שאלה...

krin88

New member
חוץ מהשניה שאתה באוויר, כל רכיבת

הקפיצות היא דרסז..

אבל כל הרכיבה

חוץ מהשניה באוויר הזאתי אני מחכה לקפיצה וזה מה שנותן את כל הכיף והסיפוק כל ההגעה למיכשול ואני לא מתרכזת בדרסאג'! זה בפני עצמו אצלי אני צריכה להנות מכול מה שאני עושה ואם פרידים את הדרסאג' למהקפיצות זה מפסיק להיות מהנה!

הכרתי את הבעלים הקודמים של לורד ו..

היא זאת ששכנעה את ההורים שללי לעשות חצי פנסיון לפני שנה וחצי בסוכות... קוראים לה גילי.. והיא סיפרה לי אז שהיא רוצה למכור את הסוס שלה כי הוא כבר לא היה ממש טוב והוא התחיל לסרב לה המון... אז היא קנתה סוסה חדשה... טוב למלייאנית הזאתי לא חסר... וסתם במקרה שהייתי בתחרות שהייתה לפני איזה 7-8 חודשים בקיבוץ יגור שמעתי מישהו אומר לורד אז שאלתי את הילדה שעל הסוס אם הסוס הזה היה שייך למישהי בשם גילי.. והיא אממרה שכן...

S H I L G I

New member
בדרסאג' לורד מעולה..../images/Emo29.gif

והקאנטר שלו מגניב כי הוא קופצני כזה.. והקפיצות הוא קופץ טוב אבל בגלל שהוא ענקי אז אחרי הקפיצה טל תמיד עפה קדימה.. ופעם הוא היה מסרב יותר עכשיו כבר פחות..

Shai Felton

New member
נופר את לומדת ביגור????../images/Emo171.gif../images/Emo174.gif

אני שונאת את טל תירוש.... היא אכן ג'וצית אבל זה אל העניין, היא חושבת את עצמה שזה משו

Shai Felton

New member
התכוונתי בבצפר!!!../images/Emo171.gif../images/Emo174.gif

אמרת שטל תירוש לומדת איתך (בבית ספר) ואני יודעת שהיא לומדת ביגור.... בבצפר ביגור....

Shai Felton

New member
יש בצפר כזה../images/Emo174.gif

וחברה שלי למדה שם חצי שנה ואמרה לי שהיא לומדת שם! טובבבבבבבבבב מוזר.....

כן רציני מוזר............

תשאלי את חברה שלך אם היא בטוחה שזאת טל טירוש... אני ממש 99.9% בטוחה שזאת היא!!

Shai Felton

New member
כן אמ......./images/Emo174.gif

תחרויות הן תמיד היו נפגשות(
) כאילו אל חברות טובו תאו משהו סתם אמרו שלום..... פפפפפפ.... מוזר

אהה אוקי..

אני חשבתי שאת אומרת שדרסז' לא טוב בפני עצמו... טוב באמת צריך הרבה סבלנות בשביל דרסז'.. אבל בסוף היום אתה מרגיש שהצלחת לגרום לסוס לעשות את התנועה הכי טבעית שלו בגלל שאתה רוכב נכון ומשדר סימני גוף נכונים וזה כיף לי מאוד!

למעלה