תארי לך חתול מעופף והכי יפה זה ליד הפרחים בחוץ ועל הדשא פתאום רואים יצור פרוותי מעופף בעדינות ובאיטיות כמו SLOW MOTION ותופס בשתי "ידיו" דבר מה שנעלם מייד...
אני בדיוק עם דמעות בעיניים בגלל שהחתולה הקשישה שלי עושה סימנים שהיא כבר לא מי יודע מה בקו הבריאות
ותמיד ביום שישי בבוקר היא באה ואני מכינה לה שניצל (לא לצחוק!, ככה אני אוהבת לצ´פר אותה בכל יום שישי) אז היום היא לא ממש הראתה סימנים שהיא מתכוונת להתגלגל לכיוון המטבח וגם אחרי שהכנתי לה היא כלה בכזה חוסר חשק ובאיטיות נורא כואב לראות אותה ככה
זה נורא קשה כשהם מזדקנים... אני יודעת, כי אצל ההורים שלי היה ממש "בית אבות לחיות" עד לא מזמן, כלבה קשישה וחתול זקן... לפחות יש לה חיים טובים אצלך... שניצל? ארתור מקנא...
על חתולים,ונמנעת מלהכניס אותם אלי הביתה מטעמי עצלנות ומניעת הרס רהיטים... (אצל אמא שלי יש חתול מקסים לבן בשם פנג, והשנה מת (מסכן...) בשיבה די טובה, החתול שלי שגדל איתי מגיל 13, דיאנה).
הציפורניים, ואחרי שנתקלתי בהרס הכללי שדיאנה עשה אצל ההורים שלי, החלטתי לחכות עם חתולים עד שיהיו לנו ילדים, כי גם זה מבטיח הרס של כל הבית, אז לפחות שזה יהיה מגורם משולב...