שאלום לכולם

LeeCooper69

New member
גם אני טבעוני......

רק שאני גם מקפיד על לקטוז..... לא הרבה טבעונים יודעים שיש כלמיני חומרים (אפילו בסוכריה....) שמכילים שומן דגים....

מותק התבלבת בחומר ../images/Emo13.gif

החומר המדור הוא ג´לטין... והוא עשוי בעצמות דגים ועגלים. בגלל שהוא עובר איזה מליון תהליכים הוא נקרא "בטל שישים" שזה אומר שלפי חוקי הכשרות לא צריך לציין אותו וזאת אומרת שהיא אפשר להתסמך על היתר הכשרות
החומר נמצא כמו שאמרת בסוכריות מכול מיני סוגים,מסטיקים מסוימים והרבה מוצרים אחרים.. אוי אני מרגיש כמו התזונאית שלי פתאום

LeeCooper69

New member
אני יודע....

אבל בגלל שאני גם לא אוכל חלב הבטן שלי הפכה רגישה ללקטוז..... אגב, אין קשר בין המשפט הראשון לשני בהודעה הקודמת שלי....

sarah

New member
זה היה מקשה עליי מאוד את החיים

רוב התזונה שלי מורכבת ממוצרים של טבעול ש--- יש בהם איזשהו מרכיב ביצתי, אז אני מעמידה פנים שהוא לא קיים כדי שיהיה לי מה לאכול
באעבה, שרה
(אני צדה את אורה מווהאהאהאהא!! &gt
)

הייייי

בקצרה... אז אני יוני, בן 19, סטודנט למחשבים בירושלים, במעט הזמן הפנוי אני מאזין למוזיקה (גארבג´, אירוסמית, אלאניס וכמובן עברי הגדול מכולם), מגדל חתולה שנראית כמו כבשה, הולך לסרטים (מנוי חדש לסינמטק), חובב ספורט, מלאך בורוד, ומנהל בפורום זהות מינית. (אה כן, ממה שכתבתי לא קשה להסיק שאני הומו
)

hatul

New member
מצטרף לחגיגה ../images/Emo140.gif

שמי יובל, ואני בן 27 וחצי. (או קצת יותר) אני גר בעכו, עם הורי. (עדיין) אוהב בעלי חיים, בעיקר חתולים (וגם כלבים, קיפודים, ועוד) אוהב מוסיקה, בעיקר ישראלית, ומגוון של סגנונות. אוהב לשיר, לבלות... כותב סיפורים ושירים. מתעניין ברוחניות, ועוד תחומים. אני גיי, אוהב בנים. מחוץ לארון. המשך יבוא...

adiko

New member
עכשיו טוריייייייייייייי נא להדחף

היי צאלה ממצב אני מת על מוזיקה בצורה מטורפת גם אוהב לראות הכי גאים שיש ויש לי מלא חברים הומואים וסטרייטים ויאללה להתחיל בחגיגה *איפה שרימפי שצריך אותו*

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif מתופפי המדבר...

או שלא.( שמעתי שריססו את כל ב"ש בכתובת הזאת..) וול, אולה, אני אורה, ווואנבי מדברת ספרדית(
) מדריכה בצופים, תלמידה ומאחרת כרונית בכיתה י´ עוד חודש בדיוק, בת 16. לא סטרייטית( ועוד לא יודעת מה...) אוהבת לישון לטייל בארץ, בחו"ל בעיר בכפר, לצייר, לכתוב שטויות ולדבר הרבה שטיות,ליפול בצורות מוכשרות בכל מקום שהוא( גם בנחלים במדבר, כמו היום למשל...) ו.. זהו
.

אני שרימפי

אבי, בן 18 מינוס שבוע וחצי...מהוד השרון לשנה הקרובה ככל הנראה(
,בתקווה שגם יצא מזה דברים חיוביים). אוהב מוזיקה בצורה מטורפת, בדיוק כמו צאלה, אבל אוהב לשמוע דברים יחסית שונים כמו אלאניס מוריסט,קייט בוש, טורי איימוס וגם מוזיקה עברית. אני הומו(זה מה יש
). הידידה הטובה ביותר שלי היא לסבית, סליחה, היא סטרייטית שכולם מנסים כמו שאני זוכר לשכנע אותה שהיא לסבית...

טילו

New member
אני טילו

אני מגרדת את ה-17 (עוד חודשיימ), אוהבת הרבה דברימ שאינ לי כוח לפרט כרגע, אבל חלק מהמ זה- אומנות, מחול, כתיבה, ועוד אני לא יודעת מה אני, כנראה בי. יש לי שני ידידימ טובימ שהמ גייז ואני אוהבת פסימ

LeeCooper69

New member
אני אגיד לך משהו שאני אומר לכל מי

שלובש פסים..... "פסים (לאורך כמובן...) לא מרזים!!!" יש מן כזה דבר שפסים לאורך מרזים ולרוחב משמינים.....

TwelveEyes

New member
אבל זה נכון!

פשוט זה לא נכון לגבי בנים בגלל שאין לכם מבנה גוף כמו שלנו.

LeeCooper69

New member
ברור....

אבל אנחנו לא כאלה יצורים מושלמים.... כאילו, אנחנו גם צריכים להזיע בשביל גוף יפה.... אגב, אני לא.... אבל כל מי שאני מכיר כן..... אני פשוט בעל תכונה מוזרה שככל שאני אוכל אני לא משמין....

TwelveEyes

New member
אתה מבין...

שהרגע קבעת לעצמך גזר-דין מוות בסקילה מידי בנות הפורום, נכון? :)

טילו

New member
אררררג

אני מוקפת בבנות מהסוג הזה!! יענו, שאוכלות כמה שהנ רוצות ועדיינ רזות כ"כ!! טוב, מודה באשמה, גמ אני כזו, אבל לפחות אני לא סוכריה על מקל!

LeeCooper69

New member
LOL.... אני, אישית בעת השמנה אבל...

לא יותר מדיי.... אני שונא את הגפרורות האנורקטיות (סורי אם יש פה כאלה....) שמסתובבות עם הצמודונים שלהן וחושבות שזה יפה..... אני מעדיף אישה שלא מרעיבה את עצמה.... אני בכלל הומו אז אני לא מעדיף כלום...... סליחה- אני קוויר.....

ShmupyGirl

New member
בלווווופ

תודה לכוווווווולם שכתבתם על עצמכם!!! אני מודה לכם מקרב לב אני מקווה שעכשיו אני אתחיל לכתוב פה כמו שצריך כי אני מכירה את כולכם... ואם אני שוכחת מישהו... אני תמיד יכולה לחזור לשירשור כדי להיזכר
תודה רבה בלללווווווופפפפפ צאלה

למעלה