שאלה

snavgm

New member
אין ספק שאת תהיי מטופלת מעניינת..

את כבר מעניינת אותי מזמן.. את מוזמנת לספה שלי.. בתור מישהיא מה"חלשים" שלמדה ולמדה ולמדה.. תואר ראשון ושני ושלישי.. וסטאז'.. והתמחות.. ומה לא.. 15 שנה באוניברסיטה.. ובסוף אחרי כל שנות הלימודים מרוויחה.. בקושי..שזה מעליב! אני באמת חושבת שלא בטוח שצריך ללמוד. בטח אם את לא מתה ללמוד או יש לך משהו שאת אוהבת.. אז חפשי משהו שיש בו $$..

LeAnnDylan

Well-known member
אוי נו מזה השטויות האלה

את אמורה לעודד אותי לצאת ללמוד לא לגרום לי להמשיך לרבוץ מול הספה ולראות שידורים חוזרים של רוק 30!! האמת שאני מתה להתחיל ללמוד משהו אבל אני מאלה שלא מסוגלים להתמיד ולהשקיע אם זה לא נושא שמענין אותם וכרגע אני לא רואה את עצמי לומדת שום דבר. זה מתסכל
ויאללה אני באה לספה שלך. תגידי צריך להוציא דרכון כדי להגיע אליך שמה בסוף העולם שאת גרה בו?

moshavnikit

New member
ואני חשבתי שרובין זו הבת שלה ../images/Emo6.gif

לא הבנתי למה עשו לה קמפיין

LeAnnDylan

Well-known member
מה יש לך. רובין זו ריטה מדקסטר../images/Emo99.gif

אחרי שהרגו לי אותה בדקסטר הבאו אותה להיות לאסביין בדספרט ואז העיפו אותה גם משם
כדאי מאוד שדקסטר תהפוך לאופרת סבון ותחזיר את ריטה מן המתים
או לפחות את ג'וליה סטיילס

LeAnnDylan

Well-known member
וטפ?!

דקסטר זו אחת הסדרות הכי גאוניות אבר אם לא ההההההההההההה

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא גרוע זה מהמם!

קצת חלקי גופות מבותרים עוד לא הרגו אף אחד...

CharmedRulez

New member
אווה משחקת את טרי?!

יענו, הכי לא פרודיה, הכי זה באמת קרה, הכי אווה שונאת את טרי!!

adii1201

New member
דווקא מרשה../images/Emo12.gif

כלומר כל הסיפור של הויניטי פייר, הבנתי שמרשה היא הבלאגניסטית

CharmedRulez

New member
טרי באמת לא אשמה במה שקרה

אבל זה מוציא אותה כאילו היא בכוונה רוצה להיות באמצע והכל. והבנתי שגם פליסיטי וגם מרשה מעורבות.

adii1201

New member
כי היא באמת רוצה../images/Emo12.gif

לפי מה שאני קראתי, טרי הגיעה לסט ולא חיכתה לאף אחת. היא נכנסה לחדר ההלבשה ולקחה את הבגד ים האדום (שלא היה בהכרח מיועד לה). כשכולן הגיעו היא הלכה ונעמדה באמצע. ואני מניחה שהיו דברים שקדמו לזה. זה לא מפתיע אותי כי היא כזו, היא שחצנית והיא חושבת שהיא יותר טובה מכולן. והן כולן היו מעורבות למיטב הבנתי, פשוט מרשה הייתה הבעייתית הבנתי שהיא צעקה עליה וקיללה אותה. אני מניחה שזה עיצבן את כולן, אבל הבנתי שמרשה הייתה זו שנכנסה בה חזק
ואגב, המערכון הזה של אווה לדעתי רק מאשר את זה שזה באמת קרה וזה לא רק שמועות

snavgm

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifקטעים.. מתי זה היה?

אז הקטע עם טרי ..זה לא רק השריטה שלך..? היא באמת כזאת? יש לך לינק לאירוע הזה? מתי זה היה? איך פיספסתי..?

adii1201

New member
וואי מזמן, הן הצטלמו לשער הזה

עוד ב-2004
לא, זו לא רק השריטה שלי. היא באמת כזו. למה את מופתעת? היא כל הזמן מתנהגת כמו איזו דיווה, אני לא סתם קמתי בוקר בהיר אחד והחלטתי שהיא מעצבנת לי את החיים
אין לי לינק, כי זה לא היה מצולם אבל יש את הראיון הזה איתה http://www.youtube.com/watch?v=CfGeEBs7G4A הן כולן הכחישו את זה במשך הרבה מאוד זמן, ואז התחילו לצוץ כל מיני דברים, אבל בגדול יש הרבה אמת שם ולפי מה שהבנתי טרי ממש ניסתה לגנוב את ההצגה בכל האירוע

snavgm

New member
לא היו עושים את הקטע בSNL אם לא היה שם משהו

היא כנראה דיווה והבנות מעוצבנות עליה .. סאטירה עושים כשיש בשר למשהו. עשן.. אש..

adii1201

New member
בדיוק../images/Emo88.gif

ואגב, היא גם קיבלה יותר כסף מהבנות האחרות בעונה הראשונה, ואני מניחה שזה לא תרם לכעסים שלהן עליה

LeAnnDylan

Well-known member
לאו דווקא

אני מניחה שלא הכל שם שושנים ונרות ריחניים. אבל היה באז מאוד גדול סביב הצילומים האלה ובSNL לא תמיד רצים אחרי העובדות אלא אחרי השמועות שיהפכו את העובדות למצחיקות. דווקא זה שאווה הסכימה להשתתף במערכון כזה לא הופך אותי לקלילה ומגניבה לדעתי אלא מראה שדברים הוצאו מפרופורציות. לדעתי כל הבנות שם חיות בסרט וחושבות שהן טובות יותר מחברותיהן ולכן יש חיכוחים אבל אין לי ספק שגם אם היו ריבים במהלך הצילומים זה לא הגיע למימדים כאלה.

adii1201

New member
כן בטח, וזה שהיא אמרה שהיא התאכזבה

קשות כשפליסיטי זכתה באמיז זה גם לא מוכיח שהיא דיווה. יאללה, היא רצה בטריאת'לון פעם אחת והיא עושה מזה כזה רעש, פליסיטי רצה כבר שנים!

למעלה