חשבתי
ללכת לזונה בתאילנד לפני כעשור שנים, הייתי בבנגקוק באזור שיש בו הרבה מועדונים וכדומה, אך הרגשתי שזה לא נכון לי וגם הייתי לא בשל לדברים האלו,
כמה ימים לאחר מכן הייתי במסיבת ירח באיזה חוף באיזה אי בדרום. בימים שלפני המסיבה פגשתי מישהי תאילנדית שהיה לה ילד תאילנדי מגבר תאילנדי, והיו לה לפחות שני מאהבים מערביים שהיו איתנו באותה ה"חבורה", בזמן שהם הלכו ושוחחו ביניהם על הא ודא, ורוב החבר'ה היו אחרי ויסקי באקט אחד או שניים וחלק נעלמו כלא היו בין אלפי החוגגים. אני והיא "התחברנו" וגם שכבנו. זו הייתה הפעם הראשונה שלי. לא משהו שחלמתי עליו שיהיה כפעם ראשונה, אבל כך זה היה...
אחרי זה, בטיולים אחרים שלי בעולם - גם יצא פה ושם לשכב עם מקומיות, בעיקר במועדונים, בעיקר בעזרת דוד אלכוהול..
באחת המדינות שהייתי בהן, חברים מקומיים לקחו אותי לקריוקי שהיה גם בית בושת, היית שיכור אך עדיין משום מה לא נגעתי בבחורה יותר מדי. אולי בגלל שחששתי שזה "יעשה" לי משהו רגשי בידיעה ששכבתי עם זונה. אני אפילו זוכר את הדילמה של אותו ערב אפוף באדי אלכוהול. גם חיבבתי מישהי באופן חד צדדי וחשתי שאני בוגד באמונה (מוזר, היא בארץ, רואה בי רק ידיד, ואני חושש מההשלכות של אמון...)
היום, בחודשים האחרונים, יש לי בת זוג. אין לי הרבה ניסיון בזוגיות, כך שאני עושה המון טעויות (של מי שהיה רגיל להיות לבד מגיל 15..) ואני עדיין צריך ללמוד את המושג "להיפתח" ואנחנו גם שוכבים לעתים די תכופות ואני באמת מקווה להחזיק את הקשר הזה למרות הקשיים במעבר הזה מבדידות לזוגיות. היא ממש מיוחדת ואני חושש שהיא שמה לב לדברים בתוכי שהרבה נשים אחרות לא שמו לב ואולי דילגו עלי בגלל המראה החיצוני שלי. הרווח כולה שלה.