שאלה קצרה!

טוב

הגעתי לפורום מד"ב ופנטזיה בעקבות ידיד שמנהל אותו, משם עברתי לפורום מ"ת ושם ראיתי את ההודעה של תפוז על פתיחת הפורום הזה, ופשוט לא יכולתי להתנגד
.

noname202

New member
אממ...

אני לא זוכרת למה התחלתי עם תפוז..זה היה מזמן
אני חושבת שבגלל משהו שקרה בצופים, וידעתי שיש פורום בתפוז אז נרשמתי והתחלתי לכתוב... הפורום הזה - ראיתי את הפורום, דיברתי עם תמיר באותו זמן [תמיר1991] במסנג'ר, הוא הצטרף ובהתחלה הפורום נראה לי ממש מוזר...והסתכלתי קצת ונראה נחמד והצטרפתי

../images/Emo140.gif לתפוז נגררתי אחרי חברה

ולפורום הזה בעיקבות מודעה שפירסם תפוז בפורום דוליז..

../images/Emo140.gif X_X לא

זה בובות שמצירים נגיד יש בייס ערום אז מציירים עליו בגדים, בכל תוכנה של ציור.. לדוגמא צייר כי זה הכי קל, אפשר גם בפוטושופ או בכל תוכנה אחרת משהו כזה.. בייס קרדיט אפיצ'יו

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif*מכה את עצמי ממבוכה*

אזאז, הממ, נכנסתי לאיזה אתר דוליז והתחלתי שם להכיר את המנהלת שהתגלתה אח"כ כמיכל קסל, נדמה לי, והיא גררה אותי לפורום (כופרת שכמוני, הייתי בנעענ), נכנסתי לפורום חתולים ובלה בלה, ומשם לסופרים צעירים, הארי פוטר הספר וחברתי ובלעט, משם כבר אבדו עיקבותי. הגעתי לפה כי סיגל סיפרה לי על משהו והתחלתי להגיב, המ,.

../images/Emo140.gif זה לא על אותה דמות

יש עוד מליון ואחת בייסים שונים... זאת סתם דוגמה.. ויש גם בייס פורטראט.. *מחזיקה את עצמי לא לפרסם עוד דולי*

יא:X

נראה לי שהגעתי לתפוז בגלל חופית (harpush), לא זוכרת בדיוק. זה היה מזמן, לפני כמעט שנה. לפורום הזה הגעתי דרך ענבר, שאני לא זוכרת את הכינוי שלה כרגע
. היא אמרה לי שנפתח פורום חנונים ושנחמד פה אז באתי

Science Fiction

New member
אתם ~באמת~ רוצים לדעת ../images/Emo119.gif

טוב, בגלל שאני פאקצה גאה ואין לי מה להסתיר [ובגלל שיש פה אנשים שהיו אומרים את זה בכל מקרה], אני מודה: נרשמתי לתפוז בשביל פורום דוליז! [נו, לא כולנו נולדו גיקים, או, בכל אופן, גילו את יעודם בגיל חמש.] ולפורום הזה הגעתי דרך לינק להודעה הפלישה של הילה מחברה במסנג'ר
[משפט מבולבל >.<]

למעלה