שאלה של רחצה...

ענתש

New member
אוך, הילדים של הדור של שירי

כל כך מפונקים ! הדור של נגה שכב על דפני מעץ עם מסמרים ! חלודים ! טוב לדעת שיש ריפוד... בפעם הבאה...

../images/Emo6.gif ענת (חראקירי ממש!) ../images/Emo6.gif

וליטל, לא ידעתי בכלל שיש "דפני מתכווננת".......
טוב לדעת !

וואו, ../images/Emo51.gif על כל התשובות ../images/Emo24.gif

איזה פורום מדהים ונפלא זה
והתמונות מקסימות אחת אחת
לגבי הדפני, האם יש גדלים שונים? או שזה one size

one size (וטוב ש....

לא עשו את זה בתקופתי כי אני הייתי גדולה על זה......
) דפני עם הכיסוי המיוחד לזה - כבר מההתחלה
בית ! (לא שמתי תמונה כי היא פורנוגרפית מדי ואחותי הייתה הורגת
אותי
)

nush1

New member
זה ממש בימים הראשונים

רחצתי אותה בשבוע הראשון בכיור כי האמבטיה שלה נראתה לי ענקית עליה

nush1

New member
וזה עם הדפני באמבטיה

"הגדולה" שלה! הדפני ממש נוח, שתי הידיים פנויות וזיו משפריצה מים לכל הכיוונים

אוך, איזה בובי היא ../images/Emo24.gif

כל כך כיף לראות את כל התמונות של הילדודס, וכל כך עושה חשק
עוד 4+ חודשים... וגם לי תהיה בובה קטנה
(
) איזה כיף

גאיה100

New member
אין כמו הדפני המתכוונן

המצאה פשוטה וגאונית
שירונת יושבת לה בזולה פראית, לפעמים נראה שמה שחסר לה זה רק איזו כוסית מרטיני ביד
הידיים שלי פנויות וזה כיף ונוח

dafdaf

New member
דפני...המצאה גאונית!!!!

בהתחלה הוא היה ממש קטן אז היינו מחזיקים אותו בנוסף לדפני ולגבי הרחצה של הגב אני פשוט מרימה אותו ומסבנת לו את הטוסיק והגב

טאש

New member
../images/Emo91.gif לימים הראשונים

בהתחלה רחצנו את נדבי עם דפני. עכשיו בד"כ הוא ואני באמבטיה ביחד. אני מחזיקה אותו עם יד אחת מתחת לעורף (שאר הגוף שלו צף) ומלטפת עם השניה.
בימים הראשונים מגע המים הרתיע את נדבי אז היינו עוטפים אותו עם חיתול טטרה ומכניסים לדפני ואז, בתוך המים, פותחים את החיתול הרטוב והמים היו נוגעים בנדבי בהדרגה.
נוספת: לפני כל אמבטיה אבא מנקה לנדבי את הטוסיק בכיור ומאפשר לו לפשפש ולקקש בכיור, כך שהאמבטיה היא כבר רק מים נקיים+בלינאום הרמל.

כמיסה

New member
בהתחלה הייתי מחזיקה את עומרילי

ורק אחר-כך הוספנו את הדפני עם הבד וזה
מצויין
. בקשר למגבת...
אני תמיד שוטפת את עומרילי לבד ומקסימום אבא צופה ונהנה
את המגבת אני פורשת על הגוף שלי מחזיקה עם הסנטר מרימה את עומרי ועוטפת מצד אחד ומצד שני מתמזמזים עוד קצת בחדר האמבטייה כדי ליבש את הראש ויוצאים ישר לשידה אופים עוד דקה בתנור ובתאבון

ayelet i

New member
איך מגיעים לכל מקום../images/Emo35.gif

רות, תנסי להחזיק אותה בתנוחה הזאת ותראי שהאחיזה מאד בטוחה - ואין כל חשש להרים ולהזיז אותה קצת במים כדי להגיע לכל מיני מקומות. בצורה הנוכחית אני מגיעה כמעט לכל מקום - כולל טוסיק, פיפי וגב - ורק לאחורי הצוואר קצת קשה לי להגיע... אני פשוט הופכת אותה ומחזיקה אותו הדבר, רק בהפוך. בכל מקרה - עדיף לקלח אותה ביומיים האלה ולא להגיע לכל מקום מאשר לא לקלח בכלל... לא? ואגב - הבנתי שבלידה ראשונה מגיעה מישהי מטיפת חלב להדרכה (כולל אמבטיה) - אני ויתרתי (נו, באמת - אחרי חודשיים בפגיה אני יכולה להדריך אותה...) - אבל בהחלט הציעו לי.

ענתש

New member
רק רציתי להוסיף -

(סליחה ששכחתי מי נתנה לי את הרעיון אבל זה עבד מעולה) שלדפני שני שימושים נוספים מעולים: 1. בים בבריכה: שפוט קחו את הדפני איתכם. שמים את זה במים הרדודים ואת הילד יושב על זה כמו על כורסת טלויזיה קטנה משלו ! מעולה. 2. באמבטיה עם אמא או אבא - ככה אפשר לעשות אמבטיה משותפת וגם מדי פעם לשים את הילד על "כסא" משלו מולכם ולדבר אליו או להתקלח בעצמכם...

sharonik

New member
נעם כבר גדול לדפני .......

נעם אמנם רק בן ארבעה וחתי חודשים אבל לא נכנס לדפני (מתכוון ולא מתכוונן) לכן נעם מתקלח באמבטיה שלנו , אני ממלאה ממש קצת מים , שמה מגבת על הקרקעית למניעת החלקות ונעם שוכב לו על הגב מבסוט מהעולם ויש לו גם הרבה מקום להשתולל ולהשפריץ.

למעלה