שאלה שמעניינת אותי על

Berethor

New member
15? 10 זה הממוצע עד כמה שידוע לי

כמובן שאני מדבר על המין עצמו ולא על כל מה שמסביב. 15 דקות זה לא כל כך מעט כמו שאת חושבת אגב, אם כבר את מדברת על סרטים, בסרט רגיל סצנת סקס נמשכת בקושי דקה ברוב המקרים, ובסרטי פורנו גם 10-15 או פחות, יש גם מקרים שיותר אבל הם יותר נדירים. ככה שהכל יחסי. כן אני מבין את הפליאה שלך, מה כל כך הרבה בלגן בשביל 10 דקות? אז כן אנשים מגזימים עם החשיבות שהם נותנים לסקס לטוב ולרע, אבל היי אם את כל כך רוצה שזה ימשיך תמיד יש פעם הבאה. קודם תעמדי בסקס של 15 דקות, ואז תיתלוני אם זה לא מספיק לך. יש הרבה הרבה גברים ונשים שזה בהחלט מספיק להם, יש אפילו כאלה שחושבים שחבל שזה לא קצר יותר, תאמיני או לא חח. את יודעת איל שאומרים זה לא תמיד הכמות זה האיכות, גם מין של 15 דקות יכול להיות נורא איכותי ומספק.

יש אנשים שמסוגלים לקיים יחסי מין במשך זמן רב מהרבה מהממוצע, כן לרוב אלו אנשים שנחשבים בעלי פוטנציאל מיני רב יותר כל עוד זה נעשה באופן טבעי וללא כלמיני ויאגרות למינהם, אבל גם אם זה נעשה עם ויאגרות, יש שזה משפר להם את חיי המין none the less, למרות שלהיות מסוגל באופון טבעי זה שווה הרבה יותר כמובן כמו כמעט כל דבר טבעי ששווה יותר. בכל אופן אמא שלך צדקה שאמרה לך תלוי, יש אנשים שאצלם זה מעל הממוצע ויש כאלה שמתחת. את באה ביותר מדיי ציפיות לסקס, לא צריך להגזים, למה חשבת שזה שעה בממוצע? למה כמה זמן לוקח לך לעשות דברים אחרים שדומים, כמו מקלחת או שרותים או אוננות, גם שעה? חח. מקווה שאת מודעת לקח ש10 דקות מקלחת שלך לא נחשב, וגם המשחק המקדים לא נחשב פה, ה15 דקות הכוונה פה לאקט עצמו ולא לדברים שלפני, אף אחד גם לא עומד לך עם סטופר שם. אם היית גבר היית מבינה כמה שזה לא קל להחזיק זקפה ולא להגיע לאורגזמה במשך מין של שעה, צריך כישרון של כוכב פורנו בשביל זה.

לובשת תחתונים סקסיים וחזייה 5 דקות? אין צורך בזה, במלא מקובל יותר לעשות מין בעירום מלא חח. ושוב כמו שאמרתי המקדמה לא נחשבת ואף אחד לא עומד לך עם סטופר אלא אם כן אתם באמת ממהרים לאנשהו, במקרה כזה עדיף או שתעשו את זה בפעם אחרת שיהיה יותר זמן, או שתקזזי בכל הדברים המיותרים כמו ללבוש תחתונים וחזיה שעוד רגע במלא יורדים ממך בתחילת הסקס. בכלל הרבה הכנות לפני הסקס זה מיותר, דווקא בשל העובדה שהדבר עצמו לא לוקח הרבה זמן, עדיף שזה יהיה יותר ספונטני לדעתי וכמובן גם לא לחוץ. חוץ מזה אם אחרי 15 דקות של הכנות, נגמר לכם הזמן, "ננסה מחר", אז איך בדיוק התכוונת לעשות סקס של שעה? חח. לסיכום, יש אנשים שהסקס אצלם מעל הממוצע, תלוי הרבה גם בכושר שלהם וביכולות המיניות שלהם או בדברים אחרים, כל מה שלפני לא נחשב ב15 דקות האלה, ואם את כל כך אוהבת סקס, תמיד אפשר לעשות שוב מאוחר יותר. תשמרי משהו לפעם הבאה חח, בשביל זה בדיוק יש זוגיות, זה עוד סיבה למה זוגיות שווה יותר מסטוץ.

ניר4819

New member
כמו שכבר אמרו פה

אין חוקיות בדברים האלו, וזה משתנה גם בהתאם לגיל ולכושר שוב נמצא הפרטנר. אישית אני חושב שרבע שעה בשביל מה שמכונה אקט החדירה עצמו זה מצויין. ביחד עם משחקים מקדימים, שאם הפרטנר שלך נהנה מהם ולא כולם אוהבים את זה (אני למשל אוהב מאד, לפעמים אפילו יותר מהאקט עצמו) זה יכול להמשך גם שעה ויותר. ואגב, טיפ קטן שעבד עבורי לפחות - האקט נמשך יותר זמן עבורי כשבת הזוג הייתה למעלה, הפעילה והיוזמת יותר. אז אולי גם זה משפיע על הזמן...

Berethor

New member

15 דקות של מין וגינאלי זה בסדר גמור, כלל הכנות, משחק מקדים וכל הדברים מסביב, זה יוצא הרבה יותר, בדיוק הסיבה שבפורנו מקזזים בזה..

קריסטה

New member
תלוי

אם אין זמן אז קצר, אם יש זמן וחשק אז ארוך, אפשר גם להמשיך לסיבוב שני.
אגב חדירה לזמן ארוך מדי יכולה לכאוב.
(למה ללבוש חזיה ותחתונים לפני סקס?)

Light18m

New member
אני פעם עשיתי עם האקסית "יום סקס"

זה היה איזה 6 שעות (כולל הפסקות בין פעם לפעם).
זכור לי עד היום כאחד הימים היותר מאושרים

Don Nirtin

New member
אל תאמיני לפורנו. זה דבר ראשון

הם עושים שם המון הפסקות כדי שהגבר לא יגמור. האישה יכולה לגמור כמה שהיא רוצה, זה לא משנה.

זה דבר ראשון.

דבר שני- סקס תלוי בשני הגורמים העיקריים: הגבר, והתנוחות. זהו.

ודבר שלישי- הפכת את עצמך ממגניבה למדליקה עם ההודעה הזו

Berethor

New member
זה נכון לגבי חלק מהמקרים אבל לא כולם

לא יודע אם שמעתה על זה, אבל יש גם תרגילים מיוחדים שיכולים לעזור לגבר לא לגמור מהר מדי, ויש שחקני פורנו שיודעים אותם, חוץ מזה מראש בוחרים שם אנשים שמסוגלים לעשות סקס במשך זמן ארוך יחסית, כמובן שלא מדובר באחוז גבוה מבין גברים רגילים.

Don Nirtin

New member
אם נותנים הצצה באגו בלילה

יש שם איזה תכנית שמסבירה בדיוק את הדיון הזה. שבוע הפורנו שמו.

malikl

New member
לא קראתי את כל התגובות אבל...

אני לא חושב שאני חסר נסיון (לכן אולי אני לא מתאים לאתר הזה), אבל מהנסיון שלי, זה תלוי בעיקר במשיכה המינית.
היו לי פעמים שגמרתי (מרגע החדירה - כפי שהוגדר פה) לאחר חצי דקה, והיו פעמים (לרוב) שפימפמתי דקות ארוכות בכל מיני תנוחות...
זמן הסקס הממוצע שלי בזמן האחרון עולה מעל לשעה.. ואני לא מגזים. אני חושב שזה פשוט כי אני לא ממש נמשך לבחורה שאני שוכב לכן אני לא גומר מהר...
בזמן האחרון לא שכבתי עם מישהיא שאני באמת נמשך אליה לכן לא יכול לתת לך משך זמן מעודכן..

כמובן, שמעבר למשיכה המינית יש את הרגש, שבהחלט מוסיף לעניין.

אגב, סקס בשבילי זה לא רק חדירה ופמפום, זה גם ירידות, אצבעות, תנוחות וכל הבא לדמיון... קורה לי לאחרונה (עם הבחורה שעכשיו אני שוכב) שכמעט ואין לנו פור פליי, היא חרמנית באופן טבעי... ואנחנו ישר קופצים לעסק האמיתי...

malikl

New member
ועוד משהו...

כל זמן הסקס הזה - לא אכזבה בכלל. בכל פעם שאנחנו שוכבים היא גומרת לפחות פעמיים (בצעקות רמות)...

לא לא

תישאר פה אם בא לך

אנחנו זקוקים גם לבעלי ניסיון!!

לא הבנתי משהו
כתבת שאתה לא נמשך עליה
אך כן יש לך רגש עליה?
תוכל לפרט?
למה אתה שוכב עם מישהי שאתה לא נמשך?
אני לא כותבת כזאת כחלילה ביקורת
אלא ניסיון להבין

malikl

New member
יש מספר סיבות...

1. טוב לי איתה, היא אחלה בחורה. אבל לא נמשך אליה פיזית. 2. סקס זמין ולא לנצל את זה.. הממ... לא חבל לא לנצל...? אגב, הפרטנרית שלי מודעת למצב.... ברור שארצה להיות עם מישהיא שאמשך אליה וכמובן אוהב אותה. אבל כרגע אני לפני טיסה לחו"ל ולכן לא מחפש משהו רציני - ובנתיים נהנה...

malikl

New member
יש מספר סיבות...

1. טוב לי איתה, היא אחלה בחורה. אבל לא נמשך אליה פיזית. 2. סקס זמין ולא לנצל את זה.. הממ... לא חבל לא לנצל...? אגב, הפרטנרית שלי מודעת למצב.... ברור שארצה להיות עם מישהיא שאמשך אליה וכמובן אוהב אותה. אבל כרגע אני לפני טיסה לחו"ל ולכן לא מחפש משהו רציני - ובנתיים נהנה...

גם אני שמעתי על זה פעם...

לשמחתי - התבדיתי.
אבל זה הכל תלוי - מי הפרטנר, מה הנסיבות (ממהרים לצאת לעבודה)...
וגם חשוב לדעת שסקס זה לא רק "כניסה ויציאה" - יש את מה שלפני, ואחרי, ולטעמי כל זה חלק מהסקס.

TheShining

New member
יש סקס אדיר של 15 דקות, ויש סקס אדיר של שעות.

התשובה היא בהחלט - תלוי.
במצב הרוח, בהשראה, בצורך לגוון.

זה עדיין פי 900 מעופות

ציטוט מויקיפדיה:

למרות שלרוב העופות הזכרים אין אברי מין חיצוניים, יש לזכר זוג אשכים הגדלים פי כמה בעונת הרבייה על מנת לייצר תאי זרע. אצל הנקבה גדלות השחלות, אולם רק השמאלית מתפקדת. אצל זכרים במינים ללא איבר מין זכרי, נשמר הזרע בשופכה (בניגוד ליונקים, השופכה אצל העופות משמשת רק למטרת רבייה ולא להטלת שתן) עד לרגע ההזדווגות. הזכר מתקרב אל הנקבה ומצמיד את פתח השופכה שלו לשלה כדי לאפשר לזרע להיכנס. הנקבה לוחצת את איבר המין שלה החוצה ומטה את זנבה הצידה כדי להבטיח מגע הדוק. תהליך זה מהיר ולוקח לעתים אף פחות משנייה אחת.

למעלה