שאלה קטנה לסטטיסטיקה :)

bellka

New member
אני מאמין ב..

אהבה למשפחה,אהבה לחברים הכי טובים,אהבה לחיים חופשיים וכייפים,אהבה למין,אהבה לאלכוהול,אהבה לסיגריות הלאקי שלי ועכשיו לשאלתך אני אגיד את זה אהבה למישהו או למישהי זה אהבה עיוורת ואני אוהב לראות את הדברים כמו שהם באמת ולא כמו שאני רוצה שהם יהיו...

Yuval Y

New member
אני מאמין באהבה אמיתית.

בקשרים שהיו לי הרגשתי קרוב לאהבה אמיתית, ויש לי תחושה שככל שאוהב את עצמי באמת, יאהבו אותי...

אממ..יש בזה משהו..

באמת אם לא נדע לאהוב את עצמנו .. ברור שלא נדע לאהוב אחרים ובטח שבטח אהבה למין השני :)

born2b

New member
סחתיין על הפשטנות

את מתבטאת כאילו יש כזה דבר שהוא ההגדרה הנכונה והיחידה ל'אהבה אמיתית' וזה חקוק בסלע איפה שהוא (יחד עם שאר הפירושים של כל הקודים שבהם נשים אוהבות כל כך להשתמש) אבל אם את חושבת שכולם חושבים אותו דבר יש לי חדשות בשבילך: זה ממש ממש לא ככה, תתעוררי. בחורות זה עם שחי בסרט, ובסוף עוד הן אומרות עלינו שאנחנו גרועים בלהתמודד

איזה כיף שאפשר לקחת

כל הודעה אינפנטילית ולנקז אליה את התסכולים שלך מהמין השני...

התבטאתי..חח..:)

אני לא זוכרת שמתישהו הבעתי דיעה... תזכיר לי..אולי שכחתי...הכרנו קודם..?! כי אתה מתבטא כאילו אנחנו מכירים מאז ומתמיד...(; אם תסתכל שוב..אני רק שאלה שאלה..זה הכול! ומתוקי...כדאי שאתה תתעורר..... כי בקצב הזה..ובהכללות האלה..לא תגיע רחוק ולבינתיים מי שחי בסרט זה רק אתה..((:)

למעלה