שאלה

zaltsthebass

New member
ננסה בעוד אחת..

בשאיפה שהתשובה לזה לא נמצאת כאן באתר! אחרי המאמר על סיד, כמה שאלות בתחום 1.על איזה שיר של סיד נאמר שהוא ה"רומנטי" ביותר, שבו הצליח להביע רגש כלשהו כלפי בחורה (עם פינק פלויד ולא בקריירת הסולו) 2.איזה שיר כתב בהשראת ההוביט? 3.כמה אלבומים הוציא לאחר שעזב את הלהקה ומה שמותיהם הפותרים יזכו בחידה נוספת מתישהו

itaikuskus

New member
מותק

תוך חצי שניה בבקשה: 1.bike ללא עוררין 2.the gnome 3.בארט הוציא את the madcap laughs ו-barret עד שנת 70. בשנת 88 יצא לו אלבום אוסף-opel. אלו ההוצאות הרשמיות והבולטות של סיד בארט.

אהמ...

לבארט היו הרבה שירים רומנטיים (לעומת הפלויד). תבדקו ותראו בעצמכם.

zaltsthebass

New member
התכוונתי

בזמן שהוא היה עם פינק פלויד. בסולו שלו הוא הוציא מספר שירי אהבה

לא מובן בעליל...

אז אמממ... שאלות שקשורות לשרשור הזה, אתה שואל בשרשור על בארט, ושאלות שקשורות לבארט, אתה שואל פה... מאוד מובן

הניחושים שלי...

"קנדי אנד קורינט באן", "ארנולד ליין", אני עייף מדי מלפתור את השלישי, 3 אולי?

כמדומני שאכן Point היה הסינגל

האחרון. Careful with the axe היה צד ב'. הסינגל נכשל - אבל Careful נהיה אחד הקטעים הכי פופולריים של הפלויד במשך השנים הבאות.

itaikuskus

New member
לא מדויק

יצאו אחריהם כמה סינגלים כמו apples and oranges julia dream careful with that axe,eugene point me at the sky (יכול להיות שחלק ממה שציינתי הם בעצם בי-סיידז לסינגלים אני כבר לא זוכר ממש). אבל בשלב מסוים הם ויתרו לחלוטין על סינגלים....לפחות עד החומה.

זה לא מדויק לדעתי

זה מטושטש ולא מוסתר.גם לפי העטיפה וגם לפי הסיפור: העמק החבוי והטיולים בהרים, לא?

למעלה