יש לי אהבה ענקית לגבר מדהים זה הגיע אומנם קצת באיחור , מתברר שלמרות גילי המפלג לא ידעתי מה זאת אהבה עד שפגשתי אותו פשוט אהבה אמיתית באמצע החיים וזה נ פ ל א
לפי מה שאני הבנתי זו שאלה שמכוונת לגברים (זה היה רמוז בצורה שזה היה כתוב בדף הבית)? טוב אם כן זה לא ממש יפה מצד מי שכתב את השאלה לנחש שכל הגברים לא באמת מאמינים באהבה ההבדל כאן הוא שלדעתי רוב הנשים מאמינות באהבה אבל פחות מחצי מהגברים כנראה מאמינים באהבה
דף הבית?? אוקי..לא ידעתי..חיחי...(איזה כיף לי (;..) אבל בקשר לזה שגברים לא מאמינים..מעולם לא אמרתי את זה..!! תסתכל במה שכתבתי..כולה שאלתי מי מאמין או לא.. אתה יודע עניינים של שיווק ופרסום קשורים לדף הבית..(;.. אם אתה מבין למה אני מתכוונת...
יש מישהו שלא אוהב את זה? על מה את מדברת?! אני כל הזמן חושב על זה. אני תמיד מחפש פרטנרים שיעשו איתי אהבת אמת. זאת חוויה מדהימה. כ"כ מדהימה שאפילו כשאני לבד בחדר אני עושה אהבת אמת עם עצמי. בברכה, עובבי.
למרות שעברתי גירושין (לא קלים), ומערכת יחסים מסובכת מאוד לאחר הגירושין, ולא מעט אכזבות מגברים, אני עדיין מאמינה באהבה. רק שתגיע כבר סוף סוף, כי אני כ"כ בשלה ומוכנה לה, ולא אתייאש עד שתגיע!!!!
תראי..תמיד אומרים שעם לא ראית משהו זה לא אומר שהוא לא קיים... אז יכול להיות שגם אם לא אהבת פעם באמת..זה לא אומר שאין אהבה אמיתית בעולם! עכשיו הבעיה היא למצוא אותה...