שאלה

spectacular

New member
כשעצובים,הולכים לים,לכן הים מלוח...

לפעמים בכי משחרר,ואחר כך מרגישים הקלה מסוימת. לא טוב להחזיק בפנים, אפשר "לבכות" לנו פה,אם תרצי...

../images/Emo187.gif טל ! בוקר טוב,מה הענינים ?

היית לי פריצת דיסק לא קלה בגב התחתון,ולא יצאתי יום שלם מהבית ! במוצ'ש בלילה לקחתי 20 מ'ג אוקסיקונטין,סם נרקוטי,נגד כאבים. זה עובד על כאב חזק,דרך הראש,ולא דרך מוקד הכאב,כמו אקמול.... הייתי כואב,ו"מסטול" לגמרי-ועכשיו אני מרגיש שזה לא היה נורא לחוות את החוויה הזו,כי התרופה מנעה ממני את הכאבים הכל כך חזקים,וגם "על הדרך",הייתי קצת "מסטול",שזה כייף בפני עצמו....... היום קמתי עם כאבים,ומהנסיון שלי,זה בטח יעבור עד מחר,מחרתיים. לא לקחתי שוב את התרופה,כי כמו שזה כייף,זה קצת קשה..... קראתי את כל התגובות שלך מהלילה,וחשוב לי לאמר לך,למרות שאולי זה עשוי להיות "מיותר",שאני די מזדהה עם המון דברים שאת כותבת. ובאשר לאמש,אני מרגיש כאן בפורום מאד חופשי לעשות מה שבא לי, בלי לדרוך על אף אחד,אז צרחתי קצת.....זה מה שיצא לי....... בוקר טוב לך טל. בוקר אור לכולנו,ולכל עם ישראל..

spectacular

New member
היי עוזי.../images/Emo39.gif

בוקר טוב. מקוה שתרגיש טוב יותר היום. הרגשת הקלה אחרי שצרחת?

טל ! ערב טוב לך

כואב לי מאד,והתעוררתי לפני כשעה אחרי "מנה" נוספת. היום בבוקר,כאשר התכוונתי לקום מעמדת המחשב,חטפתי "פריצת דיסק" נוספת. תודה על ההתענינות,יעבור תוך מספר ימים,קטן עלי....נהנה גם מכאב.... לשאלתך:אני חש הקלה אחרי שאני צורח,אבל אני כמעט אף פעם לא צורח. אחרי שאני מוציא "אגרסיה"-כמו כל אחד אני נרגע. אם התכוונת לכך,אז אמש לא הייתי צריך לצרוח,הייתי ב"סוטול",ובסוטול לא צורחים. "בסוטול" נמצאים "בסטאלה" אופורית ומרגיעה,שלווה יפה ונעימה,וזה היה המקור ל"התפרעות". ערב טוב.

spectacular

New member
עוזי, בוקר טוב. ../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

אני ממש מקוה שאתה מרגיש טוב, ומטפל בעצמך כמו שצריך, אולי כדאי לראות רופא? לא אכפת לי שאתה צורח, אכפת לי אם כואב לך, שיהיה לך יום נפלא,

טל ! תודה לך על האחריות שאת חשה

כלפי ! את התרופות קיבלתי מהרופא,ואני ב"קונטרול" מלא ! למעט תופעות הלוואי של התרופה. זה עניין של מספר ימים בשנה,ואחרי זה זה מתייצב מאד. לגבי הכאבים ! הם פוחתים באופן מאד משמעותי,עם השימוש בתרופות מהסוג הזה.רק ש"על הדרך",זה מרדים את ההכרה,וזו "התחושה".....ואני אומר "אם כבר-אז כבר",הולך עם זה,לא עד הסוף..... מה מזג האויר אצלכם ? ולמה אנחנו לא רואים עוד יצירות שלך? רוצה לעשות לי טוב ? באמת ! פיתחי שירשור חדש שכותרתו תהיה ,משהו בסגנון "הקדשה לפורום,או אפילו לי עם איחולי יום נהדר מלא תעצומות...עם יצירות שלך,או תמונות נוף,ואני ערב לכך שזה יעשה טוב לא רק לי,כי העבודות שלך מיוחדות,ומאד מרשימות. בכלל,אני סבור,שהדברים הכי יפים שיש בתחום האמנות-טרם קיבלו חשיפה ראויה..... שיהיה לך יום נפלא,ותודה על ההתענינות ! שאלי כל מה שבא לך,אני אוהב ששואלים אותי ! מאד !

spectacular

New member
../images/Emo42.gifעוזי ../images/Emo42.gif בוקר טוב.

העיקר שאתה מטפל בעניין. מזג האויר- גשם ,גשם,גשם,גשם וגשם גשם כבר אמרתי? בכל אופן זה עדיף משלג וגם לא נורא קר, אני עובדת על כמה עבודות חדשות, בטח שאני אשלח תמונות כשאסיים, תודה ויום טוב ומהנה לך.

spectacular

New member
נכון,אמת,?????

"נכון" אלה כללים,כמו כללי משחק, מלמדים אותנו את הכללים, כדי שנשחק כולנו באותו המשחק,שנקבע לנו מראש, שלא נחשוב יותר מידי, שיהיה אפשר לשלוט עלינו ולצפות את מהלכינו, שנלך בשורה יפה, שנחשוב שזה מגן עלינו ושזה טוב לנו, כל אחד יכול לקבוע מה המשחק שלו,ומהם הכללים, צריך להיות חזק אם רוצים משחק שונה. אנשים שמשחקים משחק שונה, זה מעניין, לפעמים זה משנה את פני האנושות, אף אחד לא יודע מה האמת. מאחורי כל מה שנראה אמת , מסתתר שקר. שקר מתחפש לאמת. אמת שקרנית. שקר אמיתי.

נכון...

ובכל זאת... יש אמת היא קיבלה תלבושות רבות ומגוונות או שמא נאמר, תחפושות... ולכן גם אומרים "אמת במערומיה..." מה הן אותן התחפושות שהיא לובשת?

spectacular

New member
אמת או חובה.

אמת שמכסה פחד, מכסה עצלנות, מכסה ערמומיות ומניפולציות, מכסה אנוכיות,חוסר התחשבות, את הכל אפשר לכסות עם אמת, מכוסה טוב טוב, עד שגם אני בעצמי מאמינה בה.

spectacular

New member
אמת מכסה.

מותר כבר להגיד מנגנון הגנה? אמת מכסה על ידי שכנוע עצמי או שכנוע אחרים, השכנוע מתבסס על הנקודות החלשות שלנו, ויש הרבה.

מה דעתך על...

אמת מתכסה? זה עושה לך שינוי? את אוהבת כשהיא במערומיה? או שזה מפחד? לא הבנתי, "השכנוע מתבסס על הנקודות החלשות שלנו..." מוכנה להסביר?

spectacular

New member
אמת.

אני מעדיפה אמת במערומיה. שכנוע מתבסס על נקודות החולשה, חלשים משתכנעים בקלות, החזקים יהיו מסוגלים להתמודד עם קיומו של השקר ולחפש את האמת שלהם,במקום אחר.

Deerest

New member
אי נוחות

"האמת במערומיה". היה קשה לי לראשונה ועדיין קשה לי לקרוא את המשפט הזה. יש לזה קונוטציות (האם הקשר זו המלה אז מה עם אסוציאציה, לכל הר...) מאד שלילית. לא רוצה להכנס לרקע אבל כן רוצה להשתמש בצרוף: אמת לאמיתה. מכאן נראה שיש דרך להמשיך.

למעלה