שאלה קצרה!

olly v

New member
אחח..נוסטלגיה

לפני בערך שנתיים , בעודי מעריצת לינקין מושבעת נרשמתי לפורום לינקין בתפוז , לא יודעת למה דווקא תפוז ... בכל מקרה מאז שעזבתי את הפרום , לא ביקרתי הרבה בתפוז , רק מדי פעם אני וחברתי המשועממות נהגנו להכנס לפורומים שונים ולהשאיר הודעות מבדחות , זו תעסוקה די משעשעת עד שמאיימים לחסום אותך . ואז מצאנו את פורום חנונים! חשבנו להשאיר גם כאן כמה הודעות מציקות , ולהשתעשע על חשבונכם.. אבל כפי שאתם רואים לא עמדתי בקסמיכם חנונים יקרים =] חוץ מזה , עמוק בפנים , גם לי יש צד חנוני..שששש..לא לספר =]

J e i n

New member
המ..

חברה שלי מכורה לפורום דוליז אז ככה הכרתי את תפוז בכלל... הצטרפתי לפורום אינויאשה. אתמול תומר אמרה לי שהיא גולשת פה, ביקשתי לינק כדי לראות מה אפשר לעשות הפורום חנונים
, נראיתם חבורה משעשעת אז הצטרפתי ^_^

EdisonGirl

New member
אני לא כ"כ זוכרת..

אבל בטח הגעתי בעיקר בשביל פורום פילסופיה לכל, ואחרי תקופה ארוכה עברתי לעשרים פלוס והתחלתי להתפזר גם לפורומים נוספים..

Vegetable Salad

New member
אוקי, זה מביך ../images/Emo42.gif

היו הייתה סדרה בערוץ 1 (כבר התחלנו ברגל שמאל), שקראו לה "השבט", אניווי בזמנו לא היו לי כבלים (כבר הזכרתי שיש לי הורים עם גנים פרסים? כנראה מהשכנה ממול XD, אבל כבר יש לי...), אז ראיתי, התמכרתי... ואז ממש אחרי שגיליתי את צ'אט ערוץ הילדים (נו הייתי קטינה במיוחד), אז גיליתי את הפורום של הסדרה בתפוז ופורום הוביל לפורום שהוביל לפורום. שורה תחתונה, הנני כאן.

Vegetable Salad

New member
כמו שאומרים בתכנית של דידי ../images/Emo42.gif

הררי כמובן -אחת שמונה מאות שמנה מאוד שמנה מאוד XDDD.

Theherod

New member
אממ... ארר... מה היה הניק שלך בצ'אט

? עד לפני כשנתיים-שלוש (מי סופר?) גם אני הייתי בצ'אט, הבושותXD

Vegetable Salad

New member
שאלה טובה ../images/Emo42.gif

אולי משהו עם ג'יני? לאדעת. אני זוכרת שכל הזמן הייתי בחדר של הארי פוטר, נו מה לעשות.

Theherod

New member
כנ"ל (הארי פוטר). זכור לי משהו ג'ינ

ג'יני. אני זוכר שקראו לי סגול, או משהו כזה

Vegetable Salad

New member
אצלי הזכרון פשוט לא מתפקד ../images/Emo42.gif

אני חושבת שהייתי שם בגיל 10 או משהו כזה, ועכשיו אני על סף ה15.

Saint Jane

New member
ווי, גיני וויזלי 13?

אם כן - יש סיכוי רב שזו הייתה אני. למרות שהחלפתי כבר עשרות פעמים ב... שש? כבר שש? שנים האחרונות.

זו הייתה סדרת מופת, יעני. ;;

שנת 1999 לא הייתה יכולה להיות כה מרגשת בלעדייה- בוהו, כל המבוגרים מתו, בואו ניישם קצת אנרכיה ויהיו כאן כוסיות עם צבעי שיער לא קונבציונאליים ודיונים על הומניזם בקטנה, והרבה יותר מידי עונות אחריי שהקונספט מיצה את עצמו. P: היו שם זכרים טובי מראה. באמת שלא צריך שום דבר אחר, בתור בת 12 סטרייטית טיפוסית (פחות או יותר. בעיקר פחות).

Vegetable Salad

New member
ג'יי... ../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif

אניווי, הכי מפגר -יש לזה סדרת בת. אבל יותר מפגר? של אותה הפקה, פשוט הם עברו דירה לאוסטרליה ושכרו רצף חדש של קטינים.

האנשים

והרצון להיות בקהילת פורומים, כי הייתי בקהילות אינטרנטיות בצעירותי (לא ישראליות), תפוז לא היה כל כך מפותח אז אני חושב. הסיבה שנכנסתי לתפוז ספציפית בסופו של דבר, היא האנשים, הכרתי כל מיני אנשים מתפוז דרך חבר, אז חשבתי לעצמי למה לא לנסות. פורום הזה - במקרה הגעתי אליו, אז נשארתי, מכיוון שנמאס לי שצוחקים על האהבות שלי לנושאים שונים, אז תארתי לעצמי שכאן יקבלו את זה - למרות שגם זה מוטל בספק.

Saint Jane

New member
לפני שש שנים, בעודי פאקצה

קטנטנה בת 12, נכנסתי לצ'אט בתפוז, וגיליתי קהילה ענפה מאוד של קוראי הארי פוטר. מכיוון שהייתי חננה קטנה בלי חברים ובלי חיים, התלהבתי מאוד מכל הפוטריסטים, ולאט לאט הם החלו להעלם לטובת הפורום "הארי פוטר" הלכתי לבדוק מה העניין שם, ומאז - היסטוריה. בשלב מסויים הם ברחו לפורום החברתי ואנהי נשארתי שם, בפורום הספר והכרתטי חבורה נחמדה של אנשים שגם ברחו, ובסנוביזם מוחלט הקימו קומונה סגורה משל עצמם, ואני נשארתי... עד שחברה שטלי, או ניבע נתנו לי קישור לפורום חנונים.

למעלה