שאלה קצרה!

*משפילה מבט במבוכה*

לפני 4 שנים הייתי טרולית בצ'אט של הארי פוטר... ומשם זה התגלגל.. מכאן גם הניקניים הייחודי שלי. המ, והתחלתי לכתוב פה כנראה בעקבות הרצון שלי להגיב על הודעה שמישהו כתב

תמיר1991

New member
אם הייתי זוכר, הייתי עונה../images/Emo2.gif

וברצינות, זה היה לפני שלוש שנים, נכנסתי, והתחלתי להתמכר... ולפורום הזה? אני חנון, אז באתי לכאן
תמיר.

../images/Emo85.gifזה לא כזה קצר =\

ואין לי בעיה להתחיל לרשום את כל קורות חיי[בערך] אבל אין לזה טעם כי גם ככה אף אחד לא יקרא, אז מי שרוצה שישאל אותי במסנג'ר. אם הוא כ"כ מתעניין
ואגב, המסנג'ר שלי ^^ : [email protected]

Theherod

New member
נדמה לי שזה התחיל כשהתקנתי

לינוקס, והייתי צריך עזרה (פדורה 1 בטא, לך תבין מה הולך שם כשזה המפגש הראשון עם לינוקס). לפורום הזה הגעתי... לא זוכר, ראיתי קישור איפה שהוא, הפורום נראה קצת... איך לומר? מוזר. לאחר מכן חבר הביא לינק, התחלתי קצת לקרוא, התחלתי להגיב והשאר היסטוריה.

Jerald_Admonds

New member
אני ותפוז זה סיפור אהבה...

התחלתי לפני 5 שנים בפורום מאגיה וכישוף אחרי שרוב הקהילה של פורטל פיצוץ עברה לשם, התנחלתי קצרות בפורום דרך הלוחמים, פתחתי בלוג, עזבתי\ חזרתי, ולבסוף הגעתי לפה מפורום פיות שדונים וכל השאר כשהייתה ההכרזה המדוברת על הפורום.

Jerald_Admonds

New member
ואתה? מאמין בצ'י?

אני בסה"כ מאמין בכך שתחום ההשפעה שלנו כבני אדם מגיע קצת מעבר למצוי ולרצוי.

מצאת את הבן אדם לשאול../images/Emo13.gif

צ'י וזרימה זה תכלית החיים שלי בנתיים.. דבר שני אני לא שולל לא טלקניזיס ולא פירוקניזיס.. אני לא מאלה שיגידו לא.. אני מאלה שיגידו קטונתי.. אני לא סתם שואל.. סה"כ רוב החנונים דיי ילדי מעבדה(
) נחמד לשמוע צד קצת שונה..

Jerald_Admonds

New member
התעסקות בצ'י זה מאוד ממכר

כי זה מרגיש כל כך טוב... אתה לא לומד אצל בן טל שחר במקרה, נכון? ו... אני לא בדיוק חנון מסורתי.

לא, ספיר טל ת'אמת..

גם אני.. גם הכיתה הטיפולית צריכה חנון
סתם.., אבל שרדתי בית ספר מקצועי עם עיצוב (שמה למדתי) אדריכלות שהיה אחלה..ובנוסף היו מגמות כמו מכונאות רכב

Theherod

New member
איזה בי"ס לאדריכלות? אולי אני אכיר

בכל מקרה, אם אתה מתכוון לעסוק בזה בעתיד, צפה לקרבות קשים. במיוחד עם קבלנים ("היי! לא עשית את זה על פי הפרט שכתבתי!" "כן, אבל המנהל פרוייקט אישר לי את זה!" -שיחה למנהל פרוייקט- "אישרת לו את זה?" "לא" -ניתוק- "הוא לא אישר לך את זה!" "נו, אבל בכל מקום זה ככה, מה... לא יפה?" "לא!" "נו, מה זה משנה, ככה זה בכל הארץ" וזה עוד לא הסוף).

למעלה