שאלה קצת מצחיקה לעידוד המורל

fila

New member
לא היו שירותים../images/Emo5.gif

היא הקיאה שם ליד כולם....

kisses

New member
סרינה עוד 4 ימים יום הנישואים ../images/Emo65.gif

יש תוכניות מיוחדות?

סרינה

New member
איזה חמודה שאת זוכרת...

יש תוכניות, בערך: קודם כל, שנינו פינינו את היום, שזה כבר חשוב. ובקשר ללו"ז
, אני אחראית על הבוקר - חשבתי על בראנץ´ איפשהוא, ואז מסאז´ באחד המלונות כאן בסביבה (חבל שאין בירושלים הפרימיטיבית את כל המקומות השווים של המרכז, אבל אני בטוחה שנסתדר). הוא דואג לערב - אין לי מושג מה הוא מתכנן, ואני נורא סקרנית. הוא לא איש של מחוות ענק (למלא את הבית בפרחים וכאלה), אבל אני בטוחה שיהיה נהדר. קשה לי לחכות. חוץ מזה, לא להאמין שעברה כבר שנה (כמעט)... זה מזכיר לי שנשמה טובה מהעבודה שלו אמרה לי כשהתחתנו שהשנה הראשונה היא הכי קשה. בסדר. אם מותר לי להשתפך לרגע, אני חושבת שהאהבה רק גדלה והעמיקה
.

יעלי2

New member
שנינו, וכשנחנו מחסלים אחד

כל המשפחה שלן באה ללוויה, אז מוצאים שאריות פגרי ממקים בבוקר. יש לנו בעיה אמיית של מקקים בבית והריסוס כבר בדרך. בינתיים גמרנו מיכל שלם של ספריי עליהם בשבוע האחרון והשני כבר חצי ריק! אני לא סובלת אותם אבל הורגת אותם בפחות חרדה מבעבר. אתמול אפילו נבהלתי מאחד ובמקום לצרוח, נשכתי את השפה מרוב בהלה אז לא נשמע אפילו צווחה. מה שלא הורג מפחד מחשל.

kisses

New member
ועוד משהוא בקשר לחרקים

תבדקו שאין אותם באוכל כשאתם אוכלים בחוץ

תוכי

New member
איכס

כמובן שהבעל אחראי על היצורים הדוחים האלה וגם על הנמלים וכל חרק למיניו

rinutza

New member
ואם כבר שאלת על ג´וקים - למה תמיד

אבל תמיד, כשהורגים ג´וקים (לא ע"י זה שדורכים עליהם) ע"י ריסוס הם מתים הפוכים - תמיד מוצאים אותם על הגב???

יעלי2

New member
אין להם שיווי משקל כי הרגליים

שלהם רזות והם "שיכורים" מסירחון הריסוס. השיריון שלהם כבד נורא!

rinutza

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif אבא שלי טוען שהם

שוכבים על הגב ומתפללים, ולכן הם הפוכים

Ronnie*

New member
אנחנו צמד פחדנים...

שנינו שונאים, ממש שונאים ג´וקים! (אני חושבת שאורי בטראומה כי אמא שלו המושבניקית היתה רודפת אחריו עם ג´וק ביד אחרי שהיא היתה תופסת אותו). ועכשיו אנחנו ממש סובלים ממגפה, אחרי שעברנו לדירה החדשה... ריססנו כמה פעמים, והמצב השתפר, אבל עדיין יש פה ושם... אני טוענת שזו הקללה של הדיירת הקודמת, שלא רצתה לעזוב. אז שנינו נלחמים בהם... אני משתדלת לא להרוג אותם, רק לזרוק החוצה (צמחונית יפת נפש שכמותי), ואפילו חינכתי קצת את אורי... ואני גם נגעלת להרוג אותם במו ידי.

ayush

New member
מסכן אורי ../images/Emo5.gif איזו טראומה....

רדפה אחריו עם ג´וק !!!!!

אביבית1

New member
ג´וקים מפחיד!!!

לי יש בבית שני ציידים אביחי והכלב. ההבדל הוא : אביחי מביא את הגופות לקבורה בשירותים בעוד הכלב משאיר אותם בשטחי הבית. כך שאם אביחי יוצא למילואים בקיץ אני מסודרת מהבחינה הזאת. עד עכשיו אני יודעת על 2 ג´וקים שקיפדו את חייהם אצלנו. רק מלכתוב על זה יש לי צמרמורת.

שמופית

New member
כמובן שתמיר אחראי ג´מ"שים ../images/Emo45.gif

(ג´וקים, מקקים ושאר חולירות).... לפעמים הוא נהנה לשחק איתם ולפעמים סתם להוריד עליהם נעל. אני קצת יותר עדינה ומעדיפה לנסות לשכנע אותם לעזוב את הבית (בעזרת מגב)... האמת היא שבגלל שיש לנו בית צמוד קרקע, אנחנו די סובלים מה-כ-ל ! היתה תקופה שהייתי מתעוררת קבוע עם נדל במיטה. אין לי מושג איך ולמה דווקא אצלי במיטה, אבל זה היה פשוט זוועה והייתי על סף התמוטטות עצבים מזה (פחד
) שבוע שעבר נכנס לנו חומט הביתה (זה נראה כמו הכלאה בין שממית לנחש) ולא נתתי לתמיר מנוחה עד שהחומט לא יצא החוצה
גם עכבר כבר היה לנו ואפילו פעם ערכנו אחריו מרדף ברחבי הבית (כל המטר וחצי שלו...) עד שהצלחנו להוציא אותו. כך שעכבישים הם הצרה הכי פעוטה שלנו, כמו שאתם מבינים

שאלה מכאיבה האמת... גו´ק / מקק זהו

היצור המפחיד אותי הכי בעולם. ואני לא מגזימה, ממש לא. יום אחד בצבא הייתי בלילה של שמירה, וחזרתי לחדר המשמר באמצע הלילה אחרי שמירה סחוטה מעייפות, ואז ראיתי בחדר ג´וק מגעיל, בלי לחשוב פעמיים לקחתי את עצמי לש"ג וישבתי שם איתו כל הלילה.... יש לי עוד המון סיפורים כאלה על מקקים למינהם, שאני רואה אותם אני פשוט רועדת, בוכה, צורחת....

אופה3

New member
ואני מכסחת אותם חופשי חופשי למרות

שכאשר אני רואה אותם, קודם כל אני צועקת, אבי גו´´´´קקקקקקקקקקקקק אימלא, ואחר שניה כמו גדולה מנהלת אחריו מרדף עד שאני הורגת אותו. חוץ מזה , אני מוצאת לפעמים גוקים מתים מהריסוס, הפוכים על הגב, אז אני נגשת ומרימה אותם, עם נייר או משהו, אני לא מפחדת מהם, רק יותר נגעלת, זה ממש מגעיל, אבל מה לעשות, הם חיים פה, ואנחנו הורגים אותם. חוץ מזה מרוב ניקיון אצלי בבית , אין להם מה לחפש פה. האופה

נופר30

New member
אנחנו עשינו ריסוס

אבל אם יש אחד טועה אז יש לי שני כלבים שרצים עליו ומברחים אותו ( אנחו בבית קרקר ) על היתושים אחראי הבעל

רחלילי

New member
אין ג´וקים והחתולים מחסלים את היתר

כיוון שעשינו הדברה רצינית אין לנו שום ג´וקים אבל בקיץ יש כל מיני חיות משונות והחתולים משחקים איתם כך שזה משיג שתי מטרות במכה אחת!

Ronnie*

New member
החתול שלנו רק משתעשע איתם

לפעמים, וגם זה לא תמיד... הוא כזה שמן ועצלן...

למעלה