שאלה

Levos

New member
אלא שאני מתנגד לחלוטין לאלימות

ומתנהג בכבוד לסובבים אותי. אין לאלוהים שום קשר להתנהגות אנשים בחברה. אלימות בקרב בני נוער נובעת מחינוך גרוע של הורים. יש אוכלוסיות בהן הנוער אינו אלים, וזאת ללא הגבלות נוקשות.

lmatan1

New member
אתה יכול גם להגיד שאתה מלאך משמים

צדיק וצודק וכל מה שאתה רוצה , הבעיה שבתור יחיד אתה טיפה בים של טיפות גשם אתה קול אחד במקהלה מזייפת איל לך שום משקל בתור יחיד אתה חלק מקהילה וקבוצה של עוד כמוך שכל אחד מוצא את הצידוק והתרוץ למה הוא מתנהג כמו שהוא מתנהג הבעיה היא שצריך חוקים או צווים שעל פי הם יפעלו כל השותפים כי הטוב שלך הוא לא הבכרך הטוב שלי יכול להיות שיש אוכלוסיות שאין בהם אלימות כלפי חוץ אולם אם אין להם חוקים וצווים שעל פיהם הם יפעילו את עצמם אז אדם לאדם זאב בן אם הוא מראה את זה או מדחיק את זה ואם תשים לב החוקים של המדינה או של כל מדינה מקורם בעשרת בדיברות שכתובים בספר התנך וזו עובדה .

Levos

New member
בדיוק כמו שכתבת יש חוקים של מדינה

וכל תושבי המדינה צריכים לפעול לפיהם. הם אינם מבוססים על עשרת הדברות. אומנם בתוך עשרת הדיברות יש מספר חוקים מאד חשובים והגיוניים כמו לא לרצוח או לגנוב והם כלולים בחוקים של כל מדינה. לא לנאוף או להתייחס בכבוד להורים ולשמור שבת אינם נכללים בחוקי רוב המדינות.

lmatan1

New member
יש לי ילד בגילך לבוס חמוד ויקר|קובי

ברור לי שאני לא משכנע אותך בכלום כי אני בעצם מדבר אם הרצון שלך והרצון שלך לא בדיוק רוצה שיגידו לו מה לעשות או איך לחשוב כל מה שאני יכול להגיד לך זה שאל תאמין לי בכלום תבדוק בעצמך אכלתי מספיק צפרדעים בחיים בשביל להגיד לך את מה שאני אומר לך לטובתך אני מעז להגיד לך שאני מתיחס אליך כמו לבן שלי אתה חי במדינת ישראל שקמה כבית לאומי ליהודים נקודה ולא חיכינו עד עכשיו לחכם כמוך שיגיד לנו שצריך לשנות את המציאות אתה יכול לשנות רק את המציאות של עצמך נקודה. אתה מסכים בחצי פה שהחוקים חלקם מקורם בתנך ובאותה נשימה אתה מכליל ניאוף וכיבוד הורים ושבת כחוקים שנראים לך לא נכונים או כמו שכתבת אינם נכללים בחוקי רוב מדינות העולם. אז תקשיב לעצמך ותראה איך אחד כמוך שכנראה לא נולד כאן או שההורים שלו לא נולדו כאן בא ללמד אותנו חוקים של גויים אז חמוד אני לא כועס עליך רק אומר לך שרוב העולם הוא לא יהודי ויש המון מקום בשביל אנשים כמוך ועדיף שתבחר צד כי כאן גרים יהודים שמאמינים באלוהים ואם אתה לא מתכוון להרוג אותם כמו שהרגת את האלוהים שלהם .אז מוטב שלפחות תשמור גם על החוקים כמו כבד את אביך ואת אימך ,ולא תנאף כלומר לא תדפוק את השכנה או במילים אחרות על תזיין לנו בשכל. ולגבי השבת כל המדינות עברו ל 5 ימים בשבוע לעבוד ויומיים חופש אם אתה רוצה לעבוד תעבוד כמה שאתה רוצה ובאיזה ימים שאתה רוצה מה בדיוק מפריע לך שכאן בישראל קוראים לימי החופש שישי ושבת אני מקוה שאתה מבין מה שאני כותב לך אף אחד לא מאלץ אותך להיות יהודי. אבל גם אף אחד לא ביקש ממך לתקן את היהודים במיוחד כאשר אין לך מושג על מה שאתה מדבר תבדוק בעצמך ותצליח בדרכך.

Levos

New member
אבל אני כן יהודי

ומקומי בארץ הזאת ולא אחרת. אתה אומר את מה שהאתה היית רוצה לראות ולא את מה שקיים בשטח. ישראל זו מדינה של יהודים שמאמינים באלוהים? לא. זו מדינה דמוקרטית שמשאירה את אמונותיהם של אנשים פרטיים לעניינם. לא כתבתי לגבי עשרת הדברות שהן אינן נכונות. רק אמרתי שהן לא מהוות את הבסיס לחוקי מדינות שונות כפי שטענת. למעשה הדברות די מוצלחות, אבל הן נוגעות בנושאים שצריכים להיות בחירת כל פרט ולא להכפות על ידי ממסד.

noa0912

New member
לטמן, כנס שנייה...

"רק הביא לחידקים יותר מפותחים " הייתכן שגם אתה מאמין באבולוציה? איך התפתחו החיידקים היותר מפותחים?

lmatan1

New member
בקר טוב ו../images/Emo52.gif טעות ברושם

הכוונה היא שאותם חיידקים פיתחו יכולת לעמוד בפני התרופות שבעבר היו מחסלות אותם אז אפשר להגיד שהם יותר מפותחים כאילו במשמעות שהתרופות לא בדיוק מתגברות עליהם. יום טוב.

lmatan1

New member
מי שמתגרה במעשה האלוהים../images/Emo103.gif

לוקח סיכון שהוא לא יודע מה יהיה בסוף הניסוי ואם הוא מחליש את המערכת החיסונית הוא הגורם למחלות יותר מסוכנות.זה לא חוכמה להתגבר על מחלה וליצור מחלה לא טבעית .הבעיה היא שאי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה. ויותר קשה לתקן מאשר לקלקל וכתוב בספר החוקים ונתתי לכם את החיים ואת המות ובחרתם בחיים רק דוגמא קטנה ודי. מחלת האיידס היא מחלה שלא היתה ידועה לפני ופרצה רק שנים האחרונות אל תתפסי אותי בשגיאה בתאריך המדוייק בכל אופן המושג המקצעי של המחלה הזו נקרא הכשל החיסוני אז איך המחלה הזו פיתחה יכולת אולי תגידי לי את. עצה בחינם שתהיי לי בריאה.

nכמ

New member
לא הבנתי..

אתה טוען שבגלל שהחיידקים התגרו באלוהים הם נהיו מפתוחים יותר? או שאתה טוען שאלוהים הפך אותם למפתוחים יותר? ולמה שאלוהים יהפוך אותם למפותחים יותר?

Levos

New member
מחלת האיידס נגרמת על ידי ווירוס

כמו מחלות רבות אחרות שפקדו את האנושות בעבר, ושגורמים למחלות גם כיום, כמו שפעת. מקור המחלה הוא בקופים, והמחלה עברה לאדם כנראה בגלל אכילת קופים באפריקה.

lmatan1

New member
תגיד אתה נהנה לעבוד על עצמך../images/Emo39.gif

יש כאן ועכשיו אנשים שבטוחים שמוצאנו מהקופים אז מה אתה בא לספר לי שהיה צריך לאכול קוף בשביל להקבל מחלה אולי היה בתוכנו כבר פוטנציאל לחלות כי מוצאנו מהקוף ואולי מי שמאמין שמוצאו מהקוף יש לו סיכוי לחלות יותר ממי שמאמין שיש אלוהים אתה יודע שמחלת השפעת בדיוק היא המחלה שהנסיון הכושל של האדם להשתלט עליה הוא זה שהפך אותה לקטלנית יותר יש רופאים שמודים בעצמם שהיה עדיף להשאיר את החידק הישן במקום ליצור חידק חסין שאין לו תרופה אולי תתפקח מהדמיון המפותח שלך ותמצא סיבה יותר מציאותית מאשר להאשים את הקופים או את אלה שאכלו קופים.

Levos

New member
אולי תלמד קצת ביולוגיה

נגיף האיידס התגלה. אפשר לבדוק דם של בן אדם ולראות האם הנגיף נמצא שם או לא, עוד לפני שהופיעו כל סימני מחלה. הנגיף עובר מאדם לאדם דרך נוזלי גוף. למעשה יכול להיות שצדקת בהערתך הצינית, כיוון שהעובדה שהנגיף הדביק מין שונה ממאכסנו הטבעי קשורה באמת לדמיון בינינו לבין הקופים. אני אינני מאשים אף אחד, רק מספר לך מה כנראה קרה. השפעת לא הפכה לקטלנית יותר. היא הופכת רק לעמידה יותר לתרופות שלנו. אז במקרה הכי גרוע אפשר לומר שהשפעת חוזרת להיות קטלנית כמו לפני השימוש בתרופות, לא למעלה מזה.

גם המוצא שלך מהקופים לצערך ../images/Emo24.gif

המוצא של כולנו מהקופים (קוף דמויי שימפנזה) וגם המוצא שלך הוא כזה, אל תחשוב שאם אתה מאמין באלוהים זה ישנה את העובדה הזאת
תיתמודד עם המציאות. משתמש בצלילים.

nכמ

New member
לא מדוייק.. (../images/Emo26.gif)

המוצא שלנו הוא לא מהשימפנזות, ע"פי השושלת - לנו ול-שימפנזות של היום יש אב קדמון משותף. (
)

nכמ

New member
נכון וע"פי השושלת..

אנחנו (הומו-ספיאנס) התפתחנו מ-הומו ארקטוס (שהיה הומינואיד לכל דבר) והומו ארקטוס - התפתח מהומו - האבילס (שהיה גם הומוניאיד) הומו האבילס מאוסטרלופיתקוס אפראנזיס ואוסטרלופיתקוס אפראנזיס התפתח מאוסטרלופיתקוס רמידוס ואוסטרלופיתקוס התפתח מהאב הקדמון לנו ולשימפנזים. התמונה שהעלת אגב, היא פרודיה משעשעת על האבולוציה/התקדמות האנושות.

למעלה