שאלה

Deal With Me

New member
שאלה../images/Emo13.gif

השיר אם כבר לא מופיע בשום דיסק שלהם
לא הבנתי את העניין,הוא יצא בתור סינגל בודד

Dug E

New member
כן,הוא יצא בתור סינגל

מתוך הדיסק של מופע האנפלגד. הוא צפוי לצאת בגרסה החשמלית באלבום החדש (בתקווה שלא יורידו אותו)

אם כבר לא יהיה באלבום החדש../images/Emo128.gif

לפי מה שטל אמרה שתום אמר. האמת החלטה מבורכת. קודם כל ההבדל בין אם כבר החשמלי לאם כבר האקוסטי הוא לא כזה גדול. חוץ קצת גיטרה אוקסטית שמתחלפת בקצת דיסטורשן אין כמעט הבדל. ודבר שני די השיר הזה נטחן מכל מקום בכל צורה. ואנחנו מכירים אותו כמעט שנתיים(סתם האמת 3 שנים) ובאמת שהדבר האחרון שאני רוצה בדיסק החדש זה שיר שאיך שהוא יתחיל להתנגן אני אעביר אותו. ודבר שלישי והכי חשוב לדעתי. זה עוד הוכחה לכך שהיהודים שמים זין על הכסף ועל המיינסטרים. כשהדיסק יצא אף אחד לא יוכל להגיד "הדיסק החדש של היהודים שכולל את הלהיט אם כבר" או שיהיה כתוב על העטיפה החגיגית בחנות הדיסקים "כולל בתוכו את הלהיט הגדול אם כבר" וכשבגלגל"ץ תיהיה הפרסומת של "אלבומים ישראלים חדשים" שיגיעו לחדש של היהודים לא ישמיעו לנו ברקע את אם כבר אלה את "דונט לייק" או "כאילו" או "ובטח לא בוכה" או אנא עארף...אבל העיקר שלא את אם כבר. וגם ברור שההוצאה של אם כבר מהאלבום תפגום במכירות וכל חובבי אם כבר והלהיטים יצטרכו לבלוע רוק... אבל זהו. גם היהודים הבינו שאם כבר הפך לדי כבר. והשלב הבא והמבורך יהיה להוציא אותו מהפלייליסט של ההופעות שיהיה כאחד מהשורה פעם בכמה הופעות ולא כל הופעה.

מתנות

New member
אני מעט מבולבלת...

אני שמעתי את זה מתום בהקשר לשאלות שלך אחרי ההופעה בהאנגר.

אוי ואבוי../images/Emo10.gif

אני מאוד מקווה ששמעת מה ששמעת. אני לא שמעתי את תום אומר דבר כזה... אני זוכר ששאלתי אותו לגבי הופעות קרובות לפני הלידה והוא אמר שיהיו כמה. ואז שאלתי אותו לגבי השירים שהם עוד לא שרו בהופעות והוא התחיל להגיד לי "אנחנו רוצים,אבל סבלנות,ומה עם הקהל" ואז שאלתי אותו אם המגמה של הרבה שירים באנגלית הולכת להמשך והוא התחיל לספור ואמר שיש 4-5 הוא לא ממש זוכר אבל משהו כזה. אבל אני לא חושב שהוא אמר משהו על זה שאם כבר לא יהיה בדיסק. אה הוא גם אמר שהם גמרו לצלם קליפ ראשון ועכשיו הם מצלמים קליפ שני. ששאלתי אותו לאיזה שירים הוא לא הסכים לספר
בכל מקרה אם נלך לפי ההיגיון אם כבר יהיה בדיסק. אשאל את תום בהופעה הבאה ונפתור את הסוגיה הזאת

בתאלוש26

New member
ממ אם אפשר להגיד משהו

אז לדעתי חבל שאם כבר לא יצא בגרסה החשמלית.. אבל אם הוא יצא בתור סינגל זה כבר סיפור אחר.. כי יש במה שרן אומר משהו,אם הוא יהיה בדיסק אז הוא יקוטלג כדיסק עם "אם כבר".

את באמת רואה הבדל גדול בין הגרסאות?

אחרי ששמעתי את אם כבר האקוסטי 20 אלף פעם בגלגל"ץ ואת אם כבר החשמלי 20 אלף פעם בהופעות אני יכול להגיד שכמעט ואין הבדל. בחשמלי יש טיפה יותר דיסטורשיין,ביג פאקינג דיל. פחות מפריע לי הקטע של המיסחור ושיגידו "הדיסק עם אם כבר" מאשר לשמוע דיסק שאני מחכה לו כבר כמעט 4 שנים ואז יהיה שם איזה שיר שכל כך נמאס לי ממנו ואוטומטית אני אעביר אותו. ואם הוא יהיה בדיסק זה אומר שהוא לא יצא מהפלייליסט בשנה הקרובה. וזה חבל. בהאנגר כבר כל כך לא היה לי כוח לשמוע עד שפשוט הלכתי לשירותים לשתות ולשטוף פנים. ואני כמעט בחיים לא יוצא באמצע הופעה של היהודים גם אם אני על סף עילפון.

בתאלוש26

New member
ממ..

קודם כל אני מסכימה... תמיד שמתחיל אם כבר אפשר לראות אנשים מהפורום (כולל אותי ומלי) פשוט יושבים על הרצפה,הולכים לקנות מים וכאלו.. ברור שהוא כבר חרוש וכאלו אבל בכל זאת זה שיר שצריך לצאת בגרסה החשמלית לדעתי.. ואמרתי אם בסינגל אז עדיף:) ואני חושבת שגם ככה הוא לא יצא מהפלייליסט בשנה הקרובה.. יש מבין?

מתנות

New member
תראה..

אני זוכרת את המשפט הזה די טוב. ואני לא היחידה ששמעתי את זה. נחכה ונראה.

מתנות

New member
שכחתי..

שמעתי לאחרונה ממקורות אחרים שאם כבר לא בדיסק. אז בכל מקרה הוא לא בדיסק.

../images/Emo207.gif

לכל מי שחפץ להגיע לבגרות שלי בתאטרון יש כבר תאריכים והכל מי שרוצה למצוא איתי תאריך שידבר איתי

../images/Emo32.gif עזרה!!

אני ממש חייבת את העזרה שלכם. אני עושה עבודת גמר ואני צריכה למלא 40 שאלונים, ואני אשמח אם תעזרו לי ותענו לי על השאלון.

יוני להצלת הבגרות של ספיר... טה טה!

שאלון שלום שמי ספיר ואני תלמידת כיתה יב' במגמת מדעי החברה. אני כותבת עבודה שעוסקת יחסי מורה – תלמיד. לפניך רשימה של היגדים סמן X במקום המתאים לך ביותר. השאלון מנוסח בלשון זכר אך הוא פונה לשני המינים. השאלון הינו אנונימי ולמטרות המחקר בלבד. תודה על שיתוף הפעולה! מין:_נקבה_______ גיל:__18_______ 1) המורה נכנס לכיתה במצב רוח טוב : מתאים במידה רבה 2) המורה מחייך לעיתים קרובות: מתאים במידה רבה 3) המורה מעביר את החומר תוך כדי שימוש בהומור: מתאים במידה בינונית 4) המורה מעביר את חומר הלימוד תוך כדי שימוש בבדיחות הקשורות לנושא : מתאים במידה בינונית 5) אני נהנה ללמוד בכיתה של מורה בעל חוש הומור: מתאים במידה רבה 6) חוש ההומור של המורה גורם לתלמידים לאהוב את ביה"ס: מתאים במידה רבה 7) אני מרגיש שתמיד אני יכול לפנות למורה בבעיה שבה אני נתקל: מתאים במידה רבה 8) כשאני מתקשה בחומר הלימוד יש לי למי לפנות: מתאים במידה רבה 9) קיימת בכיתה אווירה ועשייה לימודית: כלל לא מתאים 10) השיעור מתנהל בצורה רצופה, עניינית וטובה: מתאים במידה מועטה 11) המורה קשוב לצורכי התלמידים במהלך השיעור: מתאים במידה רבה 12) ההצלחה נמדדת גם בציון גבוה וגם ברצון להשקיע: מתאים במידה רבה 13) המורה מתעניין בתלמידים הזקוקים לעזרה: מתאים במידה רבה 14) המורה מסייע לנו לעשות טוב את עבודתנו: מתאים במידה בינונית 15) המורה משפר את יכול הריכוז ואת רמת הלימוד: מתאים במידה רבה 16) המורה עושה כל שביכולתו על מנת להוביל אותנו להצלחה: מתאים במידה רבה כן.. יש לי אחלה מורים... וספיר.. תתעלמי מזה שהפכתי את השאלון ללא אנונימי בעליל. שמחתי לעזור..

למעלה