שאלום לכולם

טילו

New member
אללי!

איזו רשימה.. אני מכירה רק חלק מהדברימ, אבל שמתי לב שאת אוהבת רנסאנס- היית בפסטיבל לפני שבועיימ? אני הופעתי שמ...

resputin

New member
אז ככה ב-²

שלום, אני רספיוטין, או רס, או רביב. תבחרי. אני החצי השני של דנה, אנחנו נשלוט עלייך בעוד כמה שבועות וא... -לא משנה בעצם. 16 ועודף מפ"ת וחולק 85% מהדברים שדנה אמרה, בנוסף לכמה דברים שהיא לא אמרה,אבל בעקרון אנחנו חושבים על אותו הגל. ו... זהו, אני מניח. החצי השני שלי ישלים את העובדה אח"כ.

TwelveEyes

New member
אהמ...

וכל ערב הוא נוהג לבוא אליי ולשאול "דנה, מה נעשה הערב?" -"מה שאנחנו עושים בכל ערב, ראספי." -"כותבים שירי זימה על טום וולינג?" -"אחרי זה." -"מקריבים בתולים לדיוויד בואי?" -"אחרי זה!" -"אה! משתלטים על העולם!"
They´re Dana and Resputin Yes, Dana and Resputin One is a genius The other´s insane! They´re both into Anne Rice And both like girls and guys They´re kinky They´re Dana and Resputin-tin-tin-tin-tin-tin-tin-tin. Before the night is done Their plan will be unfurled And then with Fabrizzio´s body They´ll take over the world. They´re Dana and Resputin Yes, Dana and Resputin Their evil campaign Is easy to explain. To prove their human worth They´ll Slash the whole damn Earth They´re kinky They´re Dana and Resputin-tin-tin-tin-tin-tin-tin- Narf!

resputin

New member
דנה, כל הכבוד על ההשקעה.. גדול..!

אני מכריז בזה כההמנון הלאומי ~!~

TwelveEyes

New member
איזה שטויות...

בטח שיש פה לסביות, פשוט הן לא מראות את עצמן הרבה. GAYA לסבית אם אני לא טועה, וגם טל אם אני לא טועה שוב..

שׁזִיף

New member
../images/Emo26.gif

את האמת שאני לא משתתפת הרבה בפורום הזה, הייתי רוצה את האמת, אבל פשוט אני בתקופה כזאת שאין לי מה לרשום או מה להגיב לכל פורום... סורי
קצת על עצמי... אני שונאת את השאלה הזאת, אף פעם אין לי תשובה טובה.
אני אוהבת לשמוע רוק ישראלי במיוחד.
אני בת 17 ו8 חודשים
מזל דגים
. בכיתה יב´.
מה אני
מי אני
אין לי מושג, אני נמשכת לנשים אבל עדיין לא היה כל ניסיון בזה. (למרות שיש מישהי שאני אוהבת
)
אין לי עוד מה להגיד... מי שרוצה אותי אני באיי סי 102887069

white star

New member
אני

ואני כבר חשבתי לתומי שאני רק אגיד על עצמי בפגישת הסטודנטים הראשונה מסתבר שלא... ולעיניינינו: *קוראים לי רותם(אם בא לך את יכולה לקרוא לי בניק שלי , אבל זה השם) *בן 22 *אני מהקריות *אני גיי *אני סטודנט שלומד מחשבים *יש לי חתול שאני מטורף עליו *הבן אדם שאני הכי סומך עליו בעולם זאת אישה *אני מאוד אוהב מוזיקה , בעיקר ישראלית (חוץ ממזרחי בכייני) *האיציק שלי הוא 11847028 טוב זהו בכללי...

p o l i

New member
היי שמופי נשמה

הנה קצת עלי
אתם יכולים לקרוא לי פולי
אני בת 17 (יומולדת ב27.11) וב- י"ב
אני גרה ברמת גן
יש לי משיכה לא מובנת לאומנות- ציור, פיסול, צילום, גרפיקה, אומנויות לחימה, ואחרון אבל לא חביב (תרגום דפוק מאנגלית) מוזיקה
עוד משהו לא מובן- אנגלית הכל אני מתרגם מאנגלית ולאנגלית... (הייתי חייבת להגיד את זה)
אה, ואני בי

gaya123

New member
אני ביסקסואלית האמת........

קוראים לי אלה , בת 17 וחודשיים ממיתר....... זה חור שממוקם בדרום הארץ....... כמו שאמרתי אני בי , חולה על שלמה ארצי , מנגנת על גיטרה בלי הפסקה , גם אני בי"ב - מגמת תיאטרון בית-ספר אשל-הנשיא...... מעבירה את הימים שלי בשינה והברזה משיעורים....... את הלילות בחגיגות אינסופיות.......(כל עוד יש מה לעשות.....) וזהו....... מישהו רוצה לדעת עוד , הוא יכול לשאול......... גאיה123

LeeCooper69

New member
אוי!!1 את גרה לידי וליד אוריון.....

אגב.... איפה הוא?!? ובן דוד שלי (ושאר החברים שלי) לומדים באשן.... אני מניח שאת בארון אז אני לא אגיד כלום..... LOL....

babyrubik

New member
here goes

נו, אם כבר יצאתי מהמיטה ומשעמם לי, אז למה לא לספר קצת על עצמי... אבל לא הרבה, אני ממהרת לפגישה עם הספה והשלט. אז ככה, אני טניה and I´m an alcoholic... לא, זה לא הפורום הזה... אני בת 18, מאוד לסבית, גרה באשדוד (כן... אני יודעת...). חוץ מזה, אני מתעניינת ב... מוסיקה (רוק-K´s Choice, System Of a Down, Skunk anansie, Tori Amos, Bush, Guano Apes, etc...), אומנות (אני מציירת), ספרים (דאגלס אדמס, קורט וונגוט, סלינג´ר...), כתיבה (יש לי אתר שבו מצויים השירים שלי), שייט ו... אהם... אני בטוחה שיש עוד, אני פשוט לא זוכרת... טניה.

אני בתווור../images/Emo123.gif

טוב אני מתן, בן 16, נהריה,הומו,טבעוני,שמאלני,חניך\מדריך בנוע"ל.. אני שונא את בית ספר, חולה על טיולים(לא של בית ספר:\) ומנוף טוב אני יכול לגמור... אהה ויש לי מחר מבחן במתמטיקה... שיט!

sarah

New member
מתן הטבעוני היקר: ../images/Emo13.gif ../images/Emo142.gif

ידוע לך אם מורחים על בורקסים ביצים?
אממ, תודה.
באעבה, שרה

אין תשובה חד משמעית..

בבורקס מקורי אין בידים .. ניתן להבחין אם מרחו על הבורקס ביצים או לא אם יש שיכבה זהובה כזאת.. ואו פשוט לשאול את בעל המאפיה(וכמובן לדרוש ממנו שיכין גם בורס בלי ביצים..).
עד פה ברבורי הטבעונות שלי

למעלה