שאלה,

SilentMike

New member
זה אחד טוב ../images/Emo6.gif.

איזה יופי זה שיש כאן כזה פלורליזם. חבל שכולכם הולכים להיות ארורים לנצח
.

בואו נתחיל מלחמת דת.

ומאחר והאלה שלי היא חתולה, הכופרים בה יומתו בקבורה בחול לחתולים (משומש, כמובן!) ואחרי מותם יהיו לעכברים.

SilentMike

New member
איך הם יהיו לעכברים?

היא הרי תשמיד את העולם ביום חמישי הבא. אגב, איך יכול להיות שאתה עדיין מאמין בה. כבר לפני כמה חודשים האמנת בה. זו אמונה שטובה רק לשבוע, אחרת זה אומר שהיא בראה אותך כך שלפני יום החמישי האחרון האמנת שהעולם יחרב על-ידה ביום חמישי הלא נכון! החקוב"ן אחלה פיצה עם אנשובי למען חטאיך! היא בראה את העולם במהלך כל הזמנים בשנת 1859 בו זמנית! היא כל-כך אדישה לקיומך! למה אתה שונא אותה כל-כך? למה אתה גוזר על עצמך גורל של חיים שקריים? תן לחקוב"ן להעיר את חייך באדישותה האינסופית. הסתופף מתחת לכנפי בריאתה הראשונה, הדרקון האדום נושף האש הבלתי-נראה הארווי.

יא- מייב איזה קטני אמונה!

לפני כמה חודשים לא האמנתי בה, מפני שלא הייתי קיים. היא בראה את כולנו ביום חמישי שעבר עם הזכרון כאילו היינו קיימים עוד קודם- וכאילו האמנו בה עוד לפני זה. ואחרי שהיא תשמיד את העולם ביום הדין, הוא יום חמישי הבא, כולנו נעבור לעולם הבא- הטובים (אני) יהיו לחתולים והרעים (אתה) יהיו לעכברים.

SilentMike

New member
כופר עלוב.

איזו אלה משעממת יש לך. בוראת את העולם ביום אחד. האלה המרושעת שלךבראיה אותך להאמין בשקר? בראה אותך עם הזיכרון שלפני שבועיים האמנת שהעולם יגיע לסופו לפני שבוע כאשר הוא בכלל לא היה קיים אז? החקוב"ן תרחם! איזו איוולת. אגב, נראה לי שמצאתי עוד כופר. הוא לא נראה לך חתולי משהו?

האלה שלי לפחות...

בראה אותי עם זכרון מוטעה, וצוותה עלי להאמין בזה שהוא מוטעה. זה המבחן הגדול לאמונה- לא לאבד אותה גם אם אתה יודע שההיפך הוא הנכון. המלכה מייב, ברוב חסדה, בחרה מראש את אלה שיאמינו ויוושעו ואת אלה שלא, ואני כמובן בין אלה שיוושעו. הדבע שצילמת הוענש על ידי המלכה מייב בעצירות אינסופית בגלל שהוא חטא באמונה אידיוטית, לפיה שליש מהאל שלו מוסמר לעצים.

SilentMike

New member
בראה אותך עם אמונה שקרית ../images/Emo6.gif.

מצחיק. יש לך מזל שהחקוב"ן עדיין אדישה אליך. אם אני הייתי במקומה כבר מזמן לא היה אכפת לי ממך. תבורך אדישותה האינסופית. לך בדרכי החקוב"ן וכנפי הארווי יגוננו אליך. החקוב"ן אדישה אליך.

תראה, נמאס לי מהאמונה בכל האלים

הרגילים האלה- וגם את המלכה מייב החלטתי לזנוח. מהיום אני מאמין באל הקוואנטי, האי רציונאלי והפרקטלי. האל הזה הוא קוואנטי במובן זהשהוא לא קיים ולא לא קיים. זה לא אל, זו צפיפות הסתברות לקיומו של אל וכך הוא יכול להמצא ולא להמצא בכל מקום ביקום באותו זמן. הוא לא רציונאלי מפני שלמה לנו להגביל את עצמנו למספר שלם של אלים? אני מאמין ב-e^kx+c אלים קוואנטיים. מספר זה לעולם אינו אפס. והוא פרקטלי מפני שכך, באמצעות דמיון עצמי אינסופי, כל אחד מאיתנו יכול לזכות בתשומת ליבו של האל, בלי שהאל הקוואנטי, האי רציונאלי והפרקטלי יבזה את עצמו בהקדשת תשומת ליבו ליבחושים בני דומן שכמונו. רק חלק זעיר באופן אינפיניטיסימלי של האל הקוואנטי, האי- רציונאלי והפרקטלי מופנה אלינו- אבל בגלל הדמיון העצמי האינסופי, לגבינו זה כאילו תשומת ליבו של כולו מופנית אלינו.

SilentMike

New member
אתה לא יציב.

דווקא מתאים לך אל קוואנטי. אבל זה בדיוק מה שהחקוב"ן עשתה כשהיא בראה את העולם בשנת 1859. היא בראה אותו במהלך כל הרגעים השונים בשנת 1859 בו-זמנית. כלומר לא קיים רגע מסויים בשנת 1859 בו היא בראה את היקום, ובמהלך כל השנה הזו אפשר להגיד שהיקום היה גם קיים וגם לא קיים (ולא במהלך הבריאה, משום שהבריאה לא לקחה לה זמן). בעצם תורת הקוואנטים מאששת את קיומה של החקוב"ן. החקוב"ן אדישה לקיומך.

SilentMike

New member
זה:

חד קרן ורודה בלתי נראית. אבל אל תקשיב לכופרים מ-usenet. הם בוגדים באדישותה ובשליחותה. הם זנחו את האמת שלה.

I S A A K

New member
אתה מכיר קצת את חגי ישראל?

השנה צריך להיות חג פסח -אתה יודע לזכר מה חג פסח?לזכר יציאת מצרים שבועות לזכר מה? מתן תורה האם שנה שעברה היו החגים האלה כן או לא? שאלה שניה קצת יותר קשה שים לב ריכוז האם לפני שנתים היו או לא? שאלה שלישית מתוחכמת לפני שלוש שנים היו או לא היו? לפני ארבע שנים היו או לא היו? מתי התחילו לחגוג את החגים בללו? מיציאת מצרים אנחנו כל שנה עושים זכר למה שהיה ''לא עושים זכר למה שלא היה'' אז כל שנה זכר אז היה או לא היה? עכשיו אני אסביר לך עוד דבר, יש כאלה היום בעולם שמכחישים את השואה אומרים לא היתה שואה, שני היסטוריונים גרמנים אחד אמריקראי אומרים לא היה זה בדיה יהודית עוד שני דורות שלושה רבים מהעולם יכחישו עוד עשרה דורות רק אנחנו נגיד שהיה- ואז יבואו יגידו לנו מה אתה מדבר? כל העולם שקרן איך נוכיח שהיתה שואה?, תיעוד? אני אכתוב לך תיעוד,סרטים? אני אצור אותם בעצמם אני אצלם היום תמונות מה שאתה רוצה'' אני אעשה סרטים על השואה מה הבעיה? לבנות כבשנים? נבנה איך תוכיח שהיה אחרי עשר דורות איך תוכיח? אתה יודע מה ההוכחה?''יום השואה'' אם מליונים בעולם יהודים קבעו יום אחד להתיחד עם זכרם של החללים יבוא כל העולם ויכחיש -אנחנו נזכיר'' לא נשכח ולא נסלח יום אחד בשנה זכרון לעולם בתוספת אנדרטאות בתוספת יד ושם , ההוכחה החזקה מליונים בלי הפסקה כל שנה, אם זה הוכחה טובה ואין טובה ממנה, שלנו עוד יותר טובה אנחנו לא זוכרים יציאת מצרים פעם בשנה אנחנו זוכרים כל יום בשנה =חייבים לזכור כל יום בשנה ''כמה פעמים ביום לדוג` בכל בתי היהודים יש מזוזה זכר ליציאת מצרים שה` פסח על בתי היהודים איך שאתה נכנס ויוצא נכנס ויוצא המזוזה מזכירה לך יציאת מצרים, אתה אומר קריאת שמע פעמים ביום מה אתה מזכיר שם? יציאת מצרים מתפלל שלוש תפילות ביום מה מזכירים? יציאת מצרים, מברך ברכת המזון מה מזכיר? יציאת מצרים עושה קידוש יציאת מצרים, אתה לא זז בלי יציאת מצרים ביום כמה פעמים תפילין יציאת מצרים כל הזמן יציאת מצרים למה? כי פה נוצר העם ביציאת מצרים, פה קבלנו את התורה יציאת מצרים ז``א זה חיוב לזכור אחד מעשר זכירות שחייב כל יהודי לזכור בכל יום יציאת מצרים, איך אפשר להכחיש דבר כזה שהיה? ורק אנחנו אומרים? העולם כולו אומר יציאת מצרים הארכיאולוגיה מוכיחה שהיה יציאת מצרים, התחריטים והתבליטים והמבנים וההיסטוריה העולמית אז איך יכול להיות שפה בא``י לא מכירים, איך? אלא מה? בסוף נצטרך להיות יהודים דתיים שומרים תורה ומצוות זה לא מתאים פה קבור הכלב האו האו פה קבור הכלב

זה מה שאנחנו עושים

בדרך כלל הבריאתנים מטביעים אתנו בשטויות שלהם, הפעם אנחנו עושים להם אותו דבר.

אתמצת עוד פעם:

אנחנו חוגגים חגים לזכר מאורעות שקרו לפי ה"זכרון הקולקטיבי". אם הם לא היו קורים, הם לא היו נמצאים בזכרון הקולקטיבי. הבעיה הקטנה היא שזכרון קולקטיבי ניתן ליצור יש מאין. כך, למשל, נולדה בארץ אגדת "ילדי תימן החטופים", וכך נוצרה בארץ ישראל במאה הראשונה לספירה מיתולוגיה שלמה של ניסים, שלחלקם היו אלפי עדים, סביב דמותו של אחד ישוע מנצרת. מאורעות יכולים גם להשכח מהזכרון הנ"ל- רוב האנשים בארץ, כולל ממוצא פולני, לא יוכלו לספר לך מהן פרעות ת"ח- ת"ט. למרבה המזל הן קרו בתקופה בה היה תיעוד היסטורי. ושמתי לב שלא ענית על הפרכתי לתיאוריית טבורו של אדם.

I S A A K

New member
כל תורה שנבנתה על ידי אדם

להיטיב לו נמצאה שקרית ולא עמדה במשך זמן. רק העם היהודי ישתבח ויתעלה שמו 3300 שנה עם כל מצוקות הזמנים עם כל הצרות עם כל הבעיות כל הרדיפות העם הזה עם התרבות שלו מפלס דרך והוא לא נס ליחו, הוא לא צריך שום שינוי שום רפורמה התורה הזאת מתאימה לכל הזמנים. ``חוקת עולם לדורותיכם`` אמר הקב``ה. לא יפול תג אחד מהתורה הקדושה. אם יבא אליהו הנביא עכשיו יתגלה ויגיד שבורא עולם אמר מהיום אני כבר רואה שאתם בסדר לא צריך להניח תפילין בבוקר =אם הוא לא אומר את זה כהוראת שעה לזמן מסוים קצר נגיד לחצי יום ליום אם הוא אומר הוא ביטל את המצווה הזאת הורגים אותו על המקום. נביא שקר הוא. התורה הזאת לא תשתנה לנצח נצחים. וכל מי שמנסה לשנות קצת ולהגיד שיש מפרשים שמשנים ומפתחים ועושים שקרן רמאי כזבן שכוונתו להונות את העם היהודי. אין שום רשות לשום רב, לשום נביא, לאף אחד לגעת בתורה הקדושה כהוא זה. שינוי קטן לא יתכן בתורה הזאת עד כדי כך שאפילו השמטת אות אחת מן התורה פוסלת את כל הספר תורה. דוד המלך ביקש מהקב``ה שלא יכתוב את המעשה שלו אמר לו הקב``ה ``יתבטלו אלף כדוד ולא אות אחת מן התורה`` אין דבר כזה. התורה הזאת היא תורת אמת מי שמבין את המשמעות שלה. כל העולמות כולם נבראו על פי התורה. ז``א אם תשתנה אות אחת יהיה חורבן העולם כולו. לכן אין קוראים בספר תורה פסול. אה, יודעים אבל בדיוק מה כתוב. זה לא משנה את המשמעות. אין דבר כזה! זה לא ספר התורה. זה לא מה שנתן הקב``ה.

אמנון כ

New member
קשה לי להאמין שאני עונה ברצינות...

... לשטויות האלו, אבל הנה - רק בשביל שאני לא אגיד שעשיתי משהו היום: כמו שאמר השפם, אין לך שום עדות לשום דבר שקרה לפני 100 שנה. אפילו את השואה כבר מכחישים למרות כמות העדויות האדירה, ולך תתווכח עם הפרסים שמשוכנעים שהכל קונספירציה יהודית. זה רק מוכיח שמי שממש רוצה להאמין בשטויות, לא תצליח לשכנע אותו אחרת. אם אני אומר שהעולם קיים רק 150 שנה, לא תצליח להוכיח שאני לא צודק. למה דווקא 5700 שנה? לאן אתה רץ?? מה תביא לי כדי להוכיח שאני טועה? תמונות? סיפורים? אילנות יוחסין? אני אומר שכל אלו נבראו יחד עם העולם לפני 150 שנה ואין שום דבר שתוכל לעשות כדי להוכיח אחרת! הרגת אותי מצחוק עם הלוגיקה המעוותת שלך - המדע אומר 15 מליארד שנה, וזה כולל בתוכו 5700 שנה אז המדע מצדיק את הדת... נו באמת! איזה שטות! זה כמו לומר שאתה מאמין שהאוקיאנוס הוא למעשה רק כוס מים אחת. המדע, וכל העדויות מוכיחות באופן חד משמעי שהאוקיאנוס הוא רחב ידיים ומכיל כמות המשתווה למליארדי כוסות מים, ואז לומר שהמדע מצדיק את האמונה שלך... ההתפלספויות שלך על גודל העץ וגילו של אדם (כבן עשרים או בן עשרים) הן חשובות בערך כמו הוויכוח האם לפיקאצ'ו יש כרבולת או רעמה על הראש. אין לכך כל חשיבות כי זו ערימה של שטויות. אתה מתעקש להישאר בחושך ולהאמין בשטויות ולא משנה אילו עדויות יביאו לך. עצוב לראות אנשים כמוך...

I S A A K

New member
צוחק מי שצוחק אחרון

עכשיו אני אסביר לך עוד דבר, יש כאלה היום בעולם שמכחישים את השואה אומרים לא היתה שואה, שני היסטוריונים גרמנים אחד אמריקראי אומרים לא היה זה בדיה יהודית עוד שני דורות שלושה רבים מהעולם יכחישו עוד עשרה דורות רק אנחנו נגיד שהיה- ואז יבואו יגידו לנו מה אתה מדבר? כל העולם שקרן איך נוכיח שהיתה שואה?, תיעוד? אני אכתוב לך תיעוד,סרטים? אני אצור אותם בעצמם אני אצלם היום תמונות מה שאתה רוצה'' אני אעשה סרטים על השואה מה הבעיה? לבנות כבשנים? נבנה איך תוכיח שהיה אחרי עשר דורות איך תוכיח? אתה יודע מה ההוכחה?''יום השואה'' אם מליונים בעולם יהודים קבעו יום אחד להתיחד עם זכרם של החללים יבוא כל העולם ויכחיש -אנחנו נזכיר'' לא נשכח ולא נסלח יום אחד בשנה זכרון לעולם בתוספת אנדרטאות בתוספת יד ושם , ההוכחה החזקה מליונים בלי הפסקה כל שנה, אם זה הוכחה טובה ואין טובה ממנה, שלנו עוד יותר טובה אנחנו לא זוכרים יציאת מצרים פעם בשנה אנחנו זוכרים כל יום בשנה =חייבים לזכור כל יום בשנה ''כמה פעמים ביום לדוג` בכל בתי היהודים יש מזוזה זכר ליציאת מצרים שה` פסח על בתי היהודים איך שאתה נכנס ויוצא נכנס ויוצא המזוזה מזכירה לך יציאת מצרים, אתה אומר קריאת שמע פעמים ביום מה אתה מזכיר שם? יציאת מצרים מתפלל שלוש תפילות ביום מה מזכירים? יציאת מצרים, מברך ברכת המזון מה מזכיר? יציאת מצרים עושה קידוש יציאת מצרים, אתה לא זז בלי יציאת מצרים ביום כמה פעמים תפילין יציאת מצרים כל הזמן יציאת מצרים למה? כי פה נוצר העם ביציאת מצרים, פה קבלנו את התורה יציאת מצרים ז``א זה חיוב לזכור אחד מעשר זכירות שחייב כל יהודי לזכור בכל יום יציאת מצרים, איך אפשר להכחיש דבר כזה שהיה? ורק אנחנו אומרים? העולם כולו אומר יציאת מצרים הארכיאולוגיה מוכיחה שהיה יציאת מצרים, התחריטים והתבליטים והמבנים וההיסטוריה העולמית אז איך יכול להיות שפה בא``י לא מכירים, איך? אלא מה? בסוף נצטרך להיות יהודים דתיים שומרים תורה ומצוות זה לא מתאים פה קבור הכלב האו האו פה קבור הכלב

הארכיאולוגיה מוכיחה שהיתה יציאת

מצריים? מי הארכיאולוג, פרופ' אמנון יצחק (פרעה בגימטריה)?

למעלה