שאלה קטנה

noamgk

New member
העם באמת עם הגולן.

זה סטיקר, לא ספר. לומר שהימין לוקח אותנו "ביגון שאולה" (ואני משוכנע שאינך יודע מה מקורו של הביטוי, בלי לרוץ לגוגל), זה חירטוט של שמאלנים. הימין הזהיר מפני כל תחלואי המדינה הזאת, וצדק תמיד. כשכתבתי לך טענות לפני כמה שבועות על הכיבוש, הטענות הכי בסיסיות ופשוטות, אפילו לא יכולת לענות לי מרוב שהאכילו אותך בשטויות.

רוני13

New member
זאת ועוד...

שמ"סיום הכיבוש" האחרון(ע"ע גירוש יהודי ישראל-התנתקות) יצא רק רע,רע ורע! הצעותיכם ממש לא מרשימות-חוץ מהתאבדות,השמאל לא מציע שום דבר.

מסיום הכיבוש

בגוש קטיף לא יצא שום רע, סוף סוף אנחנו לא תקועים בגרונם של מיליון וחצי מוסלמים פדומנטליסטים.

רוני13

New member
אז איך אתה קורא...

להשתלטות חמאס על עזה? על קירוב האויב לגדר? על מצבם של מגורשי גוש קטיף?

החאמס התשלט כבר ממזמן על עזה

בלי ההתנתקות ועם ההתנתקות. הגדר קרובה לאוייב ממזמן מגורשי גוש קטיף עשו הרבה שטויות כמו הימורים בברוסה .

רוני13

New member
חמאס השתלט לאחר ההתנתקות...

כי נתנו לפתח שטחים-אבל נחש מה,הם לא הצליחו לשלוט עליהם מספיק זמן. ברוב שהאויב קרוב לגדר ממזמן-הרי אחנו מדינה מוקפת אויבים,ואנחנו עסוקים כל היום בלחפש מה לתת להם. תאמין לי,ויתור על שטחים ממשלא מרחיק אותם מהגדר...הוא רק מקרב את הגדר פנימה. איזו הכללה! אני לא יודע ממי שמעת את השטויות האלה אך רובם היו עסוקים בחיפוש אחר עבודה בתחום שהם עסקו בו ושיקום חייהם.

אני לא מחפש מה לתת להם

אני מחפש צדק. לי לא אכפת מגדרות או גבולות לי אכפת יותר מבטחון תושבי המדינה, שלי ובמקום לדבר על זה, אני שואל וממשיך לשאול למה אנחנו לא עושים כלום עם המצב האבסורדי הזה שילדי שדרות חיים בפחד העיר הזאת משותקת, 7 שנים! 7 שנים של חורבן. ואנחנו לא עושים כלום למה אנחנו לא מנתקים אותם מחשמל? למה אנחנו מספקים להם שוקולד? למה אנחנו צריכים לספק להם מזון? זה מה שמפריע לי יותר מהדברים שמפריעים לך.

StrengthHonor

New member
אני מעדיף

לקשור קשר עם כל המדינות שלא סובלות את מי שמגדירים מה זה פשע נגד האנושות לפי הצרכים שלהם , ולהראות לעיר האג כמה אנרגייה יש ב7% של רבבת קילוגרמים כפול 9 בסקלה של 10 אה וגם להוציא את הראש מפי הטבעת כי הם יאשימו את ישראל בפשע כלפי אנושות בגלל שאנחנו אופים מצות מדם של ילדים פלשטינים.

נשמע מצחיק

"לקשור קשר עם כל המדינות שלא סובלות את מי שמגדירים מה זה פשע נגד האנושות לפי הצרכים שלהם , ולהראות לעיר האג כמה אנרגייה יש ב7% של רבבת קילוגרמים כפול 9 בסקלה של 10 " אפשר הסבר?

StrengthHonor

New member
בצצת מימן , בא לך להתגנב לדימונה לגנוב פלוטונ

אגב 10 בחזקת 16 לא 10 בכל אופן תחשוב על בערך האנרגייה שיש ב500 שקיות במבה כפול מיליון בריבוע (בערך)

באמת?

אני גם יותר סומך ומאמינים לפלשתינים אני מאמין להם שהם רוצים לפוצץ אותנו אני מאמין להם שהם בזים לנו אני סומך עליהם שימשיכו לירות עלינו קאסמים וכו..

רוני13

New member
"סיום הכיבוש"...

לא פוגע בך-כי לך לא אכפת שמדינת ישראל תסתכם בת"א וזהו. יש כאלה שלא מוכנים למכור הכל בשביל שלום מדומה

סיום הכיבוש פוגע בך

כי אתה גר ביהודה ושומרון. או שהיית גר בגוש קטיף. ואחר כך שנצטרך לפנות אותם, הם יעלו למדינה מילייארדי מילייארדי שקלים ותהליך שיקום שיקח שנים. הכיבוש הזה גורם שעבור כל התנחלות סההורית של 2 קרוונים , גדוד שלם של חיילים צריכים להגן עליהם!

רוני13

New member
מוזר...

גוש קטיף ממש לא היית "התנחלות סהררורית של 2 קראוונים"...דומני שהממשלה תמכה בהתיישבות הזאת,לא? עוד יותר מוזר שאני,ברוב טיפשותי,חשבתי שזה התפקיד של צה"ל-להגן על תושבי ישראל
(אידיוט נכון?) לא נצטרך לגרש אותם-צא מהסרט. עוד תוכניות הזויות כמו ההתנתקות ואנחנו דיי גמורים...

יש לי שאלה

האם אני כיניתי את גוש קטיף כהתנחלות סהרורית? הממשלה לא ממש תמכה שהתיישבות הזאת, זאת ממשלה פוליטית דמוקרטית על ידי העם שתמכה בהתיישבות הזאת וזה הדיוק, וכמה ממשלה פוליטית אחרת שהחליטה לפנות את ההתיישבות הזאת. התפקיד של צה"ל הוא להגן על תושבי ישראל אבל לא בכל מחיר! ומה עם האחריות של תושבי ישראל כלפי עצמם?

StrengthHonor

New member
נו נהיית שמאלאן

כל כל קרוואן כזה שמפנים בין חברון לשכם לא מפנים עיירה אחת בשטחי C האסטרטגיים. ומתקרבים לפינוי מיליון וחצי מוסלמים פונדמנטליסטים שיושבים בגרון שלנו בתוך השטחים של 48. זה כל הרעיון בהתיישבות.

noamgk

New member
לא אמרתי את זה,

וזה לא נכון. כחלק מהקמת מדינה יהודית בארץ ישראל, שזו מהות הציונות, נזקקנו לכיבוש ארצנו, ולכך אנו נזקקים גם היום.

מה הקשר הכיבוש?

הריי לא אתה ושאר השמאלנים הם אלו שכל פעם אומרים לנו שסרוב לכיבוש זאת הציונות? אז אתה הריי היית צריך לתמוך 10 בציונות. הכיבוש הוא סכנה לקיום המולדת החרדים סוחטים ומשתלטים. החינוך על הקרשים הירידה מהארץ גוברת כלפי ערביי ישראל ובתוך היהודים עצמם גוברת, וההפרדה המיוחלת בין דת למדינה לא נראית באופק. אבל מה קשר בין זה לבין מידת ציונותך.

למעלה