שאלה של סקרנית (מאד) מבחוץ

lost9

New member
שאלה של סקרנית (מאד) מבחוץ

אני יודעת שזה לא אפשרי לשאול ככה באופן גורף אבל אולי כמה מכן יוכלו לומר לי אם הייתה לכם אפשרות לשנות את המצב אולי להזריק הורמונים או משהו בסגנון האם הייתם בוחרים ללבות את היצר המיני בעצמכם? או האם זה נראה לכם משהו שממש אפשר לוותר עליו אשמח לכול תגובה תודה

חד משמעית: כן.

אבל אין תשובה גורפת, זה אינדיבידואלי מאוד, תלוי את מי את שואלת. יש אנשים שטוב להם נורא עם מי שהם ואיך שהם, והם לא רוצים להשתנות. יש אנשים שלא, אז הם אלה שירצו, אני מניחה... אולי אני בכלל לא קהל היעד הנכון לענות על השאלה, כי למען האמת, בזמן האחרון אני פחות ופחות חושבת שאני א-מינית. במשך שנים ברחתי מהנושא כי לא הייתי מסוגלת להתמודד עם כל הפחדים והחששות שלי, אבל מעולם לא הייתי שלמה עם עצמי ותמיד חלמתי על היכולת להשתנות. כרגע אני באיזשהו תהליך שבו אני חוקרת את המיניות שלי, וזה מוזר לי ואפילו קצת מפחיד, אבל גם נחמד למדי, אין חרטות.

inbardaf

New member
ממש לא!

הייתי מעדיפה שלא תהיה בכלל מיניות בעולם... שלא יהיה מגדר. שיהיו בני אדם. ואם כל התנגדותי לקומוניזם, מסכימה לגמרי עם מילותיו של קארל מרקס בחתימה שלך.
ובהקשר של נושאינו, אני חושבת שמיניות גוררת הרבה יחס למראה החיצוני של האדם, במקום לאדם עצמו.

Berethor

New member
אני לא רואה קשר בין מיניות למראה

"יופי לא בהכרח קשור למשיכה. אני לא נמשכת לבנות בכלל (לבנים כן) ואני יכולה לספר לך שיש הרבה בנות יפות בעולם (כמו גם מכוערות..) בעיני כמובן." את סותרת את עצמך. המראה החיצוני חשוב לכולם, וזה לא קשור למיניות ומשיכה כלל, זה חשוב במיוחד בבחירה בבן זוג, וחשוב פחות עם זרים או חברים. האדם עצמו זה מכלול, מראה, שכל, אישיות וכו. אי אפשר לומר שמראה חיצוני לא חשוב בכלל, זה בדרך כלל צביעות או תמימות, שמדובר בבן זוג כל הדברים חשובים. אני רואה את הדברים הפוך ממך, אני חושב שמיניות היא זאת שפוגעת בבררנות ובבחירה הנכונה של אדם, האדם לפעמים בוחר במה שמושך אותו או סתם בגלל שהוא "צריך" מין וזה פרטנר זמין. אז למעשה הבחירה כוללת לא מראה ולא אופי. סתם אובייקט מיני ופורקן מיני בהישג יד, זמני או קבוע. כמה עצוב, בהמתי, שטחי ומטופש. בקשר לקרל מרקס, אין קשר בין בורגנות לכך שאנשים חושבים רק על האנטרסים שלהם, זה קיים מאז ומעולם, בעיקר בחברה שהיא לא מאוחדת ואנוכית, ולמשל יותר בעיר מאשר בכפר, יותר בין אנשים זרים, מאשר בין אנשים עם קשר כלשהו. ובכלל שאדם תורם משהו למישהו ללא תמורה, הוא עושה טובה, זה מטוב לב, בעיקרון אף אחד לא חייב לשני כלום, וזאת חוצפה לדרוש ולחיות על חשבון טובות מאחרים. קרל מרקס והקומוניזם, זה פופוליזם ואנרכיזם. שום דבר מעבר לשקר לפשוטי העם והבטחות שב לאוטופיה שלא יכולה לתקיים. קפיטליזם כלשהו תמיד היה, שלטון תמיד היה ועלית חברתית או עשירים תמיד היו, בחברה קומוניסטית אלה שבמפלגה נהנו מכל היתרונות שלא היו ראויים להם אפילו. אגב אני בכלל בעד מונרכיה, האצולה לפחות היו ראויים למעמד ולכסף שלהם, מכל הבחינות, שלא כמו פולטקאים שחקנים, ועשירים שהרוויחו את כספם בשחיטות, עלית חסרת כל ערך, חוץ מאשר המעמד והכסף הלא מוצדק שלה. עד כאן פוליטיקה.

inbardaf

New member
יופי לא בהכרח קשור למשיכה

משיכה לרוב קשורה למראה חיצוני ולזה בדיוק התכוונתי. אין שום סתירה בדברי. ואני אתן שני ספורים לדוגמא: לפני כמה שבועות הסתפרתי. יום למחרת עבדתי מחוץ לחברה אצל אחד הלקוחות. באותו יום לבשתי שמלה עד הברך ומגפיים גבוהים. בערב (מיד אחרי העבודה), קבענו להיפגש כל החבר'ה יחד עם מישהוא שעזב, בפאב ליד העבודה. למחרת הגעתי למשרדים של החברה. הבחור (גבר שחצה כבר את שנות ה-40..)שיושב מולי, אמר לי: תתחדשי על התספורת. הסתכלתי עליו המבט חוקר ושאלתי: לא ראיתה אתמול שהסתפרתי? (כל שאר החבר'ה הגיבו לתספורת, סה"כ זה היה שינוי משמעותי. בעיקר באורך..
) עכשיו היה תורו להסתכל עלי במבט כזה. אחרי כמה שניות הוא ענה: הדבר היחידי שאני זוכר מאתמול זה שלבשת גרביונים. הרמתי גבות. המרווח בין השמלה למגפיים היה כ"כ קטן שתהיתי בכל רם איך זה תפס את צומת ליבו בצורה כזו. (מה גם שלבשתי גרביונים אטומים שחורים מצמר שנבלעו כמעט לגמרי במראה המגפיים שהיו שחורים גם) הוא הוסיף: ואת בדר"כ לא מתלבשת ככה. ואני הוספתי: נכון. בדיוק בגלל תגובות כאלה... מבין? ערב שלם בלינו בבפאב. בכלל, ישבתי רוב הזמן כך שכמה כבר הוא יכל לראות מזה? אבל זה מה שהוא זוכר. זה מה שתפס את תשומת ליבו
אפילו את התספורת החדשה שלי הוא לא ראה... וזה קשור אך ורק למיניות. ספור נוסף: כידוע (או שלא, למי שחדש מספיק), אני עובדת בהייטק. במסגרת העבודה אנחנו לרוב אוכלים בחוץ בכל מיני מסעדות באיזור העבודה. לפעמים אנחנו נוסעים ברכב. באחד הפעמים שהחבר'ה נסעו ברכב, הם נכנסו לחניון של קניון וחיפשו חניה. בזמן שהנהג היה עסוק בלחפש חניה, החבר'ה מאחורה צעקו לו שיעצור! יודע למה? כי אמא בחצאית מיני, התכופפה לתוך הרכב לחגור את התינוק שלה. בזמן שהיא עשתה את זה כל החצאית שלה מאחור התרוממה. הם היו חייבים לעצור ולראות... וכל זה בלי להתיחס לעובדה הפשוטה, שבדייטים עם גברים מיניים, הם עסוקים יותר באיך את הנראת ולהפשיט אותך בעיני רוחם ו/או לחשוב איך הם צולחים את הדרך למגע פיזי איתך, במקום להתרכז במי שאני באמת ולנהל שיחה אמיתית עם הקשבה מלאה. לזה התכוונתי. ואין שום קשר בין זה לבין יופי. אישה יכולה להיות מאוד סקסית ולמשוך תשומת לב למראה החיצוני שלה בלבד, אפילו שהיא לא כזו יפה. וההיפך.

לא כולם כאלה.

ואם רוב או כל האנשים שאת מכירה הם כאלה, צר לי שלא הצלחת לפגוש גם אנשים אחרים. הם קיימים ועוד איך.

inbardaf

New member
זה כל כך מגוחך להגיד לי כזה דבר

ונמאס לי כבר לשמוע את זה. לא כולם כאלה? רק אני פוגשת אותם? תראי לי כאלה שלא. שאנשים נפסיקו להגיד לי שלא כולם כאלה ויראו לי גבר בשר ודם שהוא לא כזה. אני עובדת בכל כך הרבה מקומות. פוגשת כל כך הרבה גברים. הרבה יותר ממאות!! ורובם ככולם שייכים לרובד הגבוהה מבחינה סוציואקנומית. אנשי הייטק, משכילים ומתורבתים. ובכל זאת - כולם כאלה. כל היום מחליפים מיילים בעלי קונוטציה מינית. כל היום מעירים הערות מיניות (גם בינם לבין עצמם) וכל היום עסוקים בלנתח את כל הבחורות שסביבם. אלו שמסתובבות בשר ודם ואלו שעל גבי תמונה... המקום היחידי שבו פגשתי גברים אחרים הוא כאן. בפורום א-מיניים. וזה מפני שהם א-מיניים... אז א-מיניות זו תכונה טובה או לא?....

Berethor

New member
תגיד לי מי החברים שלך אני יגיד לך מי אתה

במקרה שלה, היא פשוט מסתובבת ונמצאת עם חבורות של שמוקים, נראה שהיא חיה באיזה סרט בורקס או קומדיית נעורים.

inbardaf

New member
../images/Emo31.gif ולי נראה שאתם חיים בסרט משלכם

ומעדיפים לעצום עיניים זה שגברים הם יצורים מיניים זה לא המצאה שלי. זה שהנורמאלים שבהם ימנעו מהלחצין את זה במיוחד ליד נשים - סבבה. אני בת יחידה בחברת גברים והם כבר מזמן לא סופרים אותי. הם מרגישים חופשי להוציא את פרצופם האמיתי. ואלה שלא, מחייכים ומרגישים נבוכים. לא כי הבדיחה לא הצחיקה אותם- פשוט כי הם הרגישו לא נעים ממני...

inbardaf

New member
אמורלי מי חברך ואומר לך מי אתה

הם לא בהכרח חברים שלי. הם עמיתים לעבודה... את החברים שלי אני רואה, כשאני מצליחה, כל יום רביעי בערב. אתמול, אגב, ניהלנו דיון מעניין על מגדריות. אני בטוחה שהייתה נהנה ממנו. אני אגב, הכי צעירה שם. כולם שם חצו מזמן את ה-40 רובם גם את ה-50.

Berethor

New member
היא צודקת, אבל עלייך אני מרחם

לא יכול להיות שכל הגברים סביבך כאלה, יכול להיות שדווקא עלהם את שמה לב. הגברים הטובים אוליי יושבים בצדדים, ו"החברה הטובים" קבלו תשואו. את פשוט יוצאת מנקודת ההנחה שכולם בסדר או שכולם זבל. אז אני לא מתפלא שזה בסופו של דבר האנשים שאת נמצאת אתם. מפחיד להביא לך גברים כאלה בשר ודם, אנחנו פוחדים שברגע שנביא אחד כזה את תתפסי אותו באוזן ותגררי לחופה. לא באמת, זה מוגזם מה שאת מתארת. נשמע שאת חיה בסיוט מתמשך או שמה את מגזימה ופשוט לא מבינה שאותם אנשים עושים יותר רעש, זה הכל. כל היום נמצאים באתרי פורנו, כל היום מסתכלים על התחת והחזה של בחורות, כל היום מדברים על מין, כל הערה שלהם היא מינית. ובמקום היחיד שאין גברים כאלה זה פורום אסקסואלים. לא ככה ?. אז זהו שלא, יש גם המון גברים לא חרמנים ולא שמוקים. כאשר אמרתי לך בריטים זה הייתה סתם דוגמה, יש גברים נורמליים בכל מקום נורמלי. שמין זה לא חלק מרכזי בחיים שלהם, והם בני אדם, לא בהמות. ובן אדם לא חייב להיות א-מיני כדי לתנהג כמו בן אדם ולא יצור חרמן ועלוב. אני מכיר הרבה כאלה, חבל שאת לא. רק שתדעי שאם את חושבת שכולם ככה וזה מובן מעליו, אז זה מה שתמצאי. פשוט כי זה יראה טבעי ונורמלי ההתנהגות הזאת.

inbardaf

New member
לא ככה..

"את פשוט יוצאת מנקודת ההנחה שכולם בסדר או שכולם זבל" - אני לא. זה אתה שמקצין את דברי. אני לא אמרתי שהם באתרי פורנו כל היום. אני כן אמרתי שהם מדברים הרבה על מין ומחליפים ביניהם מיילים בעלי קונוטציה מינית. למשל, ברכת חנוכה שמח בדמות אישה ערומה עם סופגניות על החזה וריבה במקום במתאים..
לא שמעתי תלונה מאף גבר שקיבל את זה. גם לא מהטובים... אני מדברת על הרווח. ובכלל סטינו לגמרי מהדיון. הדיון הוא לא גברים כגברים. נכון שאני משתמשת בהם הרבה כדוגמא, פשוט כי גברים יותר מיניים. (וכי הם סביבי כל הזמן ומספקים לי שפע של השראה..
) ויש לי הרבה עליהם בגלל מה שקורה סביבי. ומאז שהפסקתי לשתוק והתחלתי לתקוף אותם כל פעם שהם דיברו ככה, הם התחילו להבין שהם עברו את הגבול ואני כבר שומעת יותר התנצלויות ורגישות. זה לא אומר שכל הבנים חרמנים ומיניים באותה צורה. זו בהחלט סקאלה. יש שחור ויש לבן ויש הרבה תחום אפור באמצע. הנקודה היא שמיניות יתר היא צד אחד וא-מיניות היא צד שני ואתה כבר יודע בדיוק איזה צד שחור בעיני ואיזה לבן... נתתי בכוונה דוגמאות קיצוניות כדי להמחיש את המקום שלילי של היצר בכלל ושל היצר המיני בפרט. הגברים הטובים יושבים בצד ונהנים בשקט. הם היחידים שמרגישים לא נעים ממה שקורה סביבי ורק בגלל שאני אישה. אם לא הייתי שם, הם פשוט היו נהנים מהרעש שעושים הקיצוניים. "ובן אדם לא חייב להיות א-מיני כדי לתנהג כמו בן אדם ולא יצור חרמן ועלוב." - נכון, אז? אז הוא יהיה יותר קרוב בסקאלה לא-מיני. ואני בחיים לא אתפוס אף אחד ואגרור אותו לחופה - הסר דאגה מלבך. ואני לא בהכרח מחפשת מישהוא א-מיני, למרות שזה היה יכול להיות נחמד.

Xylophone

New member
אולי את פשוט

"לא מכוונת לתדר הנכון" איך אני יסביר את זה? הרבה פעמים קרה לי (בעיקר בתיכון) שקבוצות אנשים מסויימים שנרתעתי מהם (כמו ערסים) הייתי נתקלת בהם כול הזמן במקומות הכי לא צפויים (כמו בסיפרייה!!) אחרי שהפסקתי לחשוב עליהם ולשים לב הפסקתי להיתקל בהם לעיתים כול כך תכופות. שיניתי את ה"תדר" שלי. לא יודעת איך להסביר את זה. וקרו לי פעמים שלא שמתי לב לרמזים מיניים או בדיחות גסות בסרטים וספרים. כי אני פשוט לא מכוונת לזה. לעומת זאת הכרתי כמה אנשים שהיו שמים לב למיניות בכול דבר ובכול הקשר. אפילו בעיפרון הם היו רואים אובייקט מיני.

inbardaf

New member
הבנתי אותך - מסכימה איתך

רק שזה נעשה מבחירה להפסיק לעצום עיניים. גם אני שנים לא שמעתי ולא הבנתי שום אמירה מינית שנאמרה סביבי. אחרי שבתמימותי נכוותי יותר מפעם אחת, למדתי לזהות הכל. אני כל היום בחברת גברים. ברוב במקרים האישה היחידה. נפגעתי יותר מידי פעמים בשביל שאוכל להמשיך ולכוון את התדר שלי להתעלמות. אני מודה שאני מסתובבת היום עם הרבה כעס (לא בטוחה שזו המילה, אבל אני מניחה שמדברים שכתבתי את מבינה למה אני מתכוונת) ולכן אני אומרת דברים בצורה יותר קיצונית. אף אחד לא אוהב לראות את האמת הכואבת ולפעמים הדרך היחידה לגרום לאנשים לראות אותה, היא ע"י הצגה של הצדדים הכי מכוערים שלה. הם אולי הכי מכוערים ולא כל הצדדים, אבל הם עדיין קיימים. הערסים מהספריה לא יעלמו, זו את שתפסיקי לראות...

lost9

New member
את ממש צודקת

זה ידוע שגבר ממוצא חושב על סקס מאות פעמים ביום. הדבר היחיד שמעניין אותם זה כוסיות זה ממש מגעיל לפעמים זה נכון

inbardaf

New member
פווו! סוף סוף מישהוא שפוי.

חשבתי כבר שאני חיה על פלנטה אחרת. עם סרטים אחרים, עיתונים אחרים, פרסומות אחרות, מאמרים פסיכולוגים אחרים שמדברים על ההבדל בין גברים לנשים וגברים אחרים... כנראה שכאן זו פלנטה אחרת עם אנשים יותר שפויים שרק חבל שהם מתעלמים מקיומם של רוב האנשים סביבם. זה כמו שאמרו כאן פעם שמין אוראלי הוא ממש בשוליים וחייתי, כשברור לכל אדם ממוצע, שזה ממש לא ככה. (בלי קשר לשאלה אם זה דוחה או לא) רק גבר, למרות היותו שופט מחונך ומתורבת בעל השכלה וכו', יכול לכתוב בפסק דין בפרשת אונס של אבא חורג את הבת שלו מגיל 13 ועד 18, שהיא התלוננה רק לאחר מספר שנים ולא מייד, כי בשלב מסויים היא נהנתה מהיחסים בניהם.
מצטערת, השופט הזה, הוא שלי ושל כל מי שחי במדינה הזו. הוא אפילו לא עובד איתי.... ורק במקום שיש בו רוב של גברים, אפשר למצוא תמונה של אישה בבקיני מדגל אמריקה שבקושי מסתיר משהוא מאיבריה המיניים ושפתיים בתנועת נשיקה, עם חזה בממדים שרק פוטושופ יכול לעשות, תלויה במטבחון שבין שני המעבדות..
ואני לא מדברת על מטבחון במוסך עלוב. אני מדברת על התעשיה האווירית של מדינת ישראל. והתמונה הזו לדעתי תלויה שם כבר שנים. ואף אחד לא רואה בה שום בעיה. שאני ימשיך? אין ספק שכשאתה לא מחובר למשהו, אתה רואה אותו פחות. בעיקר בגלל שאתה בוחר לא לראות.

inbardaf

New member
והנה ציטוט שלמנהלת הפורום מדיון לפני שנתיים

על ההבדל בין היכולת של גברים לנשים להגדיר עצמם כא-מיניים: לא חשבתי שיהיה כזה הבדל, אבל בזמן האחרון התכתבתי עם אסקס ישראלי, והוא סיפר לי על הקשרים שלו עם חברים, כמה שהוא צריך להסתיר את הנטיה ולהתחבא, מהסיפורים שלו נראה שבנים מתעסקים בסקס הרבה יותר, ושזה מסמל להם הרבה יותר. סקס הופך מישהו ל"גבר גבר", אבל לא הופך מישהי ל"אישה אישה" כל כך. נראה לי שיש על גברים יותר לחץ חברתי שגורם להם לחשוש להודות בפני עצמם שהנטיה המינית שלהם שונה. היה מחקר בבריטניה שבלי כוונה גילה הרבה אסקסואלים: מתוך עשרות אלפי נבדקים, אחוז אמרו שהם אסקס. מתוכם באמת היו יותר נשים מגברים, אולי באמת בגלל שמכריחים גברים לזייף אגו גברי. השרשור המלא הטאגליינס: בנים או בנות

למעלה