שאלה

Papito

New member
שאלה

סיבוב ראשון בטורניר פרירול של 150-200 איש. יד ראשונה אתם בדילר מקבלים AA. בשולחן של 9 אנשים כמיטב המסורת בפרירולים 6-7 נכנסו באול אין פרי פלופ. אתם עם האסים, משווים או מקפלים?. האינסטינקט הקבוע אומר ברור שמשווים. אבל קחו בחשבון שאתם משחקים נגד 12-14 קלפים שונים ומשונים. ככה שאתם כבר לא משחקים עם זוג זוגיים או שלישייה. אלא הרבה יותר סביר להניח שהמנצח ביד הזו ינצח אותה על פלאש, או על סטרייט. לפחות. וחוזר לשאלה, משווים או מקפלים?

modz0r

New member
משווה

מכיוון שזה פרירול, גם אם אני אעוף ביד הראשונה, זה לא נורא, כי פשוט נרשמים מחדש. כרגע אתה מוביל, וזה לא משנה נגד כמה אנשים אתה משחק.. על ה-4 פעמים שאתה תפסיד את היד הזאת (ואז תרשם מחדש לטורניר, כאילו הקודם לא היה), אתה תזכה פעם אחת ויהיה לך נקודת מוצא מצויינת להמשך הטורניר.

Papito

New member
אוקיי.

נתת הסבר די טכני ללמה אתה משווה. שזה נכון זה פרירול ואפשר להרשם כמה שרוצים ביום וכו' וכו'. הייתי רוצה שתסתכלו על השאלה מבחינת הפוקר.

modz0r

New member
גם מבחינת פוקר זה כדאי

אתה מוביל כרגע ביד, יש לך את הסיכוי הכי גבוה לנצח את היד, ומבחינת יחס קופה לסיכוי לניצחון, אתה במצב טוב. כמו כל דבר בפוקר, השאלה היא מה יקרה בטווח הארוך, ובטווח הארוך אתה תרוויח מזה. גם אם הטורניר היה עולה הרבה כסף, הייתי כנראה עושה את ההשוואה הזאת, מסיבות אחרות לגמרי. אם ב-WSOP כלשהו היו נכנסים 4 אנשים אול-אין לפניך ביד הראשונה בטורניר, אתה יכול להניח שיש להם KK, QQ ו-AK, ומקסימום AQ, ככה שאתה במצב מצויין.

All In Poker

New member
אני עם החבר'ה...

קשה עד בלתי אפשרי לזרוק אסים... נראה לו שזו בדיוק הסיבה שכ"כ הרבה אנשים מפסידים עם היד הזו הרבה כסף

ההיפך הוא הנכון

כשאתה במצב של all-in לפני הפלופ עם זוג אסים אתה מעדיף שייכנסו איתך כמה שיותר שחקנים לא כמה שפחות. הרצתי ב- pokerstove זוג אסים פעם אחת נגד יד אחת אקראית ופעם שנייה נגד 8 ידיים אקראיות. נגד יד אחת הרווח הממוצע הוא 1056 (בהנחה שמדובר על 1500 צ'יפים) ונגד 8 ידיים הרווח הממוצע הוא 3724 (כמעט פי 4!). המטרה בפוקר היא לא למצוא הזדמנויות שבהן הסיכויי לנצח הוא הגבוה ביותר אלא הזדמנויות שבהן התוחלת (הסיכוי לנצח * גודל הקופה) היא הגבוהה ביותר...

Papito

New member
באמת? מעדיף שכמה שיותר ייכנסו?

כאילו מה חוץ מ2-3 אנשים כאן לאף אחד אין מושג בפוקר? והוא עוד מסביר לי שהמטרה היא לא למצוא הזדמנויות כאלה אלא למצוא הזדמנויות כאלה? בחיי....מי אלה האנשים האלה?

yoyo5999

New member
קצת סדר

אתה מדבר על טורניר.. ובמקרה ש6 אנשים עשו אול אין לפניך והמטרה שלך בתכלס היא להתקדם כמה שיותר בטורניר אתה צריך לזרוק את האסים... הוא מדבר על קאש ובמקרה הזה הטענה שלו נכונה והוא צודק.

nady4u

New member
תציין מיהם 2-3 אנשים שיש להם מושג בפוקר

מנהל הפורום את היתר ימחק או יחסום, (אני מקווה שלמנהל הפורום יש מושג בפוקר). ואז יהיה לך נעים להיכנס לפורום ולא להתעצבן מאנשים שהם "אידיוטים" בפוקר.

Papito

New member
בכיף

מרפא2 מנהל הפורום DoubleN אין לי בעיה עם אנשים שהם "אידיוטים" בפוקר. יש לי בעיה עם אידיוטים שחושבים שהם מבינים משהו ועוד מעיזים לנסות ללמד או לתת טיפים.

nady4u

New member
חבל על האנרגיה שלך

תכתוב במסר את שאלותייך המלומדות לקבוצה שציינת ובכך ימנע ממך עגמת נפש, ציטוט מ-"אידיוטים שחושבים שהם מבינים משהו ועוד מעיזים לנסות ללמד או לתת טיפים,"

הייתי מתווכח איתך אבל לא נראה לי שיש עם מי

שאלת שאלה ועניתי לך תשובה, אם אתה לא מסכים - תסביר למה. אני מניח שאתה לא יכול, כי אתה טועה - אז במקום זה אתה תוקף אותי באופן אישי... הרווחתי אלפי שקלים בפוקר באינטרנט כולל טורניר של 180 אנשים 2$ שלקחתי בו מקום ראשון והרווחתי בערך 100$ אז נראה לי שיש לי קצת מושג באיך לשחק (אם אתה לא מאמין - תחפש את המשתמשים 2dudu ו-vauch50 ב-sharkscope.com). ובקשר להודעה שלי - אני מדבר גם על קאש וגם על טורניר...

אני מצטער שאני לא שחקן טוב כמוך...

רק שחקן שמבין בפוקר טוב כמוך יכול להיכנס אול-אין 50$ לפני הפלופ עם Q7 כאשר הבליינדים הם 0.5/1 לעשות suck-out לAK ועוד אחרי זה לטעון ש- "שיחקתי בן-זונה, כי ניצחתי את המשחק עם זוגיים, כשלו היה זוג.זה אומר שלקחתי שיקול נבון, שלא נכנעתי לרייסים".

Papito

New member
כל הכבוד על החיפוש

אתה ממש לא סובל את הפגיעה באגו שלך אה? היית חייב להכנס ב1 בלילה לארכיון של הפורום, ולראות מי זה שמעז להעליב אותך ככה.. איך אומרים אצלנו.. פחחחחחחח תמשיך לקוות ש9 איש ייכנסו איתך באול אין עם האסים.

תגובה שנייה ממך ועוד לא שמעתי למה אני טועה

פרסמת שאלה בפורום,טרחתי ועניתי תשובה מנומקת ובמקום להסביר לי למה אתה לא מסכים החלטת לתקוף אותי באופן אישי. אני מניח שאתה לא יכול להסביר כי אתה טועה, ובמקום להודות בטעות שלך אתה בוחר לתקוף אנשים שבסה"כ היו מנומסים מספיק כדי לענות לך על השאלה. אני מחכה לתשובה אמיתית למה אני טועה ולא להתקפה נוספת, אבל מקריאת התגובות שלך זה לא נראה לי סביר, מחכה שתפריך את הנחתי...

Papito

New member
כשאתה באול אין

עם אסים אתה לא רוצה שייכנסו איתך 8 אנשים וגם לא 4 אנשים. אתה רוצה שייכנסו איתך 1-2. מהסיבה הפשוטה שגם מול מאה איש לפני פלופ אתה תהיה הכי טוב. אבל מרגע שהפלופ נפתח הסיכויים שלך יורדים פלאים כי אתה משחק מול 16 קלפים שונים, והזוג שלך למרות שהוא הזוג הכי גבוה במשחק מתקטן לסיכויים של זוגיים הזויים, רצפים ופלאשים. אל תשכח שאתה משחק מול 16 קלפים שונים. ברגע כזה לכל אחד יש כמה וכמה וכמה אאוטים שונים כדי לנצח אותך. לך יש רק 2.

nady4u

New member
כשיש לך זוג אסים- זוג הקלפים הכי חזקים בפוקר

תעשה פולד, לא תרוויח אבל חשוב יותר לא תפסיד.

למעלה