שאלה שמעניינת אותי על

שאלה שמעניינת אותי על

15 דקות של אכזבה?
נתחיל מכך
שיודעת שזה לא פורום סקס
ולא רוצה שיהיה כזה
אבל אין לי אומץ לשאול בפורום סקס כדי שסוטים למיניהם לא יחפרו לי במסרים

פעם כשהייתי יותר ת
מימה לפני כמה שנים טובות
חשבתי שעושים סקס שעה
כן שעה!

אחר כך לפני כשנה חשבתי
שעושים סקס חצי שעה
אמרתי לפחות חצי שעה בטוח

עכשיו אני קוראת שעושים סקס 15 דקות?
האם זה נכון?

אין מילים בפי לתאר את האכזבה אם זה נכון

שאלתי את אמא שלי עכשיו
היא הסתכלה עליי במבט שאומר :{את עדיין ילדה הקטנה שלי} עם עיני "עגל" או העיניים של הסנאי החמוד עידן הקרח

ולא אמרה לי מילה
חחח
אך התעקשתי והיא ענתה לי "זה תלוי "

מכיוון שלא קיבלתי תשובה נורמלית באתי עליכם לשאול פה

חחחח
אפשר לעשות מי זה בדיחה
אם סקס נערך 15 דקות
אז הדיאלוג כזה

אני: מותק רוצה סקס?
בחור:כן בטח
אני: רק רגע אני אלך להתקלח לפני זה
{עברו 10 דקות שבהם בחור כבר הכין את המיטה]
אני: מותק אני רק לובשת תחתונים סקסיים שלי וחזייה
{עברו 5 דקות}
אני:מותק הזמן עבר
לא הספקנו לעשות סקס היום אה? לא נורא ננסה מחר

---------
עכשיו ברצינות
זה באמת נכון
כל הפרסומות סרטים עידן הסקס
בגלל דבר כזה שעושים רק 15 דקות??????

lb215

New member
תלוי

את מחשיבה את ה- foreplay או שאת מדברת על נטו הדברים שבאים אחרי?

לא יודעת מה זה פורסט פלאי

הכוונה על משחק המקדים?

טוב אמקד אתכם בשאלות יותר ממוקדות

+ כמה זמן משחק מקדים?
+ האם יש גברים שאין להם סבלנות/לא אוהבם משחק מקדים? {אני דווקא בעד
חברה שלי מלמדת אותי ריקוד אירוטי חחח
}

+כמה זמן האקט המיני עצמו? כמה זמן לוקח לגבר לגמור? וכמה זמן לאישה?

אשמח אם יענו כל מי שיש לו ניסיון מיני
תודה

דיבבלעס

New member
זה אינדיבידואלי

גם בין אדם לאדם וגם ממקרה למקרה
אבל כפי שכתבתי לך בהודעה הנוספת שהגבתי לך פה
זה תלוי ברצון
האם אחרי שגומרים ויש תחושת עייפות כזו מוותרים והולכים לישון
או שמחליטים להמשיך
קיצור זה תלוי בך ובפרטנר שלך

חחחחח

נשמע נוראי

עכשיו הוד יותר רע לי........

כי למדתי שיש חייה כזאת סקס של 2 דקות עם "אני ממהר/ת לעבודה

אלך לישון על זה
ולחלום שמחר יתנו לי פירוט שאפשר לעשות סקס של שעה ו'להישאר בחיים'
עם פירוט של איך עושים זאת {וכן ראיתי סרטי פורנו איך שם משחק מקדים שאני רוצה אלא הכל מוחצן ברוטאלי ,גס {כי אהבה כזאתי שרואים באקט של סרטים ששם מראים לפעמים משחקים מקדימים}

טום גיא

New member
זה סרט ההמשך של פורסט גאמפ

בסרט הזה הוא מגלה שיש לו כוחות קסם כמו להארי פוטר ולכן הוא הופך לפורסט פלאי!

Berethor

New member
ניסיון לא מבטיח ידע את יודעת

במקרה שלך אין לך כל כך ידע, אבל הנה את צוברת לך אותו גם ללא ניסיון ממשי. בכל אופן אני יענה לך מידע שלי, הממוצע הוא בהחלט משהו כמו 10-15 דקות, אבל יש גברים שמסוגלים ליותר, ויש לפחות, לכן מתחילת האקט המיני עצמו AKA יחסי מין מלאים, זה הזמן שלוקח לגבר ממוצע לגמור. כמה זמן משחק מקדים? לגמרי תלוי, יש שבקושי עושים משחק מקדים אם בכלל, ויש שעושים משחק מקדים ארוך, על משחק מקדים אין מגבלה כמו שיש על יחסי מין מלאים, כי גבר ממוצע לא יגמור מרוב הדברים שנחשבים למשחק מקדים(אם כי תלוי במה זה כלל), אחרי הכל זה גם אחת הסיבות לכך שזה 'משחק מקדים'. כן יש גברים שאין להם סבלות או לא אוהבים משחק מקדים, למעשה משחק מקדים זה יותר קטע של נשים מאשר גברים, גבר ממוצע נהנה הרבה יותר ממין מאשר ממשחק מקדים, אבל זה לא אומר שאין גברים שאוהבים משחק מקדים או לחילופין עושים את זה בשביל האישה. שוב תלוי גם מה הוא כולל. אני מניח שריקוד אירוטי שלך למשל רוב הגברים כן יאהבו.

טום גיא

New member
הפתעה!

אין כזה דבר שסקס זה תמיד אותו דבר, ותמיד נמשך אותה כמות של זמן. הייתי שמח לפרט על מגוון הסגנונות השונים אבל זה באמת לא המקום.

לשאלתך: אצלי הטווח נע בין שתי דקות ("אני ממהרת לעבודה!") לבין עשר שעות...

לא לא

תפרט תפרט

לא רק בשבילי

אלא בשביל כל חברי הפורום
בטח יש עוד סקרנים
וגם אסור לשכוח נשמות ביישניות |מלאך] שנקראות 'קוראים סמויים' של הפורום

אולי השירשור הזה יגרום להם לצאת לעולם ולהגיב

טום גיא

New member
סבבה

אבל אם כבר תיאורים אז לפחות עם קצת גרפיקה...

יש סקס פרוע, מלא באנרגיה. דמייני את הסיטואציה הבאה: את חרמנית אש, וגם החבר שלך. כשאתם נפגשים אתם מיד קופצים אחד על השני כמו קופים מיוחמים, קורעים את הבגדים אחד של השני. יש לך מחשבה אחת בראש, "אני חייבת אותו בתוכי" ולו יש מחשבה אחת בראש, הוא רוצה לחדור אלייך כל כך עמוק וכל כך חזק עד שהמולקולות של האיברים שלכם יעברו תהליך של התרכבות, אם לא ריאקציה גרעינית. אתם מתנשקים כאילו שאתם מנסים לשאוב אחד השני, כאילו שהלשונות שלכם זה חבל שמתנפנף מהליקופטר ואתם חייבים להיות מחוברים כל כך חזק כדי שלא תיפלו. שניכם דוחפים את האגנים שלכם בעוצמה שיכולה לשבור קיר ובתדירות שמוציאה גלים אולטראסגולים. אחרי רבע שעה של זה אתם מגיעים לאורגזמה מטורפת, שרפתם 5000 קלוריות ואתם מרגישים כאילו רצתם מרצון במהירות של ספרינט.

יש סקס שובבי, טיזרי. דמייני את הסיטואציה הבאה: הבחור קושר לך את העיניים עם חולצה (חשבתי לכתוב מטפחת, אבל למי יש היום מטפחת???). הוא מתחיל לנשק אותך באיטיות, ואז מתרחק. את לא יודעת איפה הוא ורוצה שהוא יחזור. אז הוא מנשק אותך שוב, ומתרחק הפעם רק איזה סנטימטר. הלשונות שלכם יכולות לגעת אחת בשניה, אבל רק בקצה. אתה מרטיטיה את הלשון כאילו את מרגישה שאם תעשי את זה היא תתארך ותתן לך להתקרב קצת יותר לשלו, ובתגובה הוא מתרחק עוד יותר. את ממש רוצה להרגיש את החמימות שלה על הלשון שלך, אבל הוא כבר לקח אותה. ואז הוא מתחיל לנשק אותך בצד של הצוואר. לא ממש על הקצה של העורף אבל באיטיות וברכות והוא גם מתקרב לך לאוזן מספיק בשביל שהנשיפה מהאף שלו תיכנס לתוכה ואת מרגישה צמרמורת. ואז הוא חוזר לצוואר, ויורד לאיזור הכתפיים. והוא הופך אותך בעדינות על הבטן ומתחיל לעסות לך את הגב תוך כדי שהוא מדי פעם נותן לך נשיקה עדינה כמעט בלתי מורגשת. והוא יורד מהגב, דרך הישבן, לרגליים, לכפות הרגליים. לאט לאט. ואת כבר כל כך רטובה שאת מתחילה להזרים נחל קטן על המיטה. גם הוא כבר מת לחדור אלייך אבל יש לו סבלנות. הוא יודע שכמה שהוא מגורה את מגורה פי שתיים. אז הוא הופך אותך, שוב בעדינות, ועכשיו את על הגב, והוא מלקק לך את האיזור שמסביב לפטמות, מדי פעם, כאילו בטעות הוא מתחכך בהן עם האף ומרוב גירוי את מרגישה שאת הולכת לגמור. אחר כך הוא יורד לך. בסבלנות. כאילו שהוא מלקק סוכריה שלא נגמרת אף פעם. וכשאת כמעט גומרת מזה הוא מפסיק. הוא חודר אלייך. את מרגישה אותו בפנים סוף סוף. את רוצה שהוא ייכנס בך בכל הכח אבל הוא בשלו. לאט, לאט, מעלה אותך לסף חרמנות שלא ידעת שקיים. בשלב מסוים הוא מעלה את הקצב, ואת מתחרפנת כבר, וגם הוא, הוא צריך להתאפק שלא לגמור כאילו שאם הוא יגמור אז הוא ימות. והוא מצליח להתאפק. וגם מצליח להביא איזה פוש אחד עוצמתי, ואז עוד אחד, ואת יודעת והוא יודע שבפוש הבא אתם כבר גומרים. ואז הוא יוצא. וחוזר לנשק אותך וללקק אותך. וכמעט שכבר כואב לך מכמה שהיית קרובה, אבל את לא שם. את מתה להיות שם והוא לא נותן לך, וגם לא לעצמו. ואתם קצת נרגעים, ומתמזמזים קלות, ואז הוא שוב נכנס, וחוזר חלילה עד שאתם מגיעים למצב גירוי כזה שבאמת כבר מתחילות אצלכם עוויות בלתי רצוניות. והוא כבר לא יכול להתאפק, ונותן את הפוש האחרון הזה ואת גומרת באורגזמה של שתי דקות רצופות, והוא שופך איזה חצי ליטר של זרע. ואז אתם שוכבים חצי מעולפים, והוא שואל אותך - בא לך עוד?

מה שמוביל אותי לספר על הסקס הרב-פעמי. שבו את גומרת אבל הוא לא, כי הוא מחכה קצת עד שתוכלי לגמור שוב ושוב ושוב. והוא גם גומר, כי גם לו מגיע. אבל הבחור רב און, ותוך כדי נשיקה או ליקוק כאן ושם הוא מתחרמן שוב וחוזר לסיבוב נוסף. ויש את הסקס שבו את רוכבת עליו, משפשפת את הדגדגן שלך על עצמות האגן שלו, עד שאת גומרת, והוא מביט בך מלמטה מחייך מאושר כשהוא מבין כמה שכיף לך. ואת הסקס שבו הוא מלמעלה, ואת זה שבו הוא מהצד, או בעמידה, או מאחורה, או הפוך. ויש גם את הסקס במקלחת, או במטבח, או בסלון, או על סירה, או ברכבת, או על הגג, או על בית על העץ. בחושך מוחלט, באור מלא, או עם נרות ריחניים ומוזיקה רומנטית .עם תותים, ועם שוקולד, ואם אתם בעניין אז גם עם עמבה (סתם, אבל תיזהרי ממאכלים חריפים). וגם את זה שבוא הוא מתעורר חרמן, ולמרות שאת כמעט מאחרת לעבודה את רוצה לשמח אותו, כי את אוהבת אותו ורוצה שיהיה לו טוב, ואז הוא נותן כמה דחיפות וגומר, והוא קיבל את הפורקן שלו והוא רגוע, ואת שמחה שהוא רגוע ומנשקת אותו על המצח ורצה להתקלח כדי שבאמת לא תאחרי. ואם גם את קמת חרמנית ולא רק הוא, אז גם את גומרת ולא רק את שמחה בשבילו אלא גם הוא בשבילך. ויש עוד כל מיני סוגים של סקס שאני מכיר ולא כתבתי עליהם, וכאלה שאני לא מכיר ויום אחד אני אכיר, וכאלה שאני אף פעם לא אכיר כי אין סוף ליצירתיות.

וככה לסיכום בשביל השאלות הממוקדות שלך: יש הכל מהכל. אפשר משחק מקדים מהיר, אפשר ארוך. כל אחד ומה שהוא אוהב ומה שהוא רוצה באותו הרגע. אני חושב שקשה להפריד באמת בין המשחק המקדים לסקס עצמו כי זה הכל חוויה אחת עם רצף של חלקים, כמו התנועות השונות בסימפוניה. גם גברים וגם נשים יכולים לגמור לאט, ומהר. זה בעיקר עניין של תרגול, סבלנות, והכימיה ההדדית שיש ביניכם שמאפשרת לכם להיפתח מספיק בשביל לחוות את זה.

מחפשת מתנדב !!!!

לעשות לי העתק /הדבק של ההודעה הזאת ולשלוח לי אותה בקובץ וורד במסרים של תפוז

זה יהיה הוראות הדרכה שלי לבחור
אם לא יבין מה אני רוצה אתן לו לקרוא את זה

וכן ברצינות!

{אני מפחדת שימחקו את ההודעה הזאת מחשש שחשבו שטעינו בפורום
והגענו לפורום סקס}

תודה רבה על התשובה המאוד מפורטת

טום גיא

New member
הצחקת אותי עם הכותרת!

נראה לי שמישהו עוד עלול לפרש אותה לא נכון...

וברצינות, את באמת רוצה לתת לבחור הוראות הפעלה? סקס לפי נוסחא? לא שווה לגלות ביחד מה בדיוק עושה לכם את זה ולהיות מופתעת כשאת מגלה משהו חדש? המסע לעבר הגילוי יכול להיות מהנה לא פחות מהגילוי עצמו. ואם את עם בחור שצריך הוראות, לא עדיף שתתני לו הוראות של מה שעושה _לך_ את זה ולא משהו שמישהו אחר כתב?

Reyn

New member
סקס מהסוג הראשון באמת נמשך רבע שעה?

רבע שעה של פימפום מאסיבי? נראה לי פסיכי לגמרי, מצריך סטאמינה של צבוע (יכול לרוץ 10 שעות ללא הפסקה.. עזוב, נשיונל ג'יאוגרפיק) ויכולת התאפקות של פיל, לא?

טום גיא

New member
לא מדדתי עם סטופר.

אבל אם ברבע שעה אתה יכול לרוץ יותר מ-3 ק"מ אז למה לא לפמפם רצוף? עם קצת נסיון אתה גם תדע איך להיות יותר יעיל באנרגיה שלך (מספיק להזיז קצת את האגן ולבנות מומנטום). אפשר גם להחליף מדי פעם מי למעלה מי למטה.

אם בא לך אבל להעמיד אותי על דיוקי אז יש כמה פרטים בסיפור שלי שיהיה לך הרבה יותר קל להפריך, למשל: העצמות של בני אדם הן בדרך כלל יותר חלשות מקירות, אז אם התנועה חזקה מספיק לשבור קיר היא גם תשבור לך את האגן מה שמיד יגרור את הפסקת הסקס ונסיעה לחדר המיון. בשביל לייצר גלים אולטראסגולים צריך לפמפם בערך 1000000000000000 (עשר בחזקת 15) פעמים בשניה, מה שקשה לי להאמין שבני אדם מסוגלים לעשות. גם אין מצב שבנאדם שורף 5000 קלוריות ברבע שעה (אלא אם כן הוא עולה באש), ובשביל לשפוך חצי ליטר זרע במכה, זה אומר שהביצים של הגבר צריכות להיות לפני זה בנפח של חצי ליטר. זה כמו בקבוק שתיה קטן.

בקיצור - אם לא הבנת, ניסיתי להעביר רעיון ולא לתת מפרט טכני מדויק.

למעלה