שאלה

שאלה

ממש כרגע משודרת הסידרה בערוץ 12 ביס....וכתוב עקרות בית נואשות פרק אחרון....אחרי זה יש עקרות בית נואשות עונה 2 פרק אחד... אז מה שמשודר עכשיו זה הפרק האחרון של עונה ראשונה או הפרק האחרון של הסידרה??

LeAnnDylan

Well-known member
פרק אחרון של העונה הראשונה

פרק אחרון לסדרה עוד לא שודר.. נכון לעכשיו לסדרה יש עוד עונה אחת (עונה 8) שאמורה לעלות לשידור (בארה"ב) בסתיו הקרוב (סוף ספטמבר או תחילת אוקטובר. לא סגורה על התאריך המדויק)

snavgm

New member
../images/Emo6.gifנשות דספרט בצעירותן..איך השנים עשו להן טוב

ובמיוחד עדי בשבילך.. פליקה בצעירותה! איך היא תפסה בכל כזה.. נס!

snavgm

New member
התכוונתי בעל!

איך פליקה תפסה את מייסי.. תגידי- זה לא נראה לך שעשתה ניתוחים פלסטים? היא נראית מה זה כיעורה בצעירותה..

snavgm

New member
אני מקוה שאני לא הולכת להחסם על זה..../images/Emo2.gif

מפחדת||

adii1201

New member
לא כי ביל מייסי שיא היופי../images/Emo6.gif

מר עכבר
הוא אחד שיש לו את כל הנתונים להיות שווה- עיניים כולות, שיער בלונדיני, גוף טוב. אבל הוא כזה מכוער גאד
אז אם כבר הוא תפס אותה
הוא תמיד היה מכוער, לפחות היא נהייתה יפה
ואני לא בטוחה שהיא לא עשתה ניתוח אף. הסיבה היחידה שזה מוטל בספק זה שלבנות שלה יש בדיוק את אותו אף כמו שלה אז אני לא יודעת מה להגיד לך
וחוצמזה, שיער ואיפור משנים הכל, אני יודעת מניסיון!

james p

New member
אמאלה אני בהלם

את כל האחרות הצלחתי לזהות צעירותן אבל פליסיטי נראית ממש אישה אחרת בצעירותה. נראה לי שהיא עשתה באמת הרבה ניתוחים פלסטיים כי יש פער ממש משמעותי בין המראה שלה לאורך השנים. דווקא כולם דיי חביבבות למראה בצעירותן. אם כי ההבעת פנים של מרשה נראית קצת כאילו לקוחה מתוך סרט אימה משנות ה70.

טיי 1

New member
בטח סרט אימה...

כי היא מסתכלת על פליסיטי שממש לידה :) (או. קיי. עוד חסימה לשנה). אגב, כולם יודעים שלא הייתי פה תקופה כי עדי חסמה אותי לאיזה שנה , כן ? ואיש... מה אני רואה ? שהגעתי ממש כמה ימים אחרי היומולדת שלך ? ברכות בפרטי

טיי 1

New member
מרגישה אשמה על החסימה ההיא, אה ?

קבלי בוסה
(זה של לנקום - זה איכותי, לא נמרח על הלחי ! )

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני עוד מחכה שתענה לי../images/Emo11.gif

טיי 1

New member
מה את , אישה מוכה ?

תורידי כבר את המשקפיים האלה
ומסרים ארוכים - כשיהיה כוח

adii1201

New member
../images/Emo6.gif אני עייפה יש לי שקי שינה../images/Emo6.gif

טוב כפרות

snavgm

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif סרט אימה..אכן..../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היי טוב לשמוע ממך.. באמת תהיתי לאן נעלמת- לא ידענו שנחסמת לשנה..
זהו? מותר לך לחזור?
וולקאם..

טיי 1

New member
חן חן תודה :)

ולא באמת נחסמתי לשנה... זה סוג ההומור שלי תוך כדי ניגוח עדי. תודה. עוד לא ממש חזרתי. ככה לפי מתי שיהיה כוח. אבל נחמד לראות את כולכם.

adii1201

New member
יא פליסיטי עם האף הישן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סתם נו אני לא באמת יודעת שהיא עשתה ניתוח
אבל כן היא תמיד צוחקת על זה שהיא הייתה עם סלסול גרוע ומשקפיים ענקיות

למעלה