שאלה

moshavnikit

New member
../images/Emo3.gif

אני חסרת פחד

snavgm

New member
איפה היית בעונה 6?../images/Emo6.gif

רק שתי הדמויות הכי מצחיקות וחמודות.. והזוג הלסבי הראשון בליין (אם לא מחשיבים את סוזן והמורה לאומנות.. עם הקרנפים והאיילות..
) נא לחזור לעונה 6 ולעשות שיעורי בית..

X יו יו S

New member
חחחחחחחחח

אני זוכרת שהיא הייתה לסבית (שנאתי את קו העלילה הזה בגל שעשו אותה לסבית פסיכית) ושמי תמונה של רובין שאני אזכר

snavgm

New member
עוד תזכורת..

לסבית .. בוחנת.. מתלבטתדווקא אמין בעיני. אם את לא זוכרת את הסטורי ליין תראי את 2 הלינקים ששלחתי קודם ביוטיוב ברצף כשרואים את זה ברצף ערוך IT REALLY MAKES SENSE

snavgm

New member
מה פתאום לסבית פסיכית?! לסבית מבוהלת..מתלבטת.

זה דווקא הייתה אמין. מי שמתעוררת בגיל 40+ ומגלה שהיא מאוהבת באישה.. מה .. לא מלחיץ קצת? היא נלחצת.. נבהלת.. מנסה להתכחש.. להקטין.. ובסוף מעיזה.. וזורמת עם זה.. מה רע בסטורי ליין הזה?!!?

X יו יו S

New member
אחרי שמייק זורק אותה?

לא אהבתי שעשו את זה בגלל הפרידה ממייק היה יותר לנכון לעשות את זה בלי קשר למייק ולא יודעת למה אני זוכרת שהיא הייתה בבית משוגעים

snavgm

New member
זה קשור ולא קשור למייק- הניתוח שלי..

את זוכרת נכון. היא הייתה במשבר נפשי עמוק אחרי שמייק זנח אותה בדרך לחתונה לטובת סוזן והיא קצת איבדה קשר עם המציאות.. והפכה פסיכית בחצי העונה הראשונה של עונה 6 עד שניסתה לפגוע בעצמה ואושפזה בבית משוגעים.. ונכון.. זה מאכזב שנשים לוקחות כל כך קשה שגברים נוטשים אותם ובכלל .. זה עצוב שנשים מרגישות כל כך נזקקות לגברים- כדי להיות מאושרות. נשים קצת פטאתיות. לא רק קתרין. אבל- היא התאהבה ברובין לא בגלל הפרידה ממייק. הפרידה ממייק רק הכריחה אותה לבחון את חייה, את עצמה, את התלותיות שלה בגברים. וחלק מהזעזוע והטיפול הפסיכולוגי שעברה-הכריח אותה להעיז להסתכל עמוק בתוך עצמה.. ואז היא מגלה שיש לה רגשות .. לנשים. לאישה. והיא מתקשה לקבל. להודות. פוחדת.. נאבקת. זה מפחיד לעשות שינויים. בטח בגיל 40+ (איך הניתוח שלי ההה?.!!!?)

LeAnnDylan

Well-known member
אחלה ניתוח

את כמו הסייקואים האלה בלי חיים שיושבים ומנתחים סדרות טלוויזיה

snavgm

New member
לא...

אני פסיכולוגית (במקצוע) ופמניסטית (בתפיסת עולם) אז לנתח זה כבר קורה בלי שליטה.. ןנשים שמתעוררות ומצליחות לראות את התלותיות שלהם בגברים ועושות מהפך בחייהן- תמייד מרתק אותי! וקתרין היא אחלה דמות שעושה תהליך.

LeAnnDylan

Well-known member
סתם הייתי צינית../images/Emo3.gif

אבל נחמד לדעת שאת פסיכולוגית. מתי אני באה לשכב על הספה שלך?

snavgm

New member
השאלה..

אם יש לך כסף לעמוד בתעריפים שלי.. עכשיו כשאת מובטלת.. ואגב- אני נותנת עצות הרבה יותר טובות מאלו שהפסיכולוג של קתרין נתן לה אז בבית החולים..

LeAnnDylan

Well-known member
יש לי דרכים מגוונות לתשלום...

ולגביי העצות.. נחיה ונראה

snavgm

New member
אההה.. עכשיו מתחיל להיות מעניין..

תלוי כמובן במה יש לך להציע.. ולגבי התמורה.. בוא נגיד ששוה לשכב על הספה אצלי.

LeAnnDylan

Well-known member
מזה זה?! את כל המטופלים שלך את מטרידה מינית!?

אני מרגישה מחוללת

snavgm

New member
ממש לא..

- כי..אף אחד מהם לא מציע לי- לשלם בדרכים מגוונות... והתכוונתי שהטיפול על הספה שלי באיכות טובה. (. יותר מהמטפל של קתרין זה בטוח.) מה אם ללכת ללמוד? לא בתוכניות שלך?

LeAnnDylan

Well-known member
איזה מטופלים יבשים../images/Emo69.gif

ללמוד זה לחלשים... סתם אממ, לא מצאתי משהו שמספיק מענין אותי כדי ללמוד אותו. אם אני לא אחשוב על משהו שמספיק יעניין אותי בקרוב נראה לי אני אתפשר על משהו שידאג לי לעבודה בהמשך וזהו.

למעלה