שאלה

ailag

New member
nitpicking

"didn´t notice" (without the d), "carefully" (double l) well, he started it!

comicsgirl

New member
גליה...

I came to the conclusion that u just... HATE MY GUTS! the onlt question is-why?! Did I do anything wrong? Or is it a ´wellcome´ for me... either way-please stop it! I hate being treated as a little girl! (although I think I´m the youngest in this furom...)

ailag

New member
moi?

why did you conclude that? (and i believe there are younger people here than you. i´m too tired to check) anyway, you are completely wrong, sorry
p.s. nothing wrong with being 15 (well, actually, i could expand on that .. lol. but i won´t) p.s. about my english, thanks - i´ve been to the us for a year. and also, the internet does wonders to your verbal skills.

HackMachine

New member
איזה שטויות!

האמת שאני לא חולה על הגוף האנושי אבל זה לא משנה.. זה הכל שטויות כשאומרים שזה ילדותי וסוטה לצייר בחורות ערומות. אפילו אם זה ציורי פורנו יש כאלו שזה ממש אומנות! אני יכול לשים פה כמה אבל אני חושב שזה אסור לפי חוקי תפוז. תציירי מה שאת רוצה ואל תשאלי אף אחד מה לעשות! אין דבר כזה גבול באומנות! אם האמן חושב שאפילו משהו כמו שומה או יבלת זה דבר מושלם אז אף אחד לא יכול להתווכח איתו! Power to the people!

comicsgirl

New member
תודה!

והאמת-גם אני חושבת ככה... אני לא כ"כ מתייחסת להערות של חברות שלי- כי בכל אופן, זה הסיגנון שלי like it or not....

ogmios

New member
ציורים סוטים?

תשלחי את החברות שלך לסיורים מודרכים באתרים של ה.ר. גייגר ושל בוריס ולאחו (ולג´ו? מישהו יודע מה הדרך הנכונה לבטא את זה?) ונראה מה הן יגידו אז. אגב - שניהם אומנים מאד ידועים ומאד מוערכים בתת הז´אנר הלא כ"כ קטן של אומנות מד"ב/פנטזיה, וגם מחוצה לו. אדיוס, אוגמיוס מרחיב אופקים

chatenoire

New member
"לצייר כמו בן"?

הגוף האנושי, ואני חושבת שאני חוזרת על דבריהם של רוב האנשים שהגיבו להודעה הזו, יפהפה וראוי להנצחה, ולדעתי הגוף הנשי במיוחד. הקימורים והעדינות שלו הופכים אותו לאובייקט נאה לעין, והקונוטציות החושניות, אם הן נשמרות בגבול הטעם הטוב, מוסיפות לדעתי. אני בת, סטרייטית למדיי, ועדיין אני נהנית להסתכל על גוף האישה ולצייר אותו במגוון תנוחות; הוא דורש את זה! הקו של המותן, השרירים העדינים בבטן, החזה, הירכיים - אצל האישה המושלמת הם יוצרים שילוב מרהיב עין שפשוט כיף להסתכל עליו.

נמחקת

New member
אז יש לי שאלה....

גם אם אצל בנות לא מושלמות הגוף נראה יפה, אז תגידו לי למה לעזאזל מציירים בנות אנורקסיות עם חזה מפה ועד הודעה חדשה????????!!!!!!!!! תסלחו לי....זה מראה על כמה שהעולם הזה מושפע ממלללללא דברים, ואנשים מנסים להכתיב לנו (לנשים ו-לגברים) איך להראות! ולזה אני לא מסכימה! כן סבבה ציורים בערוםפ זה אחלה והכל-אין לי בעיה על הציורים עצמם אבל המשמעות שלהם...זה כבר משהו אחר! אם הציורים מסמלים זונות והפקר וכ"כ...אני נגד זה!!! אם הציורים מסמלים את היופי שיש בגוף האישה את הייחוד בה אז סבבה! ואני לא מנסה להכתיב פה לאנשים מה לצייר ומה לא כמו שאמרתם: בעיניי צייר כל דבר יכול להראות אומנותי (הקטע עם השומה...) ל-ד-ע-ת-י ציורים בערום שמסמלים את התרבות הזולה והיחס לדברים כאלו הגוף של האישה זה דבר זול! אני לא מוכנה! זה הכל... עכשיו הבהרתי את עמדתי....

comicsgirl

New member
רעות! תתכונני! אני הולכת לרצוח אותך

תכירו, זאת אחת מהחברות שלי. אחת מאלה שאומרות לי שהציורים שלי הם סוטים! מה את מתחסדת פתאום?! הציורים שלי הם לא פונוגרפיים ולא בטיח! הציורים שלי הן בשביל ציור בלבד! הם גם לא באים להעביר איזשהו מסר נסתר (כמו: אל תאכלו כלוווום!). תסלחי לי, אבל אני באמת לא מבינה אותך!

נמחקת

New member
דבר ראשון

גם אם את ל-א מתכוונת לזה זה יוצא ככה!!! בנות אנורקסיות!! ולא אמרתי שהציורים שלך פונוגרפים! אני אמרתי את זה?!?!?! ומה הקשר למתחסדת????? לעזאזל! אני חושבת ככה-זכותי! רק הבהרתי את העמדה! כי בכלל לא נתנו לי להגיב!!! (היית צריכה לשאול אותי קודם למה אני חושבת ככה! לא סתם לרשום את זה פה בלי שיהיה לי אפשרות להגיב על זה....רק תוך כדיי שוטטות בפורום אני רואה את זה....)

comicsgirl

New member
אנורקסיות?!

את נורמלית?! בד"כ הבנות שאני מציירת הם לא אנורקסיות אלא נורמליות (משהו כמוך...). רעות, אז שוכרת את הציור שהבאתי לפני איזה חודש כדי שתראי? מה את וצימל אמרתן עליו? (אני לא אשכח את זה) "סוטה" ו-"את מציירת כמו בן". את אומרת שאין לך בעיה עם גוף האדם? סבבה! אז למה את קוראת לציורים שלי סוטים? בציורים שלי את בחיים לא תראי חזה ממש, או חלקים אינטימיים אחרים בגוף, בלי כיסוי- זה פשוט לא אני! רעות, את יודעת שאני מעריכה את הדעה שלך ושהיא מאוד חשובה לי, אבל באמת, יש גבול לכל דבר... תחשבי על זה קצת...

למעלה