אתה מכיר קצת את חגי ישראל?
השנה צריך להיות חג פסח -אתה יודע לזכר מה חג פסח?לזכר יציאת מצרים שבועות לזכר מה? מתן תורה האם שנה שעברה היו החגים האלה כן או לא? שאלה שניה קצת יותר קשה שים לב ריכוז האם לפני שנתים היו או לא? שאלה שלישית מתוחכמת לפני שלוש שנים היו או לא היו? לפני ארבע שנים היו או לא היו? מתי התחילו לחגוג את החגים בללו? מיציאת מצרים אנחנו כל שנה עושים זכר למה שהיה ''לא עושים זכר למה שלא היה'' אז כל שנה זכר אז היה או לא היה? עכשיו אני אסביר לך עוד דבר, יש כאלה היום בעולם שמכחישים את השואה אומרים לא היתה שואה, שני היסטוריונים גרמנים אחד אמריקראי אומרים לא היה זה בדיה יהודית עוד שני דורות שלושה רבים מהעולם יכחישו עוד עשרה דורות רק אנחנו נגיד שהיה- ואז יבואו יגידו לנו מה אתה מדבר? כל העולם שקרן איך נוכיח שהיתה שואה?, תיעוד? אני אכתוב לך תיעוד,סרטים? אני אצור אותם בעצמם אני אצלם היום תמונות מה שאתה רוצה'' אני אעשה סרטים על השואה מה הבעיה? לבנות כבשנים? נבנה איך תוכיח שהיה אחרי עשר דורות איך תוכיח? אתה יודע מה ההוכחה?''יום השואה'' אם מליונים בעולם יהודים קבעו יום אחד להתיחד עם זכרם של החללים יבוא כל העולם ויכחיש -אנחנו נזכיר'' לא נשכח ולא נסלח יום אחד בשנה זכרון לעולם בתוספת אנדרטאות בתוספת יד ושם , ההוכחה החזקה מליונים בלי הפסקה כל שנה, אם זה הוכחה טובה ואין טובה ממנה, שלנו עוד יותר טובה אנחנו לא זוכרים יציאת מצרים פעם בשנה אנחנו זוכרים כל יום בשנה =חייבים לזכור כל יום בשנה ''כמה פעמים ביום לדוג` בכל בתי היהודים יש מזוזה זכר ליציאת מצרים שה` פסח על בתי היהודים איך שאתה נכנס ויוצא נכנס ויוצא המזוזה מזכירה לך יציאת מצרים, אתה אומר קריאת שמע פעמים ביום מה אתה מזכיר שם? יציאת מצרים מתפלל שלוש תפילות ביום מה מזכירים? יציאת מצרים, מברך ברכת המזון מה מזכיר? יציאת מצרים עושה קידוש יציאת מצרים, אתה לא זז בלי יציאת מצרים ביום כמה פעמים תפילין יציאת מצרים כל הזמן יציאת מצרים למה? כי פה נוצר העם ביציאת מצרים, פה קבלנו את התורה יציאת מצרים ז``א זה חיוב לזכור אחד מעשר זכירות שחייב כל יהודי לזכור בכל יום יציאת מצרים, איך אפשר להכחיש דבר כזה שהיה? ורק אנחנו אומרים? העולם כולו אומר יציאת מצרים הארכיאולוגיה מוכיחה שהיה יציאת מצרים, התחריטים והתבליטים והמבנים וההיסטוריה העולמית אז איך יכול להיות שפה בא``י לא מכירים, איך? אלא מה? בסוף נצטרך להיות יהודים דתיים שומרים תורה ומצוות זה לא מתאים פה קבור הכלב האו האו פה קבור הכלב