שאלה שמעניינת אותי על

Reyn

New member
אני לא מתקטנן על דקויות, אני שואל על העיקרון.

שואל באמת, מתוך סקרנות (ותחושת incompetence..).
נניח בצד את השאלה של כושר לב-ריאה.
למיטב ידיעתך, נפוץ שגבר מסוגל להתאפק ולא לגמור במשך כרבע שעה של פמפום רצוף ואינטנסיבי?

Berethor

New member
אם תרצו אין זו אגדה

למה חשבתה שהממוצע הוא 10-15? ולא שעות? בדיוק בגלל הסיבה שזה לא קל, אבל יש כאלה שיכולים הרבה יותר מ15 דקות תאמין או לא
. מה שכן יש גם גברים שלא עומדים בממוצע אלא מתחת עליו, האמת שזה דיי בעייתי, כי לאישה לוקח הרבה יותר זמן להגיע לסיפוק מגבר, אז אם גבר גומר מהר מדיי, האישה לא מסופקת, לכן 'שפיכה מהירה' נחשבת לבעיה.

Reyn

New member
יש לזה פתרונות, למשל להתחיל מאוננות לאישה

ורק כשהיא כבר בדרך לגמירה, להתחיל בחדירה עצמה.

למה הממוצע האנושי נמדד בדקות ולא בשעות? בוא נגיד ככה.. יש חיות שתופסות את מושג הזמן אחרת מאיתנו - בין היתר ידוע לי על חרקים שמקיימים יחסי מין במשך יממה רצוף. אולי אני צריך לשמוח עבורם, לא יודע.
אבל בשביל בני אדם, עם האופן בו הגוף שלנו בנוי, עם האופן בו אנחנו תופסים את מעבר הזמן, ומידת הרגישות שלנו לגירוי עצמי - כמה שעות של פמפום אינטנסיבי יגרמו לרוב האנשים להתפרק, יציתו להם את המוח, וגם פשוט ישעממו ויימאסו בשלב מסויים.

לפי כל הדעות והדיווחים ששמעתי אי פעם, סקס זה אחלה של דבר, וגם אפשר להקדיש לו נתח זמן יפה אם משקיעים במשחק מקדים, ואולי גם מממשיכים להתמזמז ולהתכרבל אחר כך. אבל בכל הנוגע לשיא האקט, יש גבול כמה זמן סביר שזה יימשך (אפילו אם טכנית אפשרי יותר, בעיקר נשים) - וזה בסדר, אף אחד לא אמר שצריך לחיות את כל החיים במקסימום גירוי.

Berethor

New member
הפתרונות שלך לא רעים, אבל יש בהם גם בעיות

בעיקרון לאונן לאישה, משחק מקדים, להתמזמז ולהתכרבל הכל טוב ויפה, אבל יש פה גם עניין של גאווה וגבריות, מהסיבה הזאת גבר מאוד ישמח אם הוא מסוגל לגרום לאישה לגמור "בצורה הוגנת" או לחלופין בעזרת יחסי מין מלאים איתה ואיברו ניטו. מבחינת לעזור לאישה להיות מהיות מסופקת ולהנות, זה טוב, מבחינת לצאת גבר גבר במיטה, עדיין עדיף תפיתרון של לא לגמור מהר, אגב יש לזה גם טיפולים ושיטות, שיכולות לעזור לגבר לשפר את הביצועים שלו מהבחינה הזאת.

Reyn

New member
"להיות גבר-גבר" זו דאגה של ערסים

אבל בלי קשר, אני מסכים שבמקביל לפיתרון ה"קל" של לספק את האישה לפני שהגבר מתחיל באקשן, כדאי ללמוד להאריך את האקט עצמו.

Berethor

New member
לא רק ערסים לא רק ערסים

נו טוב לפחות לפחות עם עכשיו אני מסכים איתך לגבי הפיתרונות..

קריסטה

New member
כל השטויות האלו של לצאת "גבר-גבר"

בדרך כלל יגרמו לשנים לחשוב שאתה אידיוט.
כי בזמן שאתה מוכיח איזה גבר -גבר אתה, היא מפהקת ומחכה שתגמור.
יש נשים שלא גומרות מחדירה לא משנה מה, יש נשים שלא אוהבות חדירה שנמשכת זמן רב יותר, והרבה מאוד נשים יעדיפו מין אוראלי או ידני על פני חדירה אני טיים (בעיקר אלו שלא גומרות מחדירה).
זה לא אומר שאפשר לגמור אחרי 15 שניות, הרוב תהינה מאוד מאוכזבות מזה, אבל לא הכל קם ונופל על הזין שלכם

Berethor

New member
למה את לא מכבדת את דעותיי?

לא אמרתי שזה רק כדי להוכיח שאני גבר גבר, כמובן שיש עוד סיבות. אני רחוק מלהיות אידיוט, אני אדם בעל ידע רב ודעות כנות. שמעתי כבר על הטענה שיש נשים שלא גומרות "מחדירה", אבל אני לחלוטין יעני את אלו שכן מסוגלות, לדעתי הן בעלות פוטנציאל מיני רב בהרבה עם כל הכבוד. חוץ מזה אני מאמין שעם מספיק השקעה פיזית ופסיכולוגית משני הצדדים כל אישה יכולה לגמור גם מיחסי מין מלאים, אלו שכן יכולות הן הוכחה לכך שזה אפשרי, ובתכלס אין שום היגיון ביולוגי לכך שנשים לא יהנו ממין וגינאלי, שהם גם יחסי המין הכי סטנדרטים וטבעיים שיש, בגללם איברי המין נראים כמו שהם נראים וכו. פרטנרים שהייתה אומרת לי שהיא מעדיפה רק אוראל או אוננות משותפת ולא יחסי מין מלאים, הדבר הראשון שעולה לי בראש "לכי לאישה, מה את צריכה אותי, אוראלי וידני את יכולה לעשות גם עם אישה". אישה שיש לה אישיו עם חדירה או/ו איבר מין הגברי, זה טרן אוף רציני מבחינתי. מה שכן אם זה גם "חדירה" וגם אוראלי וגם ידני, אז עוד בסדר, נ"ב למקרים קשים במיוחד, את יודעת שיש אפשרות לעשות ידני גם במקביל ליחסי מין מלאים. בקיצור לרגע לא אמרתי שלא אכפת לי מסיפוק של האישה, להפך ברור לי שעדיף שאישה תהיה מסופקת, אני לא גבר מניאק, וכמובן שלא דווקא מיחסי מין מלאים, אבל גם לא הכל קם ונופל על הכוס שלהם, אם אתן רוצות שנתחשב בכן, תתחשבו גם בנו.

טום גיא

New member
נראה לי שכן

אבל אני יכול לאמר לך מתוך נסיון אישי בלבד, אני לא סקסולוג ולא ערכתי מחקרים כאלה שאני יכול להגיד לך מה נפוץ ומה לא.

בכל מקרה אם חשוב לגבר לא לגמור לפני הבחורה אז יש כל מיני שיטות. למשל כשאתה מרגיש שאתה בקרוב הולך לגמור, תחליף תנוחה לכזו שבה יש לך פחות גירוי, או תשנה קצת את הקצב ככה שלא "תתפרץ". יש את העצה האמריקאית של "לחשוב על בייסבול", אבל בארץ לא מכירים בייסבול, אז תחשוב על כדורסל או על אסטרונומיה, או כל משהו אחר בשביל להפחית את הגירוי. יש גם שיטות טנטריות שדורשות תרגול של שריר ה-PC (פעם הבאה שאתה משתין, תפסיק באמצע. השריר שאתה מכווץ בשביל לעשות את זה, זה השריר שאתה צריך לתרגל). זה גם מאוד תלוי כמה זמן לקח מאז שגמרת בפעם הקודמת. אם למשל מדובר בסיבוב שני, אז תהיה לך סיבולת גבוהה יותר. אם אתה חושש משפיכה מוקדמת ולא בונה על "סיבוב שני" אז אולי כדאי לנסות את השיטה של בן סטילר (משתגעים על מרי) ותאונן קודם. אם אתה עדיין חושש אז אפשר לקנות קונדומים עבים במיוחד או עם חומר מאלחש. בקיצור, לא נראה לי שזה כזה בשמיים להחזיק רבע שעה אם זה באמת חשוב לך.

Berethor

New member
ועל זה אומרים אם כבר אז כבר

אם כבר "פימפום" אז למה 5 דקות ולא 15? במיוחד שלאישה לוקח יותר זמן להגיע לסיפוק מאשר לגבר..

Berethor

New member
איזה תיאורים

לא היה מבייש את 50 גוונים של אפור, והבית הראשון בכלל טוב שלא הגזמתה שם, צונמי, כור גרעיני..

דיבבלעס

New member
תלוי כמה כח יש לפרטנר שלך...

ותלוי גם כמה את בכוננות ספיגה...

ובנימה רצינית קצת יותר:
תלוי כמה רוצים וכמה מוכנים להשקיע בזה
אם רוצים לחזור לזה אחרי מנוחה גם כשמתעייפים
אם רוצים לחזור ולהמשיך אחרי הגמירה וכו'
אגב, אל תזלזלי ברבע שעה
רבע שעה של הנאה עילאית יכולה להיות בסקס טוב
לדעתי בכל אופן זה אחלה דבר גם כשזה רבע שעה

שאלה למחשבה ,לכולם פה

איך מוצאים פרטנר שבעד משחקים מקדימים?

כאילו מה לפרסם באתר הכרויות דרוש אדם שאוהב משחקים מקדימים?

באותו כרטיס ההכרויות לכתוב במשבצת של מה את מחפשת בזוגיות :
חשוב לי שאתה לא תמהר אחרי 2 דקות לעבודה

רוצה סקס מעל שעה 6 ימים בשבוע

חחחחחח
{תנו לי קצת לצחוק מעצמי
חחחחח}

טוב האמת עכשיו אני מבינה את הקטע שאמא חפרה עליו שנקרא 'התאמה מינית וכמה היא חשובה' בזה היא דווקא חפרה היטב

Tripon1

New member
רושמים בסעיף "מה את מחפשת בבן זוג" -

בלה בלה בלה + אחד שיש לו כוח עמידה רב

Berethor

New member
אבל היא לא רוצה סקס ארוך

אלא משחק מקדים ארוך, בשביל זה לא חייב כוח עמידה רב או כוח עמידה בכלל, אלא פשוט אדם שאוהב משחק מקדים או מוכן לעשות אותו בשבילה. ככה שעדיף שתרשום בלה בלה בלה + אחד שאוהב משחק מקדים ארוך. ישר ולעניין..

למעלה