שאלה

SPboy

New member
../images/Emo207.gifאפשר עזרה? ../images/Emo203.gif

שלום מישהו יודע מתי תהיה ההפועה הכי קרובה של היהודים? אולי בפסח או משהו אני פשוט ממש מת ללכת להופעה שלהם.. הם הלהקה הכי טובה בארץ...

מתנות

New member
לא ידועות הופעות קרובות.

לא סביר שתהיה הופעה בפסח מכיוון שאורית בהיריון די מתקדם. בטח תהיה עוד הופעה אחת או שתיים, ואז הם יצאו לפגרה של 4 חודשים.

../images/Emo121.gifכנראה שהופעה אחת

ואז הפגה בריאותית ונחשו מה יקרה כשאורית תחזור לעצמה? יפה!! הדיסק החדש

רקוב.

אבל חייבת להסכים עם: "(איך אפשר לאהוב מישהו שכותב "עכשיו גיליתי שאני אשם/אני חושב על זה ולא נושם") ".

שחוררר

New member
עלוב? גרוע? רקוב??

לא נראה לי. רוב הדברים שהוא אומר הם מציאות מחרידה. תורידו את משקפי השמש מגוצ'י ב1,299 שקל מהעיניים, אולי תצליחו לראות משהו.

../images/Emo55.gif../images/Emo31.gif

אני חושבת שמה שלא בסדר פה זה ההכללה (שגם אתה עשית). לא כולם פה לובשים משקפי גוצ'י ב1,299 שקל (גם לא דולצ'ה, ולא גבאנה) בתכלס, המון אנשים יכולים לאהוב מוזיקה מסויימת, והחלוקה הזאת זה מה שיוצר את ההבדלים. "נבואה שמגשימה את עצמה". תגיד למישהי שאוהבת מזרחית,ולובשת מיני שמתחיל ונגמר באותו סנטימטר, שהיא צריכה להתחיל לשמוע רוק, היא תתחיל להתלבש אחרת? להתנהג אחרת? כן. למה? כי זה מה ש"אומרים" שצריך לעשות. אבל זה ישנה את מה שהיא אוהבת, זה ישנה את זה שהיא חולה על זוהר ארגוב וחצאיות מיני? לא. ופה הנקודה שלי. אנשים יכולים להיות שונים מאוד, ולאהוב את אותה המוזיקה. (התחלתי כתגובה אלייך, ויצא לי תגובה לכתבה, אבל לא משנה....)

T A L 123

New member
כאילו...

את אומרת שאם יגידו למישהי שהיא צריכה לשמוע רוק אז היא תשמע למרות שהיא אוהבת דיכאון ומזרחית אבל מה הקשר להכללה? או שגם את בעצם מכלילה פה?

mooshki

New member
תכלס, זו המציאות.

למרות שברור שזו הכללה (אם כי לא פרועה במיוחד...) בכל אופן, גם אם זו המציאות, לא הבנתי מה כל כך מחריד בה.

בתאלוש26

New member
ואו איתן

הכתבה הזאת היא ממש ממש מוגזמת. וממש ממש מכלילה. "כולכן שומעות חרא מוזיקה ואם לא-אתן מכוערות" סליחה אבל לדעתי זה שטויות. וכל מי שמגיע להופעות של היהודים הוא ילד שמנת שלוקח מההורים כסף? סליחה אבל אני אישית ועוד כמה שאני מכירה עובדים קשה בשביל הכסף שלהם ואם הם בוחרים לבזבז את הכסף הזה על הופעות זה זכותם. תפסיק להיות אנטי ותקרא שוב את הכתבה ותגיד לי שרוב הדברים שהוא אמר הם מציאות. ועם כל הכבוד לאוהד נאור לדעתי הוא לא צריך לתייג אנשים ואין שום קשר בין מראה חיצוני לטעם במוזיקה. ויש פה הרבה הוכחות לכך.

שחוררר

New member
את שוכחת

שלא הסכמתי לא עם הגישה של הבנאדם ולא עם איך שהוא הציג את הדברים. אבל הטענה המרכזית שלו, ממש נכונה. וזו המציאות המחרידה שנאי מדבר עליה.

למעלה