שאלה...

niko girl

New member
אני...../images/Emo103.gif../images/Emo118.gif

1).....הייתי בוחרת ברינינג בגלל שכל הזמן לומדים בו משהו חדש! 2) כי הוא עם הרבה "אקשן". 3) קווטר...(אלה מה?) 4) את בוגיס פלאש באק או את looks fein pepy= צוקון! שאלה שתי הסוסים הכי יפים בארץ (לדעתי...)

ldghglj

New member
../images/Emo108.gif ואני בוחרת...

דרסאז תמיד יש בו גיוון בקפיצות זה גבוה ומהר הייתי רוצה טווברויד אני מתה על הסוסים האלה לא יודעת להמ:) לא מכירה סוסים מוכרים:) רק מסרטים:) שהייתי בוחרת או את זוריקה או את שרגר:) אם השמות עוזרים לכם

zohark

New member
אהמ אהמ

אם את אומרת שקפיצות זה רק מהירות וגובה זה כנראה מתוך חוסר הבנה וידע. בקפיצות אין שום סיכוי שתצליחי לסיים מסלול או מכשול בודד אם תבואי עם צעד שטוח, בלי לסדר לסוס את הצעד לפני הקפיצה ככה שייקפוץ מהמקום, ובלי לעבוד איתו, ולחבר אותו. יש עוד מיליון שתיים דברים שצריך לעשות ולהתחבר עם הסוס כדי שתצליחי לקפוץ כמו שצריך וזה ממש לא מהירות וגובה. יש המון גיוון חוץ מזה שכל הקפיצות בנויות על הדרסז' ככה שאי אפשר להגיד שזה פחות מגוון.

niko girl

New member
תשובות!!!../images/Emo103.gif../images/Emo118.gif

1) מה זאת אורמת או ווסטרן יש בתוך הווסטרן כמה מצועות ואני הייתי רוצה רינינג. כי זה מרגיש יותר עם אקשן וגם יותר מתקדם. 2) בגלל שהוא נותן לך הרגשה של מתדם יותר. והוא עם הרבה יותר "אקשן". 3) הייתי בוחרת ב..........קווטר! 4) את בוגיס פלאש באק...!!!!! או את looks fein pepy!!! נ.ב לא עניתי על שאלון כזה כבר?

למעלה