שאלום לכולם

ShmupyGirl

New member
שאלום לכולם

טוב, אחרי שיחה עם אהובינו ויקירנו שרימפי, החלטתי שאני צריכה לקחת חלק יותר פעיל בפורום הזה... על מנת שאני יוכל לעשות זאת אני צריכה את עזרתכם... אני רוצה להכיר אתכם... לדעת עם מי אני מדברת בכלל... אז תוכלו בשירשור הזה לכתוב לי קצת על עצמכם, אני אשמח עד השמיים
אז אני אספר קצת על עצמי קוראים לי צאלה, אני בת 18 וחודשיים מת"א.
אני אוהבת מוזיקה בצורה מטורפת.
אני משדרת בתחנה הרדיו WFM כל יום שישי בשש
אני סטרייטית
2 הידידים הכי טובים שלי הומואים (יצא במקרה) אמ...
אני אוהבת לראות טלויזיה שיש לי זמן , בעיקר ביום שבת שידורים חוזרים של סמאלוויל, סברינה, מכושפות ודוסון קריק.
את זה שאני אוהבת מוזיקה כבר אמרתי?!?!
זהו נראה לי... אשמח להכיר אתכם
צאלה

praetor

New member
אז אני ראשון?

טוב... אני עופר, אני בן 19 מרחובות אני אוהב - משחקי מחשב, אינטרנט, סרטים, מוסיקה, ספרים (בעיקר מדע-בדיוני) משרת בצבא האהוב שלנו... אבל לפחות חוזר כל יום הביתה הומו גאה (ההורים יודעים, החברים יודעים, רק בצבא לא יודעים...) זהו בערך...

LeeCooper69

New member
הייי... עופר... אתה מכיר את רשף?!?

כי אם כן אתה גם מכיר אותי.....

praetor

New member
מצטער... לא... מה לעשות?

יותר מדי אנשים יש ברחובות...

sarah

New member
ח-ברים ../images/Emo13.gif (וברוכה הבאה)

למה ידידים?!
חברים זה ביטוי מ-צ-ו-י-י-ן |מסמיק| ברוכה הבאה
, את בטח מכירה את לירון?
אני שרה...אמממ... אני לא סטרייטית אך מאידח (מעידך?, מעידח? מאידך? מישהו יודע את התשובה הנכונה? אשמח גם אם מישהו ידריך אותי לשימוש נכון במילה מאידך) אני לא לסבית. איזה מוסיקה את אוהבת? באעבה, שרה

sarah

New member
תודה ../images/Emo140.gif

עזרת לדיסלקטית בישראל
האם גם תוכל להדריך אותי לשימוש תקין במילה? באעבה, שרה
|פרודג´יזשולתים|

ShmupyGirl

New member
מוזיקה...

אני אוהבת בעיקר פופ אבל התחלתי לאהוב רוק, ואלטרנטיבי (ככה רושמים את זה?) מה את אוהבת?

שימוש נכון במילה

מצד אחד בלה בלה בלה בלה, מצד שני ידא ידא ידא... וזה מקביל ל - מחד (גיסא) בלה בלה בלה, מאידך (גיסא) ידא ידא ידא... [לא חייבים לאמר מחד גיסא/מאידך גיסא אבל זאת הצורה המקורית] אבל מה זה פרודג´יזשולתים
האם זו חיה חדשה
מפלצת אימתינית
סוג חדש של גלידה
הכינוי חיבה שלך לאחותך
או שאולי זאת בכלל דמות חדשה מהיפים והאמיצים

sarah

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

הפרודג´י הנודעים באנגלית בשמם- דה פרודג´י (לא אסתכן בנסיון איות באנגלית -וכאן מדברת הפטורה מכתיב נכון באנגלית מאוצת שבתוכי
) שהם להקת מוסיקה אלקטורנית דיי מפורסמת ודיי מרושעת לעיתים.
נשמע מוכר? באעבה, שרה

Pe5tCTRL

New member
yay!!! אני הראשון!!!

טוב, אחרי השמחה שלא קשורה לעולם אני אתחיל לדבר רגע בהגיון: אני שי, בן 20 מרמת ישי (כן אני יודע שזה מתחרז, וזה מצחיק בדיוק ל30 שניות.) למי שלא יודע, רמת ישי זה ליד טבעון... ליד יוקנעם? חיפה!!! זהו... אני מצייר, הרבה, למי שעוד לא ראה, האתר שלי מפורסם למטה. אני מכור למחשבים. אני מתכנת, משתמש ומחטט. אני אפילו משלב ומצייר במחשב (ע"ע האתר). אני שומע מוזיקה (כשהיא בווליום גבוה מספיק) אבל חולה על עברי לידר! אני מבשל, רואה הרבה טלוויזיה ומכור למחשבים, מצייר ואוהב לחזור על עצמי. אני לא סגור על עצמי אבל נראה לי שאני בי. יום טוב לכולם!

Pe5tCTRL

New member
אוי...

לקח לי יותר מידי זמן לכתוב את זה, אז זה כבר לא היה הראשון... נו טוב...

dannnnnna

New member
me me me../images/Emo3.gif

אז אני דנה.. בת 17 (יב´ ניקית מתחילה) מרעננה (וכן גם אני יודעת שזה מתחרז וזה לא מצחיק..אפילו לא 30 שניות:0) ) אוהבת ג´אז ומוזיקה שחורה בכלל... מכורה למחשב שלי... לא מוכשרת בשום דבר מיוחד ואין לי תחביבים (ואי.. אני בןאדם משמעם..עמכם הסליחה
) אוהבת להתנחל אצל חברים... אני בי.. גאה חלקית.. כאילו אם מישהו שואל אני אומרת אבל אני לא יוצאת בהצהרות לגבי זה... חוץ מלהורים גם אם הם ישאלו אני לא יגיד להם כי הם הומובים בצורה מפחידה.. וזהו..נראה לי:0) דנה נ.ב האיסיקיו שלי 82976698

LeeCooper69

New member
אני!!!! אני אני אני אני.. אף אחד לא

בא וזה כבר מאוחר....... ממתי!!! ממתי נהייה לי כזה משעמם שרשימת השירים הישראליים שאני מכיר בע"פ התרחבה ל-5 (כולל דנה אינטרנשיונל...)....? אז ככה.... אני לי.... מבקש שיפנו אליי כ LeeCooper69.... אנא מכם!!!!
אני לי
אני גר באופקים
אני אוהב כל סוגי המוזיקה חוץ מישראלית (ואם תעשו מזרחית באנגלית זה לא!!!!
נולדתי ב 12 ליולי
אני שונא את העולם
אני סנוב
החברה הכי טובה שלי סטרייטית (לא יודע מה הקשר)
אני בדעה שאם החברים שלי לא יהיו שם בשבילי מחר אז הם לא חברים שלי..... תכניסי את זה טוב טוב לראש!
אני ציני וסרקסטי וכל מיני דברי רעים....
האיציק שלי 170600744
המייל שלי [email protected]
אני מ
א
ו
ד מאושר מהחיים.... טפו טפו.... ביי LeeCooper69

Blackice

New member
ברוכה השווה ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif

(כי כבר היית פה לא?) אז ככה:
קוראים לי ארז ואני בן 19 ו3 חודשים מירושלים
אני לא מבין ממש במוזיקה בייחוד לא שמות וכאלה
אני כיום עתודאי ולומד פיזיקה שנה ב וגם חולק קורס עם יוני (יוני טיגריס)
שחקן תפקידים מושבע
אני בי, יחסית מחוץ לארון.
אוהב לצלול לטפס לרוץ לרכב על אופניים ולצייר (ולשחק משחקי תפקידים ולשחק משחקי תפקידים ולשחק משחקי תפקידים ולשחק משחקי תפקידים ולשחק משחקי תפקידים ולשחק משחקי תפקידים )
לומד כיום לנגן על דיג´.. (קצת)
הולך היום לרוקי!!!! נתראה שם
ארז צייד ערפדים מתמקצע

TwelveEyes

New member
אז ככה...

*דנה *בת 17 וארבעה חודשים *מיקנעם, הפסקה ללא עיר *ביסקסואלית רבע בארון (ההורים לא ממש יודעים ובבית הספר בכלל לא, אבל החברים יודעים כולם) וזה מה שכתוב לי בתחומי עניין בלייבג´ורנל: המאה ה-20, התפוז המכאני, משחק, אקטיביזם, אלן ריקמן, איימי בראון, אנגלופיליה, אנימה, אן רייס, אמנות, אסטרולוגיה, חופים, קסם שחור, בלאק מטאל, אמנות קלטית, קומדיות, קרימינולוגיה, סרטי קאלט, קיוט קולצ´ר, ריקוד, דארק-וייב, דייוויד לינץ´, מוות, דת´ מטאל, דמונולוגיה, דיאנה ווין ג´ונס, דיסקו, דיסקוורלד, סרטים דוקומנטריים, דאגלס אדאמס, ציור, דרים פופ, אניד בלייטון, אריך קסטנר, ארוטיקה, אירופה, אקזיסטנסיאליזם, פאנפיקשן, פנטזיה, פמיניזם, ערפל, סרטים זרים, יערות, פרנצ´סקה ליה בלוק, גנאולוגיה, ג´ורג´ אורוול, גות´ רוק, גיטריסטים, גיטרות, הארי פוטר, סרטי אימה, איאן מקלן, אינדי, אינדסטריאל, עיצוב פנים, ארכיטקטורה, ג´ק קרואק, ג´יי קיי רולינג, ג´יי אר אר טולקין, קורט וונגוט, שפות, ליברליזם, שר הטבעות, לוסי מוד מונטגומרי, אמנות מודרנית, מונטי פיית´ון, מיוזיקלס, מיתולוגיה, ניל גיימן, ניו וייב, ניטשה, שטניזם, הוליווד הישנה, אורלנדו בלום, פאגאניזם, על-טבעי, פופ ארט, צילום, פסיכולוגיה, פאנק, הכי גאים שיש, סמולוויל, של מי השורה הזו בכלל?, משפחת סימפסון, גשם, סקנדינביה, שון אסטין, שון ביגרסטאף, כריסטיאן קולסון, דת, רנסאנס, רוצחים סדרתיים, סלאש, שירה, סקס, סטיבן קינג, תת-תרבויות, סוריאליזם, שחייה, סינת´פופ, טכנו, טרי פראצ´ט, השואה, תאטרון, תאולוגיה, ט´ראש מטאל, רכבות, VH1, M2, ויגו מורטנסן, וויל וגרייס, מלחמת העולם השנייה וכתיבה. ויש עוד הרבההההה שיכולתי להוסיף אבל אין לי כוח :)

fayd הפשוש

New member
טוב נו עכשיו אני.....

אני אלון, בן 16 מהרצליה, אני לא מיתכוון לרשום את כל מה שאני אוהב כי איין לי כוח אבל בערך חצי מהרשימה של דנה מעלי..... לא בארון...

למעלה