אז זהו שלא, נכחדים רק אם אין ילודה, לא יצר
אני מבין שעל אמצעי מניעה לא שמעת, או שזה אסור בחברה הפרימיטיבית שאת חיה בא. אנשים לא מקיימים יחסי מין רק בשביל ילדים, לטובה ולרעה. שזוג רוצה ילדים זה בא מהחלטה משותפת(הסיבה הנכונה) או במקרים מסויימים בגלל חוסר רצון למנוע תהריון או לעשות הפלה(שני סיבות לא נכונות). את מדברת פה על חברות פרימיטיבית, שמתרבות בגלל הנאה ובגלל שאין דרך או רצון למנוע הריון. זה חיות פשוט, וכאשר אחרים צריכים לשלם על הילדים האלה זה גם טפילים. פיקוח על האוכלוסיה זה דבר טוב, שלא היה הרבה מדיי או מעט מדיי, והדוגמה הכי טובה לזה היא בסין שאפשר רק ילד אחד. אז לדוגמה שיש יותר מדיי אפשר ילד אחד או שניים, אם הייתה מלחמה או מחסור אוכלוסיה בגלל סיבה מסויימת אפשר או מומלץ יותר, ככה זה צריך להיות. את מתייחסת לאנושות כמו לאיזה שבט מקקומוג'ה, אוליי לך זה נראה הגיוני, לי זה לא ,אני מדבר על האנושות המערבית(בגישה). אגב אפילו פרימיטיביים מבינים מתיי צריך שבט גדול ומתיי זה יותר מדיי, אבל אין דרך למנוע תילודה, ולטבע דרכים משלו, מלחמות, רעב, מחלות. יש גם נטיה של אלה שמתרבים יותר לתקוף יותר, ולנסות לכבוש שטח של אחרים, ככה זה בטבע. הנאה ממין לא קשורה לילודה, אוליי במקור, אבל זה לא משנה עכשיו. כמו שציינתי את מתייחסת לאנשים מודרנים, כמו לאיזה שבט ברברי או לחיות. אם תהני ממין את תתרבי ואם לא תהני אז לא ? אז במה זה שונה מחיה. אנשים למדו להנות ממין בלי לתרבות, ולתרבות בלי להנות ממין, המצאת המאה לא ?. אז אם את לא נציגה של איזה חבורת היפים אני מצפה ממך להבין. מזה הנאה בעצם, סתם הרגשה, הנאה לא אומרת לך מה נכון ומה לא נכון, או נותנת לגיטימציה לכלום. חוץ מיזה לא כל מה שהוא לא הנאה זה סבל, יש שפשוט שלא מרגישים כלום מזה, אז אם המטרה פה זה ילודה, אנשים שלא נהנים הולכים על זה, ואפילו אנשים שסובלים אוליי ילכו על זה, זה כמו תרומת דם, לא נהנים אבל עושים. הטבע אומנם מתחסד, נותן לרוב היצורים החיים גם שיהנו מהתהליך ומהאקט עצמו, אבל זה אומר שמתרבים יותר ? זה אומר שצריך לתרבות יותר ? או זה אומר שאחרת לא היו מתרבים ?. התשובה לכולם היא כמובן שלא. אלה אם כן את חיה מאוד לא אחראית. אוכל ושתיה הם דוגמה טובה לרצון, לצורך והנאה, הם כמובן צורך קיומי, שלא כמו מין, אבל כן כמו ילודה מסויימת. רוב האנשים נהנים מאוכל זה נכון, אבל לא מכל אוכל, ולא כל אוכל שהם נהנים ממנו הוא גם בריא ואחד שצריך לאכול, או אחד שיש, שוב את רואה איך שהנאה היא פרט שולי. אם האוכל שאני אוכל הוא גם בריא, גם מזין וגם אני נהנה לאכול אותו, אז זכיתי, אבל אם אני לא נהנה מאוכל אני לא יאכל ? בטח שלא, מה שצריך לעשות עושים בכל מקרה. הנאה זה סתם בונוס, לא המדד לאם צריך ואם מותר. עכשיו שאת מדברת על רעב ועל צמה זה נושא אחר לגמרי, שום דבר לא מאותת לך שנכון לך לעשות מין, את יכולה למשך, לרצות, ולהנות, זהו. אין דבר כזה רעב או צמה למין, אין צורך אמיתי קיומי לדבר הזה. אז אל תנסי להגיד שיש. אם אדם לא יאכל ולא ישתה הוא יחלה, יאבד תהכרה, יחלש, ובסוף ימות. מי שלא היה לו מין, לא יקרה לו כלום, משיכה, או חרמנות זה לא רעב למין, זה סתם משיכה חסרת רסן, כמו תעבה לאוכל או יותר נכון תעבה לאלכוהול( שזה כמו מין אפשר לחיות בלעדיו, והוא הרסני במינון יתר). בשביל לדעת מה נכון לגוף יש לנו גם תשכל, חבל ששוכחים שיש דבר כזה לאדם. מין אף פעם לא נכון, ולכן יש א-מיניים. כמו אלכוהול אפשר עם ואפשר בלי. גם בתור מינית שום דבר לא מאותת לך שצריך. זה מאותת לך שיש מצב.