שאלה

pomelit

New member
מומלץ כמובן להסיר את הספק

ביום ה 118 של תקופת התשלום שוטף פלוס 120, שזו השיטה הנלוזה ביותר להתנהג כלפי ספקים, חוץ מלעשות להם הסרה לצמיתות.

shonshon5

New member
../images/Emo24.gif יש!!

אהבתי את המודל העיסקי שאת מציעה. ישיבת דירקטוריון ב-14:00 אצלי. תכיני מצגת של 5-7 דקות. המסר החבוי בה צריך להדגיש את יתרונות המודל שלך והשפעתו על תזרים המזומנים. מציע לזמן את בוגי הדיקטטור, למקרה שמישהו מהדירקטורים יגלה "חוסר הבנה" מאיים. אבי

ש_ל_ג_י_ה

New member
האם החורגת היא בכלל לא רעה

ואת ההמשך של הודעתי נא לקרוא בקובץ המצורף. (למען כל אלו שמפקפקים בכתב ידי).

pomelit

New member
טוב, שלגייה!

זה לא יכול להיותך שבכרטיס שלך לא תהיה אף תמונה! אז מצורפת תמונה

pomelit

New member
ועכשיו לאם החורגת!

בצירוף המראה מה שמזכיר לי - מישהו פעם ראה את הסדרה שלגייה במאה העשרים? בטח היה לזה שם קצת יותר יצירתי באנגלית, אבל אז עוד הייתי מנדרינה ירוקה, ולא ידעתי אנגלית.

shonshon5

New member
נו, בטח! ויש לזה הסבר פשוט..... ../images/Emo63.gif

הם יצאו משני ספרים! 7 + 7 = 15 .... אופס! אה.... הגמד ה-15 בא בכלל מסיפור אחר, והתפלח לתמונה. ככה זה, גמדים, מתפלחים בקלילות לכל חור.

ש_ל_ג_י_ה

New member
וחוץ מזה ....

אם אבי ופומלית רוצים לפלרטט, אז למה על הגב שלי? תפתחו כרטיס משלכם. ואני בכלל לא קיבלתי עדיין תשובה על הלמד שלי.

pomelit

New member
הסמקתי מבושה

שניה, הולכת לעמוד בפינה. עכשיו המיץ שלי יחמיץ snif snif אבל באמת - אם את רוצה תשובה רצינית את צריכה להעלות את כל הכתב, ולבקש ניתוח נוסף. אל תקחי את זה קשה. בסוף מישהו יתנפל על האתגר, שונשון ימשיך למצוא צירופי מילים לא הגיוניים, ואני אמשיך לא להגיד כלום. ככה זה

shonshon5

New member
מה זה? מפלרטטים? וואלה, לא ידעתי.

ז"א, אם הייתי מודע לכך שהפלירטוט בתחילת המאה ה-21 לובש צורות כאלו, בטוח שהייתי עושה משהו בעניין. למשל, מחזיק את העכבר בעדינות, ומלטף אותו קלילות בזמן ההמתנה לדפי WEB שיעלו. מדי פעם אפילו מבצע בו Duble-Click, באצבע. ולמה אני צריך לפתוח בשביל זה כרטיס? לא ברור לי בכלל. ממה שאני יודע, כדי לפלרטט היטב, צריך לפתוח את הלב, הראש והארנק. לא יותר. יאללה, ביי! ושתהיה שנה טובה טובה מלאת אושר והבנה. זה חשוב. שכל בנאדם יבין קודם כל את עצמו. אבי

ש_ל_ג_י_ה

New member
נו, פומלית

מצאת מה שחיפשת בסיפור של נדי ? אני רואה שלפחות את נדי מצאת.

למעלה