שאלה...

כ** אמוק אתכם יא הומופובים!!!

נכנסתי לפה בטעות אנ קורא דברים מעניינים בפורום ופתאום השרשור הדפוק הזה! איזה פגם גנטי ואיזה נעליים? זה בכלל לא קשור! הבן אדם נולד והוא לא מחליט מה הוא יהיה ולאיזה מין הוא ימשך... פשוט ככה זה! כמו שאתם(וגם אני כי אני סטרייט) נמשכים למין השני ככה גם הומואים ולסביות! ואם אני אכריח אתכם עכשיו ללכת ולהרגיש משהו כלפי המין שלכם ולקיים איתו יחסי מין אז אתם תגידו "איכס" ולא תעשו כי ככה אתם מרגישים ואתם לא יכולים לשלוט בזה! כנ"ל לגבי הומואים ולסביות... הם רוצים את בני המין שלכם וזה שום פגם גנטי! כמו שאתם לא יכולים להבין אותם ככה הם לא יכולים להבין אתכם איך אתם נמשכים למין השני... ואף אחד לא קבע מה זה "נורמלי"... פשוט כמו שאומרים "הרוב קובע" וגם מנצח.... סטרייטים הם הרוב ובגלל זה להומואים ולסביות מאוד קשה להשתלב בחברה בעיקר בגלל הומופובים שלא מוכנים לקבל את השונה מהם(חלקכם פה!!)... יש לי כמה חברים הומואים וידידות מאוד טובות לסביות והם אחלה אנשים וממש לא שונים מסטרייטים! למי בכלל צריך להיות אכפת עם מי האדם שוכב במיטה??? העיקר שיהיה בן אדם טוב! וחבל שרוב האוכלוסייה לא מבינה את זה!!! מקווה שהבנתם דבר אחד או שתיים.... לילה טוב....

SilentMike

New member
אתה מבין לא נכון.

לאף אחד פה זה לא מפריע. שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. אנחנו רק דנים בתופעה ובסיבות שהיא מתרחשת, ולא שופטים אותה מבחינה מוסרית.

Levos

New member
את מתפרץ בדלת פתוחה

לביטוי "פגם גנטי" אין שום קונוטציות מוסריות של טוב או רע, נכון או לא נכון. כל מוטציה הינה פגם גנטי, ואנו יודעים שה"פגמים" האלו הם המובילים את האבולוציה. אף אחד לא ירד על הומואים. השאלה האם הגורם באמת גנטי מעניינת, ואיני מבין למה הדבר מציק לך. דרך אגב, מבחינת האבולוציה הומוסקסואליות באמת שלילית כיוון שהיא מורידה את הכושר להולדת ילדים ולכן גוררת ברירה טבעית שלילית. כמובן שבחברה אנושית מודרנית לאף אחד לא אכפת מברירה טבעית, אז ברמה החברתית זה חסר חשיבות.

למעלה