שאלה של רחצה...

מתרגשת

New member
גמנחנו רוצים. יהההההההה

קודם היה עם היד והיום עם הדפני היא נהנתה גם אז וגם עכשיו. היום שהיא יותר גדולה פשוט קל יותר עם הדפני ואפשר לשחק איתה ועם שאר דברים ועכשיו התמונה בלי הדפני...

yaelli10

New member
מאוד מאוד מומלץ !!!!!

רכשתי את הדפני עוד לפני שאלה נולדה, ובשבועות הראשונים רחצנו אותו עם תמיכת היד. הרי לך תמונה

lovely2

New member
יעלי,רכשת דפני???../images/Emo6.gif

כמה תוכניות חיסכון שברת בשביל התענוג???
הרגת אותי עם ה"רכשתי" שלך...

yaelli10

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ת'אמת המון... אבל מה לא עושים בשביל הפרינססה.....

yaelli10

New member
עם הדפני....

אלה נהנית ומשתכשכת במים להנאתה. היד לא מתעייפת והתינוקת מאושרת...

אליגל

New member
מצטרפת לקודמותי - דפני

עוד יתרון - לילדים דובוניים (כמו שלנו) האמבטיה היתה קטנה עלינו מהר מאוד - ואז שמים את הדפני בתוך אמבטיה של גדולים - עד שהם לומדים לשבת. בגיל הישיבה כבר יש מן כסא-חישוק שהיא יושבת בתוכו ומשתכשכת להנאתה והנאתינו (אצלנו בערך בגיל חצי שנה היא נפרדה מהדפני).

אליגל.. בדיוק מה שעינו עם ליאל ../images/Emo9.gif

רק שהוא לא
בכלל... הוא פשוט גבוה (
) ובגלל זה כבר לא היה לו נוח באמבטיה.....

swann

New member
לא ממש דפני אבל דומה

זאת האמבטיה של אוונפלו עם מן דפני משלה. זאת תמונה מהאמבטיה הראשונה בבית

אנחנו השתמשנו בדפני מההתחלה

הכי פשוט ונח. מה שכן, עד לפני כחודש גם עטפנו את עידו בחיתול בזמן הרחצה - זה נותן להם בטחון בעיקר בהתחלה כשהם צורחים באמבטיה. אח"כ זה עובר להם.

כשהיא רק נולדה

באמת החזקתי אותה בידיים (בבי"ח הראו בדיוק איך) כי היא הייתה קטנה מדי אפילו בשביל האמבטוח, אבל מאז שהיא השמינה קצת- היא פשוט שוכבת שם בסבבה (או מנסה לקום ולקפוץ לשירותים....) ואני רק צריכה לסבן- בלי להחזיק אותה כלל. ואני מצרפת תמונה (ממש ממש ישנה) שלה באמבטוח.

talsh

New member
תום בדפני

אני משתמשת בדפני מהרגע שהוא נולד. שלי הוא מפלסטיק אז אני פורשת עליו טטרה או מגבת רכה כדי שיהיה יותר נעים. אני מצטרפת בחום להמלצה של הדפני המתארך - בלי זה תום כבר מזמן היה בחוץ. הוא כבר בגיל ארבעה חודשים לא נכנס לאמבטיה הקטנה ואני שמה את הדפני בתוך האמבטיה הרגילה. לגבי הסיבון - קודם כל בהתחלה, אפשר לקנות Baby bath של חברת johnson. את זה שמים במים ולא על העור בתוספת של בלניאום הרמל פשוט לא צריך לסבן יותר מדי אלא לטבול אותם במים. מעבר לזה לפני שמוציאים מהמים, מחזיקים ביד אחת ומסבנים שוב את הטוסיק, הגב העורף וכו'. לפני שאני שמה את תום במים אני שוטפת לו את הטוסיק בכיור. וחוצמזה מאד מאד נדיר שאני רוחצת את תום ביחד עם מישהו - אני מחזיקה את המגבת ומרימה אותו לתוכה. מצרפת תמונה קצת ישנה של תום בדפני

דש1דש

New member
שרשור ענק!!!!

עוד לא כאן - אבל גם אני כבר התחלתי לחשוש מהרגע הזה - לבד אמבטיה לגוזלית.... הרגעתן אותי
עכשיו רק נשאר לממש - ברגע שהיא תחליט לצאת לה.... תודה

ornit_band

New member
ענו לך על הכל, אבל רק לידע כללי

יש את ה tummyTub ר' תמונה... קיבלנו אותו בהשאלה מחברים, עם המון המלצות. אז בימים הראשונים רחצנו בו. רואים בתמונה את הבעיה: אופיר כאן בן כמה ימים, ולא מחזיק את הראש. אד כדי שלא יטבול צריך לשמור.... היה הרבה פחות נח מבאמבטיה הרגילה עם הדפני המיתולוגי. אז מאז אנחנו רק באמבטיה, ואופיר נהנה כי הוא יכול להשתולל ולבעוט ולהשפריץ מים בלי להבהיל אותנו (שמא יחליק מהידיים). וכן, אפשר להגיע לכל מקום - קצת מזיזים אותו.

למעלה