שאלה...

Juli kleo rullz

New member
שאלה... ../images/Emo15.gif

אוקיי... כמה שאלות... תענו...
1.אם היו אומרים לכם שאתם צריכים לבחור ענף אחד! או קפיצות או דרסג' או ווסטרן ולעשות רק אותו! מה הייתם בוחרים? 2.למה אתם בוחרים/אוהבים את הענף הזה... 3.אם היו אומרים לכם שאתם יכולים לקנות כל גזע סוס שאתם רוצים... איזה הייתם בוחרים? 4.אם היו אומרים לכם לבחור סוס אחד (מוכר) את מי הייתם רוצים?

Juli kleo rullz

New member
התשובות שלי... ../images/Emo15.gif

1.ד-ר-ס-ג'!!! ברורררררר אני מתה על זה... בלי לחשוב אפילו הייתי עושה את זה! 2.אני אוהבת את הדרסג' כי זה החיבור האולטימטיבי עם הסוס! זה לא הרוכב לבד והסוס לבד זה תמיד ביחד! הסוס והרוכב!!! אני מתה על זה גם בגלל שזה הרי התנועות הטבעיות של הסוס... כשהוא מחזר אחרי הסוסה או כשהסוסה רוצה "למשוך" את הסוס... הם עושים את התנועות האלה ובגלל זה זה טבעי לגמרי... 3.ברור שאפלוסה!!! אני מתה על איך שהם נראים! ואני מתה על האופי שלהם... 4.אממממ זה קשה.... יש כמה סוסים מהחווה שלי שלא הייתי מתנגדת שהם יהיו שלי... למשל... רולנדוס, אמרלד... ו מיי טרן (מקס) של נדב לביא אם אתם מכירים אותו... סוס גדול! פשוט ענקקקק אבל עם נשמה של כלבלב...
אני חולה עליו!!!

תשובות שלי...

1. דרסז'! 2. אני אוהבת את הדרסז' בגלל שהכל נעשה בהרמוניה והסוס רוצה לעבוד בשביל רוכבו. ושאף פעם אי אפשר להיות מושלם בדרסז'.. תמיד יש עוד מה ללמוד- זה כיף לי כי זה ממש מאתגר..! 3. אני הייתי בוחרת או הנובר או דאצ' וורמבלד או טרקהיינר. 4. אני הייתי רוצה את פרבנפרו של נדין קפלמן.

Shai Felton

New member
תשובות../images/Emo171.gif../images/Emo174.gif

1.אם היו אומרים לכם שאתם צריכים לבחור ענף אחד! או קפיצות או דרסג' או ווסטרן ולעשות רק אותו! מה הייתם בוחרים?
קפיצות!!!
2.למה אתם בוחרים/אוהבים את הענף הזה...
אני אוהבת יותר קפיצות בגלל שלי אישית זה יותר כייף, אני נהנת יותר, זה יותר מעניין לדעתי.
3.אם היו אומרים לכם שאתם יכולים לקנות כל גזע סוס שאתם רוצים... איזה הייתם בוחרים?
אממממ... או ערבי או פיינט...
4.אם היו אומרים לכם לבחור סוס אחד (מוכר) את מי הייתם רוצים?
יש הרבה, אני לא ממש יודעת.....

krin88

New member
אני הייתי בוחרת ..

קפיצות מפני שהרוב הגדול בענף זה הוא דרסז וכך אני אוכל להנות משני הסגנונות... אני אוהבת קפיצות כי... כי... טוב נו כי זה ממש ממש כיף! אבל אני גם מאוד נהנת מדרסז ומרגישה יותר טוב כשאני מצליחה לבצע תרגיל בדרסז מאשר לקפוץ מכשול גבוה... לו נתנו לי לבחור כל גזע סוס שיש הייתי בוחרת בהולשטיינר.. הם פשוט יפיפיים (דורינקה).. לשאלה האחרונה... לקפיצות הייתי בוחרת את מטריקס (מישהו מכיר? אני עוקבת אחריו מאז התחרות בירושלים.. התאהבתי!
) לדרסז הייתי לוקחת את... אם.. לא יודעת אני לא מכירה יותר מידי סוסים בענף אבל לדעתי יש לאדי פוטנצאל לדרסז הוא יכול להיות מאוד טוב ולווסטרן הייתי לוקחת את מייפל מהחווה שלי (קווטר פלמינו גזעית עם שיער ארוך יפיפה, אוהבת לרוץ בים... חמודה שמנמנה!) ו......זהו!

S H I L G I

New member
../images/Emo29.gif

1. דרסאג', זה פשוט נותן לי הרגשה של יותר מתקדם..כאילו..אחרי שהגעתי לגובה הכי גבוה של הקפיצות..סו וואט? ומה אז? אני פשוט תקועה ברמה, אני לא מתקדמת לשום מקום.. 2. התשובה ב-1 3. הפלינגר כמובן! 4.לא יודעת..יש הרבה..

GrEeNwOmAn

New member
יכול להיות...../images/Emo29.gif

שיותר אקשן בשבילה זה קפיצות אבל היא רוצה להרגיש מתקדמת ומה שהיא אמרה... אז היא עושה את שניהם בעיקרון. לפעמים זה ולפעמים זה. ניצול*- חבר'ה יש לי היום בת מצווה לחברה בים, אז בחורב ראיתי מתקן דיסקים בצורה של סוס מרים רגליים, לא יכולתי לקנות, זה עלה 40 ש"ח. קיצר קניתי לילדה הזאת רותם (כולם להגיד מזל טוב) קניתי לה אותו מחזיק דיסקים של חיפושית. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

S H I L G I

New member
*רצה לקנות*../images/Emo29.gif

מזל שיש לי 40 שקל..זה נורא זול יחסית למתקן דיסקים..

GrEeNwOmAn

New member
שיוש'...

היא אמרה את זה בציניות, כאילו אני ענייה ואין לי 40 ש"ח כדי לקנות. להתעלם? כן...
לזכר ה- |מרשמלו|

S H I L G I

New member
לא אמרתי את זה בגלל זה!../images/Emo29.gif

שיוו איך את אוהבת לעוות תדברים שאני אומרת בהתחלה עם דורון כדי שנריב ועכשיו זה? חלאס אבישג תרדי מזה

סתירה בהודעה

לא יודע עד כמה את מכירה הלפלינגרים, אבל אם את אוהבת דרסאז', כמו שכתבת, אז הלפלינגר זה ממש לא סוס שמתאים לתחום הזה... הלפלינגרים, למי שלא מכיר, הם סוסים בצבע פלומינו, סוסי משא מגרמניה, שאם יש ספורט רכיבה שהם חלק ממנו - אז זה רק רכיבה טיפולית....בטח שלא דרסז' וקפיצות... אגב, אני לא מנסה להתחיל ריב, אז אל תיעלבי, אבל אני די בטוח שלא הגעת לגובה הכי גבוה של הקפיצות...גם לודגר בירנבאום עוד לא הגיע אליו...כמו בדרסז' - גם בקפיצות תמיד אפשר לשאוף גבוה יותר...תמיד אפשר לקצץ עוד כמה שניות במסלול, להביא את הסוס טוב יותר לאוקסר, לעשות ספייר גדול יותר, או לשפר תיזמון וישיבה...גם בקפיצות דרושה הרבה הרמוניה עם הסוס...נכון - בדרסז' דרושה יותר, אין ספק, אבל זה לא העניין... חומר למחשבה...

zohark

New member
תשובות...

1. אמממממ למה לבחור? כאילו אני מכור כבר חזק לקפיצות- וגם לדרסז'. חוץ מזה שאי אפשר קפיצות בלי דרסז' אז אני יכול להגיד שאני בוחר קפיצות חחחחח 2. אמממממ בדרסז' זה ממש כיף להרגיש את הקשר עם הסוס, וכשהולך טוב אז מרגישים תנועה נכונה שזה ממש הרגשה טובה וכיפית. קפיצות זה הדבר שאני הכי נהנה ממנו בעולם...פשוט התנועה הזאת, כשמצליחים להיות עם הסוס. 3. זה בטוח וורמבלד...שיהיה בלגי או הולנדי או גרמני (האנובר) זה כבר פרטים קטנים... 4. אמממממ הייתי בוחר את לולודינה של רועי לב (מישהו יודע למה הוא לא מתחרה כבר? הוא טס או משהו?)

GrEeNwOmAn

New member
תשובה..../images/Emo29.gif

1. קפיצות כעיקרון. זה יותר אקשן ויותר כיף. אבל ממש אני רוצה גם להתקדם בדראסז'. זה יותר אינטיליגנטי ונאה מקפיצות, אבל קפיצות זה הכי שאוווה! 2. כתבתי בשאלה הראשונה, אז, up. 3. כאילו דה, ערבי טהור... חחח פוצ'יני על בטוח.
בפוצ'יני... 4. לוידעת, זה שאלה איך אני יאמר לך, שאי אפשר ממש לענות עליה...

תושובתיי!

1.ברור שקפיצות! אין לי את האופי לדרסאג'! זה לא מספק אותי או מעניין אותי למרות שזה טוב לדעת את זה! 2.זה יותר מעניין ומרגש כזה! עם יותר אנדרנלין וזה יותר מתאים לי! אני חסרת סבלנותץ ולכן אין סיכוי שאני אתחבר עם דרסאג'! לא שזה כזה טוב..... 3.מוסטנג-לא בגלל היכולות שלו או משו! כי אני אוהבת אותם! הם יפיפיים! 4.לורד! אני המעריצה שלו! הוא מדהים וקופץ מהמם1 הסוס המושלם!!!

למעלה