שאלה

נמחקת

New member
אוקיי...לא ציירת אחת כמו הגוף שלי!!

מה פתאום! ולאו דווקא הציור הזה אני מדברת על ציורים אחרים שבהם את מדגישה את החזה בטירוף והבנות דקדקות...ולא זכור לי שאמרנו לך סוטה! ה"שיחה" הזאת הופכת לוויכוח ואין לי בכללללל כח להתווכח אז נעזוב את זה כי אנחנו יודעת שעל הנושא הזה אנחנו לא מסכימות-וגם לא נסכים אז למה הוויכוח? ואני בטוחה שיהיו פה עוד הרבה תגובות על מה שאמרתי.....אבל אין מה לעשות זה מה שאני חושבת! ואי אפשר לשנו את זה ורעות אני גם מכבדת את הדעה שלך, בקשה תציירי איך שאת רוצה ומה שאת רוצה! לא אמרנו לך מה לצייר! אמרנו רק מה אנחנו חושבים על זה! זה הכל!

comicsgirl

New member
רעות...

את הראשונה שצריכה לדעת את זה- המראה הרזה זה לא משהו שאני התברכתי בו (למרות שאני לא כ-ז-א-ת שמנה... ) ואחרי הכל, ולמרות הכל, אני חושבת שרזה זה יפה- אבל לא יותר מידי!!! את לא תראי אצלי בחיים מישהי רזה מידי!!! ובעיניין החזה- אז קודם כל זה בגלל שאני חושבת שזה יפה. וחוץ מזה אני מציירת ע"פ מה שאני מרגישה בעצמי (כמו שכל אחת מאיתנו מציירת ת´אף שלה) ולמרות שאני לא אנורקסית דווקא בחזה כן התברכתי (אני נשמעת סוטה מידי! אבל זה כדי להבהיר נקודה!!!) ולכן אני מציירת חזה יחסית גדול. מקווה שהבהרתי את עצמי- ומקסימום- נמשיך להתווכח מחר, אחרי המבחן בספרות (אם נחייה....
) רעות.

נמחקת

New member
אוקיי.....לא ציירת כמו הגוף שלי!

מה פתאום! ולאו דווקא הציור הזה אני מדברת על ציורים אחרים שבהם את מדגישה את החזה בטירוף והבנות דקדקות...ולא זכור לי שאמרנו לך סוטה! ה"שיחה" הזאת הופכת לוויכוח ואין לי בכללללל כח להתווכח אז נעזוב את זה כי אנחנו יודעת שעל הנושא הזה אנחנו לא מסכימות-וגם לא נסכים אז למה הוויכוח? ואני בטוחה שיהיו פה עוד הרבה תגובות על מה שאמרתי.....אבל אין מה לעשות זה מה שאני חושבת! ואי אפשר לשנו את זה ורעות אני גם מכבדת את הדעה שלך, בקשה תציירי איך שאת רוצה ומה שאת רוצה! לא אמרנו לך מה לצייר! אמרנו רק מה אנחנו חושבים על זה! זה הכל!

yonabarak

New member
אני איתך

מי ששולט בעולם כיום הם תאגידים שמעונינים למכור לנו מוצרים, והם עושים שימוש ציני בדימויי גוף האשה, כך שכל ילדה בת ארבע כבר מפתחת הפרעות אכילה כדי שהיא תהיה יפה כמו הבחורות בפרסומות. בטלוויזיה ובכל אמצעי התקשורת האחרים כמעט לא רואים דוגמאות לסוגים אחרים של בחורות, אז לא פלא שמי שקצת חורגת מהאידאל מרגישה שמשהו דפוק בה. גם קומיקס, לפחות בזרם המרכזי של הסופר-הירוז, הוא מדיום שבו שולטת האידאליזציה של הגוף, גם הנשי וגם הגברי. החריגים הם מעטים, ובד"כ הם לא בתפקיד הגיבור. ד"א, עד המאה העשרים לאורך רוב ההסטוריה דווקא גוף מלא, שלא לומר שמן, נחשב לגוף אידאלי לאשה. הסיבה: אישה שמנה היא אישה בריאה שאוכלת כמו שצריך, והיא תוכל להעמיד צאצאים. נ.ב. יש מקרים, נדירים, שבהם הציירת נראית לא פחות טוב מהיצירות שלה, וכשהיא מניעה את גופה נוצר מראה מרהיב עין שפשוט כיף להסתכל עליו.

comicsgirl

New member
אוקיי!

בואו נקים קומיקס מחתרתי- נגד האנורקסיה! הגיבורים יהיו אנשים מימיי הביניים שמגיעים בטעות לעתיד. הם מסתכלים על כולם ורואים שכולם רזים ושחיפים. הם לא מבינים איפה הם עד שמישהו עובר ברחוב וצועק להם משהו. הם קולטים שהם הגיעו לעתיד, והמשימה שלהם היא- להוציא את התקופה שלנו מהרעבה עצמית! יצליחו? לא יצליחו? נו, מה אתם חושבים?

נמחקת

New member
כל הכבוד סופרמןגירל!

אני איתך! לצייר גברים זה הכי כייף!!! (גם יותר קל....)

comicsgirl

New member
קל?!

ממש לא! כל השרירים והקוביות... למי יש כוח?! זה כמו לצייר מחברת חשבון (ריבועים בבטן...)

נמחקת

New member
כן! יותר קל!

מי חייב קוביות בבטן? ועם כבר קוביות בבטן אני מעדיפה לצייר קוביות על הבטן ולא על מחברת חשבון....

ailag

New member
אפשר לצייר פחות אידיאלי..

הקוביות זה דיי המראה ה"גברי שרירי אידיאלי". כמו שלא ראיתי הרבה קומיקסים עם בנות במידת חזייה A, כך גם פחות מציירים בטן רגילה, למרות שזה קיים.

sarabr

New member
מה הקשר- נמחקת?!

לכל אחד יש את התחום שהוא הכי אוהב לצייר בו היא במקרה אוהבת לצייר גברים לא צריך לסחוף את זה לדיון פוליטי קורקט ודרך אגב גברים זה ממש לא פשוט לצייר צריך המון מיומנות וצריך לדעת אנטומיה בצורה טובה אני לא יודעת לצייר אבל סביר להניח שהייתי מתחילה באישה כי יותר קל לצייר גברים הייתי מציירת אחר כך אחרי הכל זו העדפתי המינית בכל אופן כשאת מציירת תחשבי על מה שאת רוצה לצייר לא על כל הקטעים האחרים הבנת

נמחקת

New member
זה מה שאני אומרת...

לצייר מה שרוצים! ואני לא רוצה לצייר בסגנון הזה לכן אני לא מציירת!! עוד פעם...ציירו מה שאתם רוצים!!!

למעלה