שאלה תמימה -

מרוצה?! ../images/Emo5.gif אתה כנראה חולה בנפש..

אם זה מה שמספק אותך, מקומך לא בפורום הזה - "בריאות הנפש" נמצא באשכול אחר.

אף אחד לא ציפה שדבר כזה יקרה ../images/Emo128.gif

ובטח שאף אחד לא ייחל לו! המציאות, אם לא שמת לב, השתנתה החל מהיום בבוקר.

gershon17

New member
לא, היא לא

עם כל הכעס על התקיפה היום, הפגדת אזרחים במאות קסאמים היא חמורה יותר מהתקפה על מטרה צבאית ישראלית. המציאות היום השתנתה רק אצל מי שלא ממש הזיז לו שאזרחים ישראלים מופגזים עשרות פעמים בשבוע. מה אתה חושב מדינת ישראל משדרת לנו - אזרחיה, אם היום היא תפלוש לעזה? היא משדרת רק דבר אחד: תפגיזו את הישובים שלנו כמה שאתם רוצים, רק אל תגעו בחיילי צה"ל. זה סדר עדיפויות הפוך לגמרי ואף קלוקל.

עם זה - אני מסכים איתך.

ושוב, למרות שכתבתי זאת עשרות פעמים - אני לא מסכים לדרך שבה טפלו עד עכשיו בנושא הקסאמים. דרך אחרת שאני יכול להציע? אין.

gershon17

New member
ברור שיש דרך אחרת

למשל, היום זרמו לדרום הרצועה שלל כלי רכב כבדים של צה"ל. הם לא התחילו לעשות את זה כששדרות הופגזה. מאז ההתנתקות וגם היום ממשלת ישראל משדרת לתושבי שדרות שהם לא מעניינים. שיופגזו, שיפחדו, שיבהלו, שימותו (בנתיב העשרה נהרגה מישהי מקסאמים לפני כמה חודשים) - מקסימום תותחים של צה"ל יפגיזו קצת חול, והליקופטרים של צה"ל יפספסו מכוניות פעם בארבעה ימים. אבל ברגע שתוקפים חיילים? אוה, מיד כמות גדולה של נשק מתייצבת מוכנה בגבולות הרצועה. למה תושבי שדרות פחות חשובים מחיילי צה"ל? למה?

עם זה - אני מסכים איתך.

ושוב, למרות שכתבתי זאת עשרות פעמים - אני לא מסכים לדרך שבה טפלו עד עכשיו בנושא הקסאמים. דרך אחרת שאני יכול להציע? אין.

trigotrigo

New member
גם אני מצפה מהדרג המדיני לפתרון,

אבל זה לא אומר שאני צריך לחכות סתם כך בלי להגיד אם יש לי רעיון. לדעתי צריכים לעשות מבצע מהיר ונקי, כמה שפחות רעש, כמה שפחות נזקים, להוציא את החיל ולחזור. זה הכל. בלי כניסה מאסיבית. להחזיר לחמאס בנשק שלו. אול יבאותה ההזדמנות נחטוף גם את הניה

gershon17

New member
הו, זה כל כך פשוט!

צריך להכנס ולהוציא את החייל החטוף מעזה, וזהו! איך לא חשבו על הרעיון הזה קודם? רגע... רגע... יש לי עוד רעיון! צריך למצוא המון נפט בנגב!

למעלה