אני לא רואה קשר בין מיניות למראה
"יופי לא בהכרח קשור למשיכה. אני לא נמשכת לבנות בכלל (לבנים כן) ואני יכולה לספר לך שיש הרבה בנות יפות בעולם (כמו גם מכוערות..) בעיני כמובן." את סותרת את עצמך. המראה החיצוני חשוב לכולם, וזה לא קשור למיניות ומשיכה כלל, זה חשוב במיוחד בבחירה בבן זוג, וחשוב פחות עם זרים או חברים. האדם עצמו זה מכלול, מראה, שכל, אישיות וכו. אי אפשר לומר שמראה חיצוני לא חשוב בכלל, זה בדרך כלל צביעות או תמימות, שמדובר בבן זוג כל הדברים חשובים. אני רואה את הדברים הפוך ממך, אני חושב שמיניות היא זאת שפוגעת בבררנות ובבחירה הנכונה של אדם, האדם לפעמים בוחר במה שמושך אותו או סתם בגלל שהוא "צריך" מין וזה פרטנר זמין. אז למעשה הבחירה כוללת לא מראה ולא אופי. סתם אובייקט מיני ופורקן מיני בהישג יד, זמני או קבוע. כמה עצוב, בהמתי, שטחי ומטופש. בקשר לקרל מרקס, אין קשר בין בורגנות לכך שאנשים חושבים רק על האנטרסים שלהם, זה קיים מאז ומעולם, בעיקר בחברה שהיא לא מאוחדת ואנוכית, ולמשל יותר בעיר מאשר בכפר, יותר בין אנשים זרים, מאשר בין אנשים עם קשר כלשהו. ובכלל שאדם תורם משהו למישהו ללא תמורה, הוא עושה טובה, זה מטוב לב, בעיקרון אף אחד לא חייב לשני כלום, וזאת חוצפה לדרוש ולחיות על חשבון טובות מאחרים. קרל מרקס והקומוניזם, זה פופוליזם ואנרכיזם. שום דבר מעבר לשקר לפשוטי העם והבטחות שב לאוטופיה שלא יכולה לתקיים. קפיטליזם כלשהו תמיד היה, שלטון תמיד היה ועלית חברתית או עשירים תמיד היו, בחברה קומוניסטית אלה שבמפלגה נהנו מכל היתרונות שלא היו ראויים להם אפילו. אגב אני בכלל בעד מונרכיה, האצולה לפחות היו ראויים למעמד ולכסף שלהם, מכל הבחינות, שלא כמו פולטקאים שחקנים, ועשירים שהרוויחו את כספם בשחיטות, עלית חסרת כל ערך, חוץ מאשר המעמד והכסף הלא מוצדק שלה. עד כאן פוליטיקה.