שאלה - תגידו לי אחת ולתמיד:

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ShukyD

New member
זה מזכיר לי איזה משו ששלחו לי פעם

smoking one cigarette makes your life 11 minutes shorter. A good fuck makes it last 15 minutes longer. So smokers..... FUCK FOR YOUR LIFE!!!!!!!!!!

אז ככה....

הזמן הממוצע לסקס הוא 5-8 דקות... אבל כמובן שיש גם מיוחדים.... בכל אופן זה פעילות גופנית כמו כל דבר אחר אז במובן מסוים כן... אבל בואי נגיד שתצטרכי לעשות המון סקס כדי להוריד איזה קילו או שניים ואני מדבר על כמה פעמים בלילה....

TheBeast

New member
חמש או שמונה דקות?! ../images/Emo2.gif

זה משהו בסגנון של GH? [גמרנו הלכנו, זה משהו שאחד מהרבנים אצלי בישיבה תמיד השתמש בו בשיעורים
] בחמש או שמונה דקות בקושי אפשר לעשות משחק מקדים! מה שתיארת כאן זה זיון חד פעמי על הספספל בגן המשחקים השכונתי!

שמע....

אני מדבר איתך על האקט עצמו.... משחק מקדים ברור שלא נכנס בדקות האלה ואני מדבר על זמן רצוףף..... באחד הקורסים שעשיתי במד"א יצא לנו לדבר על זה עם הד"ר בדיוק על אותו עניין וזה מה שהוא אמר שזה הזמן הממוצע על פי המחקרים.... אם תוכיח אחרת.... וואלה בכיף.....

../images/Emo132.gif

הרעיון הוא לאמן את ההיתאוששות לזמן קצר. באימון עושים אינטרוולים כפרקי זמן מוגדרים מראש, ומנוחות מראש, ואז קובעים כמה סטים. גם עובדים עם איזה הילוך לרכוב (אופניים), איזה דופק/הספק (מומלץ הספק אבל עולה המון כסף
) זה מיוסם בתחרות כאשר נגיד יש עליה, ואז מישור/ירידה למנוחה, ואחר כך אותה עליה, וצריך לעבוד על היאוששות לזמן הקצר הזה שבין עליה לעליה. אחד האימונים החשובים ביותר לכל ספורטאי
אני משתמש בזה באופניים, אבל אפשר גם בריצה, שחיה וכל סוג ספורט אחר, גם במשקולות. אינטרוול חייב להיות יותר מ45 שניות, פחות מזה זה ספרינט.

למעלה