שאלה קצת מצחיקה לעידוד המורל

רחלילי

New member
שלנו מרחפים להם באוויר כמו פרפרים

תארי לך חתול מעופף והכי יפה זה ליד הפרחים בחוץ ועל הדשא פתאום רואים יצור פרוותי מעופף בעדינות ובאיטיות כמו SLOW MOTION ותופס בשתי "ידיו" דבר מה שנעלם מייד...

Ronnie*

New member
נראה לך שיצור עצל כמו זה יתעופף?...

טוב, לנו אין חצר שהוא יוכל להשתולל בה... אבל מדי פעם הוא כן חוטף קריזה ומתחיל לרוץ ולזנק בבית, בעיקר בלילה.

רחלילי

New member
איזה פשוש כולו ראש

ממש חמוד נראה מוזר כאילו הראש שלו ענקי או שהוא ממש קטן בגוף או מה? ממש יפה החתולי חמוד איך קוראים לו? דומה לתואם גרפילד לא? לילה טוב אני מחוקה.

Ronnie*

New member
לא, זה רק נדמה מהתמונה...

כי הוא שוכב מקופל. יש לו מספיק גוף, בלי עין הרע...
הוא באמת דומה לגרפילד (גם באופי). שמו ארתור (או לפעמים ארתול).

fila

New member
רוני הוא ממש מקסים ה../images/Emo108.gif

אני בדיוק עם דמעות בעיניים בגלל שהחתולה הקשישה שלי עושה סימנים שהיא כבר לא מי יודע מה בקו הבריאות
ותמיד ביום שישי בבוקר היא באה ואני מכינה לה שניצל (לא לצחוק!, ככה אני אוהבת לצ´פר אותה בכל יום שישי) אז היום היא לא ממש הראתה סימנים שהיא מתכוונת להתגלגל לכיוון המטבח וגם אחרי שהכנתי לה היא כלה בכזה חוסר חשק ובאיטיות נורא כואב לראות אותה ככה

Ronnie*

New member
אוי, זה עצוב...

זה נורא קשה כשהם מזדקנים... אני יודעת, כי אצל ההורים שלי היה ממש "בית אבות לחיות" עד לא מזמן, כלבה קשישה וחתול זקן... לפחות יש לה חיים טובים אצלך... שניצל? ארתור מקנא...

אתי@

New member
מ-ד-ה-י-ם ../images/Emo108.gif פשוט מקסים

ודרך אגב, גארפילד חוגג השבוע יום הולדת 24

Ronnie*

New member
ארתור מודה לך ../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

ומזל טוב לגארפילד!

מאי26

New member
החתול פשוט חמוד בטירוף. אני מתה

על חתולים,ונמנעת מלהכניס אותם אלי הביתה מטעמי עצלנות ומניעת הרס רהיטים... (אצל אמא שלי יש חתול מקסים לבן בשם פנג, והשנה מת (מסכן...) בשיבה די טובה, החתול שלי שגדל איתי מגיל 13, דיאנה).

Ronnie*

New member
תודה רבה ../images/Emo54.gif

הוא לא הורס, רק ממלא אותם בשערות... אבל אין לו ציפורניים (לא אנחנו הוצאנו לו - לא הייתי עושה דבר כזה).

מאי26

New member
זהו, שגם לי אין לב להוציא לחתול את

הציפורניים, ואחרי שנתקלתי בהרס הכללי שדיאנה עשה אצל ההורים שלי, החלטתי לחכות עם חתולים עד שיהיו לנו ילדים, כי גם זה מבטיח הרס של כל הבית, אז לפחות שזה יהיה מגורם משולב...

רחלילי

New member
לגבי השם דיאנה../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif

האם ניתן לו כי בהתחלה חשבו שהוא חתולה? הכרתי חתול שקראו לו לינדה מהסיבה שציינתי לעיל. סתם עניין אותי.

Ronnie*

New member
לנו היה פעם (כשהייתי ממש קטנה)

חתול בשם לאסי. אני לא יודעת איך ההורים שלי הצליחו - גם שם של כלב, גם שם של בת...

למעלה