שאלה

ש_ל_ג_י_ה

New member
טוב אז בלי ראיתם....

נברתי בתוך מסמכים ישנים וזה מה שהצלחתי למצוא. לא מזהיר אבל מתקרב.

shonshon5

New member
הבהרה

נו, נבהיר: מסגרת חינוכית יחודית, אולי היה עדיף להגדיר את זה "מסגרת חינוכית שונה מהרגיל", והכוונה למשל למסגרות כגון רשת החינוך החרדי, פנימיה, אולפן, חינוך מיוחד וכדומה. אולי קצת קשה להגדיר את ה"רגיל" בחברה בעלת מאפיינית סקטוריאליים כה מובהקים כשלנו, אבל כוונתי במושג זה לבי"ס יסודי ותיכון "ממלכתיים". ובעניין ה"שושו" - יש מגוון לא קטן של עיסוקים בהם הדיסקרטיות היא מנדטורית. לדוגמא, כהן דת, בלש, חוקר, סוחר נשק, מבריח, ועוד ועוד. לאו דווקא קודקוד ב"מוסד".....
או קיי? אבי

ש_ל_ג_י_ה

New member
אם כך ... אז לא

שום חינוך מיוחד, שום בי"ס חרדי טפו טפו טפו לא עלינו. בי"ס רגיל למדי בשכונה צפון תל אביבית מלוקקת ומתוקה כדבש. ובנוגע לשאלה הבאה, התשובה היא שלילית. היינו לא מוסד ולא בין לאדן. עבודה רגילה למדי.

shonshon5

New member
אם לא ... אז כך

אז את הקטע הגרפולוגי אני משאיר למומחים, כי אני ממש לא בקטע. מאידך, ראיתי בכתב היד שלך כמה דברים מסקרנים: האות "א" מופיעה בשתי צורות, ולא מצאתי איזו חוקיות או תבנית סיסטמטית לכך. האותיות הסופיות, "ף" ו-"ץ", נראות לי משום מה לא כל כך לפי ה"תקן"... האות "ה" - נראית "לא זורמת" עם הכתב, כאילו נעצרת בשטף - כתבת אותה - והמשכת הלאה... אבל זה בטח בגלל הדמיון הפרוע שלי ועודף "לף" בגוף. מעניין, מה אומרים על כל הנ"ל מומחי הגרפולוגיה. אבי

ש_ל_ג_י_ה

New member
אתה יודע מה אבי.....?

אתה צודק.... הא´ שלי כל פעם נראית שונה ואני אפילו לא שמתי לב לזה! מיכל... מה יש לך לאמר על זה? לגבי ה - ץ , כן עשיתי שם טעות כשכתבתי ולא התחשק לי למחוק או לכתוב מחדש. זאת בהחלט לא ה - ץ שלי, זה ה - ף שלי דוקא. חוץ מזה אני מתחילה להתאהב בענין הפורום, רעיון נחמד שרק גיליתי אותו אתמול! מאז אני נון סטופ משוטטת לי בפורומים. (רק שלא יעצרו אותי על שוטטות!)

shonshon5

New member
את יודעת מה שלגי...?

איך שהוא, לא יודע למה, אני חש מין תחושה, כזו - שבאה מהבפנוכו, שאין לה הסבר רציונלי ושפוי, שהכתב הזה, שלך, ששלחת לנו, לכולנו, הוא לא כל כך שלך? יכול להיות? האמנם? או שזה רק המוח הספקני החולני שלי? פשוט, משהו לא מתחבר לי בין הסגנון לצורה. אין כימיה. אין. משהו חסר. אולי אני בעצם טועה. אני בתקופת נסיגה של היכולת האינטלקטואלית. קורה, פה ושם. יעבור. ועוד עניין - פורומים זה נחמד, אבל לא מומלץ להתמכר. זה פוגם באיכות וכמות העוגות. שלא לדבר על עניין הקדרות. החימר הורס את המקלדת.. יאללה, ביי! אבי

shonshon5

New member
אוי. לא טוב.

דווקא חשבתי להביא לך
ואני תמה איך דעתי על העניין גורמת לך לתחושות עלבון. מוגזם, לא? אפילו מוגזם מאד. זה כאילו אומרים לי שצריך לשמוע רק מיין סטרים, ולא טוב לשים את טום וויטס. יעני, תביאו אותה בדבש וקרם ברולה, תשכחו מהפלפל והטבסקו.. מוגזם, אם ירדת לסוף דעתי..
ולא לעניין, חוצמיזה. אבי

ש_ל_ג_י_ה

New member
כתב היד הוא שלי בהחלט

ולא היה לך מקום לפקפק בכך. מחכה להתנצלות. ומה לוקח לך כל כך הרבה זמן לענות. אני צריכה ללכת לישון

shonshon5

New member
שישרף האקספלורר החדש!

מאה פעם ERORR עד ששולח תגובה! וככה ההתנצלות שלי נמוגה ברשת... והרפוטיישן שלי צונח פלאים..

pomelit

New member
אולי הכתב הוא של אחד הגמדים?

תגידי שלגיה - האם החורגת באמת רעה כמו שאומרים עליה, או שיש כאן רדיפה של העולם אחר נשים מבוגרות שלא הסכימו להתחתן וללדת ילדים?

pomelit

New member
ולמען הסר ספק...

אין ולו שמץ של כוונה לנסות ולהוכיח שכתב ידך אינו שלך. בשביל זה יש יועצי סתרים שמחביאים את יועצותם אהמ אהמ

shonshon5

New member
ולמען הסר ספק...

יש לבצע את הפעילויות הבאות: א. להכנס למס"נ ספקים. ב. לבצע חיתוך של ספקים עפ"י קריטריון רצוי. ג. לבחור את הספק אותו מבקשים להסיר. ד. לסמן את האופציה "Del" בחלון פעילויות. ה. לבחור "YES" בחלון אישור. ו. לצאת לתכניות שירות. ז. לבצע גיבוי. הספק הוסר, אפשר לנשום לרווחה. או למצוא יועץ שתמורת 67$ לשעה יסיר כל ספק. יאללה, ביי! אבי

למעלה