מה שנכון נכון..... הכי כיף שהן למעלה...... אבל אתה יודע..... אני פתוח להצעות........
ש שרגא הסטלן New member 8/5/05 #69 מה שנכון נכון..... הכי כיף שהן למעלה...... אבל אתה יודע..... אני פתוח להצעות........
A Anna 1987 New member 4/5/05 #54 אוף, עכשיו אני מבולבלת. אתה מדבר על זה שסקס היא פעילות גופנית, ואנשים אחרים פה אומרים שהאורגזמה היא מרזה. אז מה נכון? אוף.. =\
אוף, עכשיו אני מבולבלת. אתה מדבר על זה שסקס היא פעילות גופנית, ואנשים אחרים פה אומרים שהאורגזמה היא מרזה. אז מה נכון? אוף.. =\
T ToryMaster New member 4/5/05 #56 ובכן בינינו, גם באורגזמה עצמה את שורפת קלוריות. האקס עצמו, הכל כולל הכל, הוא ששורף הרבה קלוריות.
ש שרגא הסטלן New member 5/5/05 #63 אורגזמה לא מרזה..... אורגזמה זאת בסך הכל שחרור של כל מיני הורמונים וחומרים שונים שמופרשים ונותנים את הרגשת ה"שחרור" את ההנאה.... מה שבאמת "מרזה " זה בעצם הסקס עצמו כי זה בעצם גם סוג של פעילות גופנית...
אורגזמה לא מרזה..... אורגזמה זאת בסך הכל שחרור של כל מיני הורמונים וחומרים שונים שמופרשים ונותנים את הרגשת ה"שחרור" את ההנאה.... מה שבאמת "מרזה " זה בעצם הסקס עצמו כי זה בעצם גם סוג של פעילות גופנית...