

Sefy

New member
עד כמה שזכור לי, אני גבר ../images/Emo3.gif

לפחות לפי הממצאים הארכיאולוגים האחרונים

קונכייה

New member
יש לי שלושה אחים שני גיסים וחבריהם

הם נהנים להתפלסף וברגעי האמת מודים שאין אין על הלב ובכלל למה דווקא האיבר הזה שהוא הלב קשור לאהבה?

Vdrums

New member
אחלה התפלספות. אני חושב שיש

על זה תשובה, עוד בימים העתיקים טענו שהלב הוא איבר האהבה, כנראה בגלל שהצהירו על אהבה אז שמו יד על החזה איפה שהלב נמצא מעין סמל למרכז הגוף. המשאבה שעובדת 24 שעות והיא מרכז החיים של הגוף. בכל מקרה לינק נחמד http://www.oketz.com/patpetet/html/@/@DAD.html

ספי,

התכוונתי שעניתי גם אני, וקרחונית בכלל מעוניינת בדעתם של הגברים. ואני לא גבר, גם לפי ממצאים אחרונים...

למעלה