שאלה רצינית

אני יכול להבין את הכעס -

שירתתי כקצין, מפקד צוות, בקבע ואני עושה קרוב ל 70 יום מילואים בשנה כסמ"פ חי"ר.. אני יודע מה זה לשרת את המדינה תוך התמסרות טוטאלית וללא עוררין. אבל עדיין, אני פרקטי.. ולמרות חוסר השוויון שחשתי על בשרי - אני לא חושב שהצעד הכי נכון הוא לגייס אותם לשרות מלא. נכון יותר - לשרות אזרחי\לאומי. בתנאים שיוציאו מהם את המקסימום.

הם מתנגדים לשירות לאומי

פעם אחר פעם טוענים ראשי המגזר החרדי, שהחרדים לא יתגייסו גם לשירות לאומי. לטענתם בני הישיבה אינם יכולים לבטל תורה אפילו יום אחד.

אשרת

New member
מה הראייה שלך בדיוק?

חבל שאתה לא משיב על השאלות הללו. ככה אנשים יכולים ללמוד קצת על העמדות הלא רשמיות של המפלגה

bhnadav

New member
אין מפלגה ששמה "נדב".

הראייה שלי לא משמעותית כרגע, מפני שאני מודה שמה שמניע אותי אלה לא דעותיי האישיות, אלא ההשקפה שלי לפי קדימה צריכה להציג עמדות קונצנוזסאליות שיכולות להתאים למפלגה שהיא המובילה במדינה הזו. אני לא מאמין בקיצוניות בכל סוג שהוא, ורוצה לראות הנהגה יציבה ואחראית שתזכה להסכמה של רוב הציבור. העמדות הלא רשמיות של המפלגה? כפי שכתבתי בכותרת, אין מפלגה ששמה "נדב", ועל כן אני לא מייצג עמדות רשמיות או לא רשמיות של שום מפלגה. אני מציג את השקפתי האישית, ואם קדימה תציג עמדות כאלה גם היא - מה טוב.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אחיך הקטן? בת כמה את?
באופן כללי אני מתנגדת לכל הערכים שהדת מביאה איתה. התנגדות לנישואים חד מיניים, חנויות סגורות בשבת... את פשוט צודקת.

אשרת

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני בת 26 ושבוע בדיוק!! (אויש, אני מתחילה 'להשבתח') אחי הקטן בן 19.5 וכן הוא אוכל הרבה.... הרבה מאוד

../images/Emo24.gif

אנשים סביבי מתחילים עכשיו להתגייס ואני שומעת מהם סיפורים... לא עושה לי טוב בכלל
אבל אחיך משתחרר בקרוב, לא?

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

הוא היה מת. רוצים לשלוח אותו לקורס קצינים, שזה אומר -- לתחום קבע

תומרס1

New member
אתה יודע... ? כדאי מאוד שתקרא גם

את מה שעונים לך ולא רק לשאול שאלות... המצע המלא יפורסם בקרוב. תודה

קראתי לפני שכתבתי

ולא קיבלתי את התשובה שרציתי. והיא לשאלה למה אתם תומכים במפלגה אשר אינכם יודעים את הדעות שלה בנושאים מהותיים?

bhnadav

New member
חברי המפלגה לא נפלו מהירח.

אנחנו יודעים במי מדובר, אנשים מכירים את דרכם, אנחנו מכירים את פועלם ואם העשייה שלהם. חברי המפלגה - הם אלה שירכיבו את המצע, ואני סומך עליהם שמדובר יהיה במצע שישקף את המפלגה ואת חבריה בצורה הטובה ביותר. בתכל'ס, כפי ששמעתי אפילו כרגע באופן פרשנותי בערוץ 22, מצע הוא מושג ארכיאולוגי, ובתכל'ס המציאות היא זו שקובעת. אם יהיה שינוי כלשהו בשטח - המצע יכול ללכת לזבל. הציבור בוחר באנשים שהוא מאמין בהם וסומך עליהם מבחינת כושר קבלת ההחלטות בזמן אמת, ולא על פי כושר ניסוח המצע. מצע לחוד(ש) - ומציאות לחוד.

bhnadav

New member
../images/Emo26.gif

כידוע, המצע המלא בכל התחומים לא פורסם. מה שהתייחסתי אליו הוא משהו אחר - זו הייתה תגובה לטענה שלך - איך אנחנו יכולים לתמוך במפלגה, לפני שהיא פירסמה את מצעה. אז עניתי לך, שהציבור סומך על אותם אנשים, על פועלם ועל העשייה שלהם, ומאמינים שהמצע שהם יציגו יהיה מצע שפוי, הגיוני, כיאה לאותם אנשים. אני לא נמצא בצוות כתיבת המצע של קדימה ואני לא מתיימר להיות כזה, ולכן השאלה שלך הייתה לא עניינית ביחס למה שכתבתי.

למעלה