שאלה קצת מצחיקה לעידוד המורל

הילית*

New member
שאלה קצת מצחיקה לעידוד המורל

בעקבות הקיץ הגיעו גם הג´וקים או מקקים או איך שתקראו ליצורים המגעילים האלו.... מי אצלכם בבית אחראי על חיסולם (או שאתם מגדלים אותם או שאתם ברי מזל ולא סובלים מהם)

Aאלינור

New member
טפו טפו טפו

עשינו ריסוס לפני 4.5 שנים כשעברנו לגור בדירה ומאז בלי עין הרע, לא ראינו אף אחד מהיצורים הנ"ל

אתי@

New member
הבעלוש אחראי../images/Emo88.gif

הוא הורג אותם עם תרסיס (בחור עדין והומני
) ואחר כך מביא אותם לקבורה בטקס מרשים ורב משתתפים (הוא ואני) בשירותים...
הבעיה היא שלפעמים הוא הורג אותם ושכח מהקבורה, ואז הם יכולים לחכות על הרצפה אפילו כמה שעות...

הילית*

New member
גם אצלנו זה קורה.. לפעמים בעלולי

משאיר חללים על הרצפה ושוכח מהם... והיום אזרתי אומץ כשראיתי ג´וק שוכב על הגב ומשתזף (חשבתי שהוא כבר ז"ל) ונגשתי אליו בשקט בשקט עם נייר כדי לזרוק אותו ואז במלוא הדרו הוא קפץ והשתולל (סתם עבד עלי....)

הילית*

New member
לא היה לי זמן להתעלף.. מיהרתי לצאת

אני מעריכה שהוא עדיין מסתובב חופשי בבית....

fila

New member
הייתי מתה במקום........ בטוח!

אני ממש שונאת ששמעון משאיר גופות בשטח זה ממש מגעיל וכמובן שהוא צריך לעשות אח"כ חיטוי לידיים אחרת הוא לא נוגע בי....

fila

New member
...................................

גם אצלנו שמעון מבצע וידוא הריגה בשרותים

kisses

New member
אוך היצורים האלו מעוררים בי גועל

מזל שאין פה כאלו; למרות שאנחנו מתמודדים על דבורים; חרקיקים כאלו קטנטנים; ועכבישים.

fila

New member
ברור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רק שמעון.... אני עומדת על משהו וצורחת... האמת היא שלמרות שאני מושבניקית אני ממש בחרדות מחרקים הם מעוררים בי גועל..... אבל מעבר להכל לכל הגועל והפחד יש לי חרדות אמיתיות מעכבישים ללא קשר לגודלם או מינם אני פשוט בהיסטריה מכל עכביש שאני פוגשת כמובן שאם יש מישהו בסביבה אז הוא לא יחיה הרבה כי אני ישר מצווה להרוג אותו

הילית*

New member
אנחנו גרים בבית צמוד קרקע

אז אנחנו סובלים מזה המון.... בשנה שעברה נוסף לרקורד עכבר קטן. יום אחד הוא נכנס לחדר השינה ואני הודעתי שאני לא ישנה באותו יום בחדר. בסופו של דבר קנינו מלכודת ותיק תק הוא נתפס. ופשוט בעלולי זרק אותו בעודו בחיים, מעונה מהדבק של המלכודת, לפח בחוץ... איכס.......

fila

New member
אני דווקא מחבבת עכברים

למרות שאין לי בבית אני חושבת שצי החתולים של אבא שלי מחסל אותם לפני שהם מספיקים להגיע אלינו

רחלילי

New member
הילית הערה ואל תכעסי בקשר למלכודת ה

הזו עם הדבק זו לדעתי מלכודת שהיא ממש צער בעלי חיים כי היצור נדבק בדבק ולא יכול לזוז ומת לאט וביסורים. אנא, אם קורה שוב, אנא אנא רק מלכודת שתופסת אותם בכלוב ואז אפשר לשחרר אותו בשדה או משהו ... סורי, פשוט ראיתי פעם דבר כזה וזה עשה לי רע כל כך... רחלי.

הילית*

New member
מקבלת ! זו פעם ראשונה שנתקלנו

בבעית עכבר וזה מה שהמליצו לנו. לא כ"כ הכרנו אפשרויות אחרות. אני גם ביקשתי לזרוק אותו החוצה ולא להרוג אותו. בתקווה שלא נצטרך יותר ללכוד עכברים...

ayush

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif בנתיים לא פגשתי כאלו..

אבל יש סיפור מצחיק בנושא: לפני כ- 3 שנים, כשהייתי גרה לבד עם שותפות, חזרנו (בעלי ואני) בשעה 3 לפנות בוקר מבילוי. איך שאנחנו נפרדים לשלום - אני קולטת ג´וק ע-נ-ק-י יושב לו על התחת.. התחלתי לצרוח בקולי קולות (השעה להזכירכם 3 בלילה) השותפות שלי התעוררו משנתן, פרצו לחדרי, הן חשבו שיש פורץ/ אנס/ חולירע אחר.... אני ברחתי מהבית כשתומר ההמום ממצבי העגום החליט להרוג את היצור... חיכיתי לו באוטו למטה, והוא הגיע עם הגוויה בידו...להוכחה. לא הייתי מוכנה לישון בביתי באותו לילה אז "נאלצתי" לבלות במיטתו.... לפחות היה לי תרוץ הולם. עד היום אנחנו צוחקים על התקרית. ומקווים שלא ניתקל ביצורים הללו לעולם!

סרינה

New member
למזלנו (טפו טפו טפו), אנחנו לא ממש

מותקפים ע"י היצורים האלו, בירושלים הקרירה. מצד שני, הזכרת לי משהו מזעזע שקרה לי אתמול בערב. היינו בחתונה, בגן אירועים נחמד (מעלה החמישה, ליד ירושלים), והכל היה טוב. בעוד אנחנו עומדים בתור לקפה, הרגשתי תחושה קרירה ומעקצצת באיזור כף הרגל. אני פרנואידית, ותמיד חושבת שמטפסים עליי דברים, אז הרמתי טיפה את המכנס לבדוק. וזה היה מרבה רגליים. ענק, מגעיל ואדמדם, בחיים לא ראיתי כזה דבר. כמובן שהעפתי אותו מעליי בצרחות היסטריות, ואנשי הגן האמיצים (והקצת נבוכים, בכ"ז) שלחו אותו לעולם טוב יותר. ולי היו סיוטים אח"כ כל הערב. והמסקנות: - זה שאתה פרנואיד לא אומר שלא רודפים אחריך (או במקרה זה מטפסים עליך) - הטיול שתיכננתי ליערות דרום אמריקה נדחה לתקופה בלתי מוגדרת - מזל שהוא לא היה ארסי - ובעלי החמוד אומר, אפילו מרבי רגליים אוהבים אותך...

הילית*

New member
איכס.... כששידרו את הישרדות בערוץ 2

היה פרק שבו הבלונדה המבוגרת אכלה איזה יצור מגעיל (אני חושבת תולעת) . מיד אח"כ רצתי לשירותים להקיא....(ברצינות...)

למעלה